eşimin abuk sabuk tavrı benim herseyden sogumam:(

Ben de 20 yaşındayım bir kardeş büyütüyorum artı okuyorum. Okula gitmediğim zamanlarda bütün sorumluluğu bende kardeşimin. Hiçte gocunmuyorum. Kocamın başkasından çocuğu olsaydı böyle olur muydu Allah bilir ama çocuk sonunda ya kim kıyabilirki ben vicdan yapardım heralde...

ben erken evlendim 20 yasında suanda 22 yasındayım 2 yasında bir kızım var 5 hftalıkta hamileyim kızımı kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım.herkes bakamassın edemessin sen daha kendin cocuksun falanda filan insan öyle bir bakıyorki kıyamıyor sabaha kadar gözümü kırpmadıgımı bilirim sorumluluk yasa bakmaz sevgiye bakar insn kıyamıyor heleki cocuklara kimseye degilde cocuga üzülürüm sevgiye ilgiye muhtaclar

bu arada konu sahibi benim satmış oldugum nişanlık için mesaj atmış onuda pas gecemiycem madem bu adam zngin o zaman neden nişanlanırken kıza begendigi nişanlıgı almamış kız maddi durum nedeniyle alamadık yazıyor.kardeşimi ablasımı biri için sormuştu demekki bu adamın onlar evlenmeden önce maddi durumu bozuktu ....bi mesajda aynı işyerinde calııyorduk derken diger bi mesajında ise abisi ve babasıyla birlikte calışıyor kendi işi diyor bi iş var bunda

ben erken evlendim 20 yasında suanda 22 yasındayım 2 yasında bir kızım var 5 hftalıkta hamileyim kızımı kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım.herkes bakamassın edemessin sen daha kendin cocuksun falanda filan insan öyle bir bakıyorki kıyamıyor sabaha kadar gözümü kırpmadıgımı bilirim sorumluluk yasa bakmaz sevgiye bakar insn kıyamıyor heleki cocuklara kimseye degilde cocuga üzülürüm sevgiye ilgiye muhtaclar

aynen öyle canım...

canım sen ..eşimin sarı saç takıntısı var..vs diye konu açan arkadaşsın galiba..
hani eşinin özellikler sarı saçlı kadınlara özellikle baktığını ve bu yüzden saçlarını sarıya boyamak istediğini falan yazmıştın..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/642579-esimin-sari-sac-takintisi-olduruyor.html
eşinin eski eşi de sarışındı:)

canım valla anlamadım ben eşini..
sanki başka şey kızmış da hırsını sofradan ve senden almış gibi..

ara sayfaları okumadım ama eşin aramadı mı ..nerdesin?..diye?

annen de bu evliliğe onay vermediği için evine gelmiyordu..

ama mesaj konusunda haklısın..

eski eşler çocuk için ömür boyu ara ara görüşmk zorunda olabilir ok ama canımı cicimli mesajları asla kimse kabul etmez..

eşinle konuşursan bu mesaj konusundan da bahset..senin eski eşin olsaydı ve sana canım.lı mesajlar çekseydı ne derdi acaba..

eski eşle çocuk için bile olsa bence yakınlık olmamalı artık, yeni eş hatırına.

Son düzenleme:
Tam 3 saatte eş melek olmuş, ülke değiştirilmiş, üyelere saldırılmış, dalga gecilmiş..... Yaş daha yirmi ve biz bu filmi cok izledik. İki ay icinde yeni konu bekliyorum :ssz:

konu sahibi avukat tutmuş kendine birkaç tane burdan:)
tutarsız ne dediği belirsiz maddi olarak cok cok iyiyim mesajı veren tiplere güvenmem ben neyse şimdi londraya uçmuşlardır saçını da sarıya boyatır eşi genç yaşlı fark etmez sarısaçlılara bakıyormuş çünkü:(öyle yazmıştı sanırım baska konuda

bu arada konu sahibi benim satmış oldugum nişanlık için mesaj atmış onuda pas gecemiycem madem bu adam zngin o zaman neden nişanlanırken kıza begendigi nişanlıgı almamış kız maddi durum nedeniyle alamadık yazıyor.kardeşimi ablasımı biri için sormuştu demekki bu adamın onlar evlenmeden önce maddi durumu bozuktu ....bi mesajda aynı işyerinde calııyorduk derken diger bi mesajında ise abisi ve babasıyla birlikte calışıyor kendi işi diyor bi iş var bunda

siz konu sahibini savunuyordunuz dün evi terk edecek kadar gururlu kadındı hani herkes önyargılıydı ona karşı size ne oldu?

konu sahibi avukat tutmuş kendine birkaç tane burdan:)
tutarsız ne dediği belirsiz maddi olarak cok cok iyiyim mesajı veren tiplere güvenmem ben neyse şimdi londraya uçmuşlardır saçını da sarıya boyatır eşi genç yaşlı fark etmez sarısaçlılara bakıyormuş çünkü:(öyle yazmıştı sanırım baska konuda

aynen öyle canım brada bana evliliklerde az da olsa güven lazım diye yazmıştı oysa daha önce başka konularda sızlanmış durmuş yazık paranoyak bunlar kaale almaya değmez:))

Ne çok seviyoruz insanları salak yerine koymayı !

Back
X