eşimin abuk sabuk tavrı benim herseyden sogumam:(

tamam o konuda haklıısnız zaten ona bişey demem bayagı bi sorun yasamıstık zaten kıyametler koptu ama sevglimde bana güvenmiycek kadar basit bi insanmış tanımış oldum.insan sevgilisnemi baskasından duydugunmı inanır ki zaten ailesi boşnagım die sorun cıkarıyordu.tuhaf bir sekilde oldu ama bitti.ben 15 sene babasız büyüdüm babam baskasıyla evlendi sevdim demiş gitmiş 15 sene ne ablam ne kardesim baba sevgisi görmedik babanın eşi degil eve almak sokaga adım attırmadı.kusura bakmayın o yüzden bu tavrım o yüzden ben asla esimin cocugun kötüdavranmıyorum ve babasız kalmasını bu sevgiden mahrum olmasını istemiyorum zaten birazda bu yüzden cekiyorum galiba

Eski eşin içinize girmesine müsaade etmeyin. Çocuk için bile olsa eşinizin kadına karşı tavrını net koyması lazım. Bu daha çok eşinizden geçer. Eşinizin çocuğuna ne kadar ilgi gösterirseniz gösterin yine de kendi annesinin tarafında olur. Acı ama gerçek. Üzüldüm durumunuza hiç kolay değil. Yaşınızda çok gençmiş. Bence kendinizi çok yıpratmayın. Hata yaptınız diye ceremesini ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

o çocuğa siz bakmak zorunda değilsiniz bence annesi varken sonra madem çocuğa siz bakıyorsunuz o zaman kurallarıda siz ve babası koyacaksınız zaten yaşı küçükmüş öyle başı boş şımarık yetişmesinin kimseye faydası olmaz madem annesi sizinle bıraktı bu yaştaki çocuğu nasıl yetiştirdiğinize de karışamaz bir sorun olursa böyle söyleyin sonuçta sizinde huzurunuz için o çocuğun size saygı duyması gerek en azından evdeki kurallara uymalı.gidicek yerim yok diyorsunuz ama aileniz size kızsada yanlarna almayacak değiller heralde bu seferlik olmasada bir daha ki sefere bence gerektiğinde gidebilceğinizi eşinize gösterseniz sizi sahipsiz sanmaz daha dikkatli davranır bu kadınada dikkat edin bence tehlikeli biri bu kadar samimi konuşmaları hoş değil eşinizle konuşup sizi rahatsız eden konularda birlikte karar almalısınız bu tür konuları geçiştirmesine izin vermeyin sonuçta siz onun için epey fedakarlıkta bulunmuşsunuz.[/QUO

bende bundan sikayetciyi ya alıyorsa alsın yada ben ona göre düzene sokucam hayatımıböle gelgitler istemiyorum tabi görücek cocugunu ama egitimine düzenine karışmasını istemiyorum.eşim dün heryerde beni aramış annemlere falan gitmiş benim telefonum çevirimdışı olunca.telefonu actıgımda birsürü mesaj falan sonra geldi konuştuk herseyin düzelecegini konuşucagını ve tamamen hayatımızdan cıkıcgını söyledi düzelmezse yurtdışına yerlesecigimizi söyledi..inş öle olur şimdi konuşmuyorum cvp falan vermiyorum cok kırgınım ona

işlerin biraz olsun yoluna girmesine sevindim umarım çok daha iyi olur çocuk konusunda eşinizle konuşup ortak karara varın hepiniz için daha iyi olur nede olsa o çocuk bir suçu yok annesi onu kullanıyor olabilir sizi huzursuz etmek için annesiylede yüz göz olmanıza gerek yok bu konuda küçük çocuktanda çekinmeyin siz naparsanız yapın annesinin yanında olacaktır o zaten bırakın annesiylede sadece eşiniz muhattap olsun kızıyla ilgili konularda size kolay gelsin şimdiden.

bence açık ve net ortada adam eski eşinden ilgiyi görünce o tarafa kaymaya başlamış nasılsa bir evlatları var.. bence sen boşasan gugün koşa koşa eski karısına gider kızınıda alıp üzgünüm ama gerçek bu sende gencecik bir kızsın ailenle aranı düzelt ve bu işkence bitsin

böyle bişeyi nasıl uyduruyorsun anlamadım...neyin ne oldugunu nereden biliyorsun ilgi gösteren kim ilgiye kayan kim saçmalamayın lütfen ....eski karısına gidicek olan insan cocugu annesine bırakıp yarın için yurtdışına uçak bileti alırmı?lütfen sacmalamyn bu nasıl cahilce bi düşünce

böyle bişeyi nasıl uyduruyorsun anlamadım...neyin ne oldugunu nereden biliyorsun ilgi gösteren kim ilgiye kayan kim saçmalamayın lütfen ....eski karısına gidicek olan insan cocugu annesine bırakıp yarın için yurtdışına uçak bileti alırmı?lütfen sacmalamyn bu nasıl cahilce bi düşünce

sen cahillik de ben tecrübe diyeyim :))

Eve gittin mi ? Son durum nedir? :26:

eşim kızını eski eşine bırakmış...yarın için londraya :32:uçak bileti almış bavulları hazırladık yarın gidiyoruz eşimin amcasının evi var normalde türkiyedeler yılda bir tatil amaclı gidiyorlar bir süre londrada yasıycaz sonrasında işlerimizi ayarlayınca komple yerlesicez eger esimin eski eside isterse daha kızıda götrücez istemezse annesiyle türkiyede yasıycak .cok hızlı ve süpriz bir karar oldu ama cok iyi oldu...artık huzura ihtiyacımız var...esimin dünkü tavrıda eski eşi 10 bin tl istemiş eger vermezse sürekli olarak beni rahatsız edicegi can sıkıcı seyler söyliyecegi gibi sacmalıklar söylemiş oyüzden canı cok sıkılmış banada söyleyemiynce öyle patlk vermiş neyseki hersey yolunda

kusura bakma ama kocan tam bi gerizekalıymış o nasıl tavır ya

her insanın yasadıgı olaylara karsı tavrı farklı olabilir..bazısı eşini döver bazısı sinirinden tabakları bazısı cocuklarını bazısı içine atar toptan patlar bazısısa içerde içer) erkek sonucta herkes farklı iç dünyasını bilmeden hakaret etmek bize düşmez diye düşünüyorum

:)o zaman senitecrübenle bas basa bırakıyım eşimle başbaşa londraya ucuyorum:)
olabilir tabiki canım benim durumun varsa oradan ev alıp hiç gelmeyede bilirsin ama dikkat et kendine ve bu dediğimi de yaz sen bir kenara belki bir gün lazım olur ha bir uyarı daha dikkatli ol londrada da sana böyle hakaret ederse gidecek yer çok arasın .. ayrıca hangi eski eş böyle mesaj atabilir canımlı tatlımlı bir düşün bakalım eşin onun samimiyetsizliği filan demiş geçiştirmiş seni ama bana tuhaf şeyler olacakmış gibi geliyor bekle gör bakalım.. unutma onlar hala bir aile onları birbirine bağlayan evlatları var ha garantiye alayım yerimi dersen sen hemen bir çocuk yap bence

isinizi gucunuzu hemen birakip kacar gibi nasil gidilirki londraya?
cocuk ne olacak? annesi calistigi icin sizde degilmiydi?

siz yirmi yasindamisiniz kac yasinizda evlendi esiniz kac yasinda
cok sordum biliyorum ama :) tuhaf geldi

olabilir tabiki canım benim durumun varsa oradan ev alıp hiç gelmeyede bilirsin ama dikkat et kendine ve bu dediğimi de yaz sen bir kenara belki bir gün lazım olur ha bir uyarı daha dikkatli ol londrada da sana böyle hakaret ederse gidecek yer çok arasın .. ayrıca hangi eski eş böyle mesaj atabilir canımlı tatlımlı bir düşün bakalım eşin onun samimiyetsizliği filan demiş geçiştirmiş seni ama bana tuhaf şeyler olacakmış gibi geliyor bekle gör bakalım.. unutma onlar hala bir aile onları birbirine bağlayan evlatları var ha garantiye alayım yerimi dersen sen hemen bir çocuk yap bence

cok kötü bi zihniyet o zaman cocugu olup boşanmış insanların hepsi tekrar barışıp evlenic3ek aman dul erkeklerle evlenen bayanlar dikkat edin kocanız heran eski esine dönebilir:=)bi anlam ifade etse zaten boşnmazdı hakaret demiyelim bu arada tavır hakaret aptal gerizekalı mal deli gibi kelimeler kullanılınca olur....gidicek yere gelincede merak etme insan kendini cocukla garantiye alamz asla kendimi garantiye almak için bi çocuk dogrupta o masum bebegi kullanmam annelik saygınlık ister...kalıcam yere gelince türkiyeye dönücek kadarda londrada yasıycak kadarda birkimim var arkadasa gelince yalan degil hiç tanıdıgım yook ama yukarda allah var.kimsenin esinin napıcagı belli olmaz< ama evlilikte kuşku degil azda olsa güven ister..

cok kötü bi zihniyet o zaman cocugu olup boşanmış insanların hepsi tekrar barışıp evlenic3ek aman dul erkeklerle evlenen bayanlar dikkat edin kocanız heran eski esine dönebilir:=)bi anlam ifade etse zaten boşnmazdı hakaret demiyelim bu arada tavır hakaret aptal gerizekalı mal deli gibi kelimeler kullanılınca olur....gidicek yere gelincede merak etme insan kendini cocukla garantiye alamz asla kendimi garantiye almak için bi çocuk dogrupta o masum bebegi kullanmam annelik saygınlık ister...kalıcam yere gelince türkiyeye dönücek kadarda londrada yasıycak kadarda birkimim var arkadasa gelince yalan degil hiç tanıdıgım yook ama yukarda allah var.kimsenin esinin napıcagı belli olmaz< ama evlilikte kuşku degil azda olsa güven ister..

benim özenerek hazırladığım yemekleri yere fırlatacak eşim ve bu hakaret sayılmayacak çok genişsin peki efendim deyip oturup temizle o zaman ayrıca güven önemli tabi tabide sende yok sanırım ki msjlardan bahsetmişsin neyse canım sen bu dediklerimi unutma olrmu şekerim hadi sana iyi uçuşlar :)) puhahaha

isinizi gucunuzu hemen birakip kacar gibi nasil gidilirki londraya?
cocuk ne olacak? annesi calistigi icin sizde degilmiydi?

siz yirmi yasindamisiniz kac yasinizda evlendi esiniz kac yasinda
cok sordum biliyorum ama :) tuhaf geldi

isteyince çine bile gidilir...evliligimizi kurtarmak adına cocugu bırakmış zaten parttime calışan biri bak demiş ve gelmiş gerekirse bakıcı tutsun diyor
19umda evlendim evleneli 1 sene oldu
eşim ise 32 yasında
iiş ise zaten eşimin kendi işyeri kardesi ve babasıyla işletiyorlar o yüzden.yoksa fabrika tarzı biyerde calışsa zor olurdu...
sorabilirisniz tabikide ben cevaplarım:)

mesajlarının basında okurken hep sana hak verdim ama destek olmayan mesajlara kükremene gerek yoktu bırak herkes yorumunu yapsın sen takmamalıydın ..
eski eşin canım yazması ilginç..

ayrıca sevgilin arıyor ve bu adam acıp teli ben onunla evlenicem diyor e peki sen neden sevgilini terk ettin yani sevgilinleyken demek ki bununla da bakışıp anlaşmışsın uzaktan uzaga..belki evliyken de öyle yapmışsındır çünkü olay en basından beri garip..

bir anda tabak kıran adam londraya uçuyor işi gücü bırakıyor ucak bileti alınıyor ve siz hemen bas başa kaçıp gidiyorsunuz tüm sorunlardan kusura bakma yazdıkların bir türk filminden farksız..

annen ablan senle niye konuşmuyor ki sonucta evlenmişsin bu adamın helali karısısın üstelik adam zengin ve seni yaşatıyor hangi anne kızını rahat ettiren damadı istemez ki öyle bir anne yok..

kısacası basında iyiydi de konun gittikçe saçma bir hikayeye dönüştü..kocanla iyi uçuşlar..

benim özenerek hazırladığım yemekleri yere fırlatacak eşim ve bu hakaret sayılmayacak çok genişsin peki efendim deyip oturup temizle o zaman ayrıca güven önemli tabi tabide sende yok sanırım ki msjlardan bahsetmişsin neyse canım sen bu dediklerimi unutma olrmu şekerim hadi sana iyi uçuşlar :)) puhahaha

ahh canım zamanında cok ezmişler seni sanırım sende eşi tarafından aldatılan kocasını genç bayana kaptıranlardansın üzüldüm seninn adına inş kendine bi eş bulursun....
temizlige gelince eve geldigimde heryer tertemizdi:) ee tabi insanın eşi genc olunca elini sıcak sudan soguk suya sokmuyor sana iyi koca aramalar puhahaha:)

ahh canım zamanında cok ezmişler seni sanırım sende eşi tarafından aldatılan kocasını genç bayana kaptıranlardansın üzüldüm seninn adına inş kendine bi eş bulursun....
temizlige gelince eve geldigimde heryer tertemizdi:) ee tabi insanın eşi genc olunca elini sıcak sudan soguk suya sokmuyor sana iyi koca aramalar puhahaha:)

yazık sana sen film çevir iyi senaristsin şahane yazıyorsun o yerleri temizlemek inan daha iydir yaptığım yemeğin yerlere dökülmesinden ayrıca daha kocanı bile tanıyamamışsın sen ki havuç sevmediğini bile bile admın burnuna sokuyorsun neyse sen neden valizini hazırlamıyorsun da burada çene çalıyorsun buda mı yalan yoksa :)))
Bu arada keşke sen benim kadar olabilsen

Bu paylaşılamayan eş zengin galiba? Yoksa bir insan daha gencecik yaşında evlenmiş ayrılmış çoluklu çocuklu bir de yakasına sürekli yapışan eski bir eşe neden tahammül etsin ki ? :37:

Son düzenleme:
Offff Konu nerelere gelmis...Konusahibine savas acilmis gibi, neden bukadar agir laflar hele bide kirici senaryolar yaziyorsunuzki...zaten bi olay yasamis ve üzgün...evet kesik kesik anlattigi icin ilk basta tuafti olay ama arkadas aciklamasini yapti, dikkatli okunursa anlasilir, eski sevgilisi inanmamis suclamis ve ayrilmis arkadasdan, arkadasta simdiki esine kizmis ama sonra olaylar degismis asik olmuslar...Ask nefretle baslar dememisler bosa, herneyse olan olmus...esini öyle kabul etmis,cocukta onlarda olmiycakmis ama hesas anne gelmis birakmis...konusahibide sokaga birakmamis bakmis cocuga uzun süredir, tabiiki biraz sikayetleri agir olmus ama bunu o anki sinirine vermek lazim, yani hemen abartiliyr...zaten yazik olan cocuga oluyor...yanliz sunu demeliyimki birden bire toparlanip yurtdisina gitmenizi hos görmedim...yazik o cocuga simdi zaten ilgilenmeyen bi anne var bide babayi göremiycek,yaziktir yapmayin,sizde babasiz büyümüsünüz...baska bi cözüm yoluda bulabilirsiniz bu en son olmasi lazim...eski es belli huzur bozmak istiyor bunu esiniz halledecek sizi hic muhattap etmeden...Cocuk daha kücük sizin kararlariniza karisamaz zaten biraz surat asar yaramazlik, anne doldurur ama cözüm bu olmamali...esin kesin dille konussun...evinize bidaha adim atmasin,cocugu esiniz biraksin o alsin...gün ve saat belirleyin baska vakitlerde gelsede acmayin kapiyi,bunlar esinizin elinde hemen yurdu terk etmek gerekmiyorki...yinede kendi bilceniz is tabii...allah o yavrucagin yardimcisi olsun...

Temizlige gelince eve geldigimde heryer tertemizdi:) ee tabi insanın eşi genc olunca elini sıcak sudan soguk suya sokmuyor sana iyi koca aramalar puhahaha:)

dün sokakta kalan siz değilmiydiniz? Dikkat et böbürlenme ,tarih tekerrürden ibarettir.

Back
X