tamam o konuda haklıısnız zaten ona bişey demem bayagı bi sorun yasamıstık zaten kıyametler koptu ama sevglimde bana güvenmiycek kadar basit bi insanmış tanımış oldum.insan sevgilisnemi baskasından duydugunmı inanır ki zaten ailesi boşnagım die sorun cıkarıyordu.tuhaf bir sekilde oldu ama bitti.ben 15 sene babasız büyüdüm babam baskasıyla evlendi sevdim demiş gitmiş 15 sene ne ablam ne kardesim baba sevgisi görmedik babanın eşi degil eve almak sokaga adım attırmadı.kusura bakmayın o yüzden bu tavrım o yüzden ben asla esimin cocugun kötüdavranmıyorum ve babasız kalmasını bu sevgiden mahrum olmasını istemiyorum zaten birazda bu yüzden cekiyorum galiba
Eski eşin içinize girmesine müsaade etmeyin. Çocuk için bile olsa eşinizin kadına karşı tavrını net koyması lazım. Bu daha çok eşinizden geçer. Eşinizin çocuğuna ne kadar ilgi gösterirseniz gösterin yine de kendi annesinin tarafında olur. Acı ama gerçek. Üzüldüm durumunuza hiç kolay değil. Yaşınızda çok gençmiş. Bence kendinizi çok yıpratmayın. Hata yaptınız diye ceremesini ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz. İnşallah her şey gönlünüzce olur.