eşimin acayip arkadaşlari

sabling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
119
30
48
Gecen gunlerde eşim ve cocukluk arkadasi selim 2sinin ortak arkadasinin evine gitmek icin karar aldilar .ama gidecegimiz kisiler bizden haberaiz kabul etmisler. Ben haric hepsi esleei de dahil birbirini taniyorlar. Neyse biz bir akşam gittik çocuğun eşi olan hanim bana sadece kapida hosgeldin dedi daha sonra selimin esiyle basladilar muhabbete bana arkalarini donduler sen kimsin necisin hiç sormadi bile. Muhabete dahil olmaya çalistim ama ev sahibi hic orali olmadi belki de dedim beni ilk defa goruyor ondan ama çok bozuldum. Sonra çat diye eşimin benle evlenmeden once yaptigi bikaç sohbetlerinden bahsetti esim beni begenmiyormus falan filan. Neyse dedim yine eve gelince esime sordum yok oyle birsey dedi zamaninda bu kiz beni cok merak etmis illa resim goster falan demis yok gelsin diye o da bunalmis kapatmis konuyu. Ben bu alilerle gorusmek de istemiyorum ama esimi de uzmek de istemiyorum ne yapmam gerek kiz benim yuzume bile bakmadi evinde ya sinir oldum 😠😈

Tanımiyormus da sohbete sizi dahil etmek istememiş olması enteresan bi durum en azından kültürümüzde misafire hürmet diye birşey var ama size tavsiyem böyle konular icin eşinizle huzursuzluk çıkmasına izin vermeyin hem görüşmek istemiyorsanız bunu esinize de kibarca bildirin sizi anlayacaktir

Böyle ilişkilerden nefret ederim. Ne bu yani ya? Az insanlık da mı gormemisler ki? Biz evimize bi yabancı gelse tanıdık zaten bizi biliyor diye yabanciyla vakit geçirmeyi tercih ederiz. Yahu bu insanlar böyle şeyleri nerden öğreniyor?
Bence siz de eşiniz de gorusmeyin ya da eşiniz sadece erkeklerle gorussun. 2 gereksiz insan hayatınızdan gidince bi şey kaybetmez aksine kazanırsınız bence...

Evet bana da acayip geldi. Çok konuşkan biri değilimdir ama en azindan evime gelen misafire ben böyle yapmazdim. Eşimle konuştum görüşmek istemiyorum sen arkadaşlarinla görüş ama beni en azindan bu ailelerle görüşmek durumunda birakma dedim ama iftara çağiralim yok bilmem ne demesi beni sinir etti. Koca evde kendimi yalniz hissettim hepsi muhabbete daldi ve eşimde gözüyle gördü. Şimdi diyor ki o hata yapmiş sen onu utandir. Bana mi kaldi kaç yaşindaki insani terbiye etmek eşime de çok alindim aslinda. 😐

Ay biz yine yeni biri gelse ortama en çok onunla konuşuruz ki alışsın diye.Kıskanmış mı ne bu? Eşinle konuş bu konuyu evde değil çok istiyorlarsa dışarıda buluşun.Ama görüşmek istemediğini ve yapılandan rahatsız olduğunu mutlaka eşine söyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yediğim yemek de boğazima diziliyor bu olay yüzünden eşimin insanlarin üstüne çok düşmesi beni çok etkiliyor. O da arkadas edineyim istiyor belki. Ama saolsun hanimefendi tartişmamiza neden oldu. Neden böyle oldu inanin ben de anlamadim.

Canım eşine kirilman çok doğal Ne demek yani onu utandır falan bi de iftara çağıralım diyor yahu ben eşimi mutsuz edeceksem o kadını utandirsam ne olur Kararlı olduğunuzu belirtin başkaları için hele ki böyle nerde ne yapacağını bilmeyenler için sizi üzmesin

Bakın Eşinizle tartışıp da eşinizi daha çok o tarafa kaydirmayin. Ona güzel davranın ve sen eşine bu tepkiyi reva mi görüyorsun falan diyin. Mesela benim eltilerimin bana 2 yanlısı oldu eşim asla gorusmeyeceksin onlarla diyor. Mesela yarın kayinvalidem iftara çağırdı daha doğrusu ben arayıp öğrendim diğer eltilerim anlasmislar yok ben gelmeyeyim haberim yoktu dedim ama kaynanama hiç alinmam zaten. Eltilerime alındım. Bunu eşime anlatinca annem bile olsa gitmeyeceksin dedi.
Siz de güzelce davranın eşinize ve kiymetinizi bildirin. 2 suratsiza pabuç bırakmayın onlar ancak sevinirler aranizin kötü olmasına. .
Bi iki gün susun ve evinize de davet edin onların size yaptığını yapın. Kimseye haddinden fazla değer vermeyin.

Ya çok saf kalpli ya da eşim de beni hiç saymiyor o evde yaşadığım olaylara mi yoksa eşimin bu tavrina mi üzüleyim bilemedim. Bir de kv ye anlattim görüşme bosver demisti. Bugun de diyor ki eşinin hatri icin gelsinler ya sinirden deli oluyorum ne yapacam şaşırdım 😢

Orada yaşananlardan ziyade esinizin yaptığına kirildiginizi ona söyleyin yani en azından empati kurmasını isteyin ondan ayrıca KV de oğlunu düşünmüş kulak asmayin kimseye net olun tutumlarinizla ifade edin esinize evinizde bu tarz garip insanlara yer olmadığını ve eve davet edilecek insanlara ortaklasa karar verilmesi gerektiğini bilsin

Söyledim canim elimden geleni yaptim ama gelecekler deyince çok sinirlendim ve bir şekilde tartışma çikti kv min evine gittim o da oglunu savundu tabii. Ben yokum gelsinler madem dedim. Arayi düzeltmek için benden habersiz çağarmiş gel de kizma simdi. Ben evden cikinca aramiş ne dediyse artik gelmemisler. Bir gun icinde yok yere yipratti beni farkina varir mi acaba anlar mi

esim uzulmesin lafina anlam veremedim..asil size karsi yapilan davranistan dolayi esiniz geregini yapmali en azindan sık gorusmez,eslerle gorusulmez.esinizi uzmemek icin kendiniz uzuluyorsunuz hatta sizi begenmemismis vs onur kirici

Canım belli ki esin hatalı artik bu bir gerçek ama artik başka şeyler gelmeye başladı aklıma (seni üzmek istemem ama niye esin o kadınla bir araya gelmeye çalışıyor(

Canım belli ki esin hatalı artik bu bir gerçek ama artik başka şeyler gelmeye başladı aklıma (seni üzmek istemem ama niye esin o kadınla bir araya gelmeye çalışıyor(

Uzuldum uzulecegim kadar zaten. Tabikii düşüncelerinizi tavsiyelerinizi konusacagiz ben de biraz olsun rahatlarim belki. Şöyle anlatayim bizim yaşadigimiz yerde hiç arakadsim yok evlenmeden once çok çevrem vardi evlendim bunalima girdim bu yüzden. Bir düşüncesi bana arkadas bulmak ortam yapmak bir digeri ise bu kadinin eşiyle benim eşim çocukluk arkadaşi o yüzden kopmak istemiyordu. Artik arkadasiyla ister gorussun ister gorusmesin. Esim bir kadina ilgi duyacak olsa bu en sevdigi arkadaslarindan birinin esi olmaz. Benim esim yapmaz demiyorum erkek sonucta 😈 neler duyuyor okuyoruz ama esimin seçimi o olmazdi istese cevresinde cok insan var isi dolayisiyla neyse sadece bu kadina degil baska durumlarda oldu aslinda hep onun gibi insanlarin ustune dusmemi bekliyor bu da ipleri kopardi iste patladim artik napayim

İftara davet edin ,aynı zamanda da çok iyi anlaştığınız bir arkadaşınızı daha çağırın,size yaptığını yapın ,nasıl oluyomuş görsün hanfendi ,sinir oldum.

Madem konusuyosun esin israrla görüşülmesini istiyor sende taktik degistir görüs git gel ama bu esnada eşinin bu kadınla ilgili tutumlarini kontrol et bir şey varsa muhtemelen gözüne batacaktir ucunu bırakma meselenin

esim uzulmesin lafina anlam veremedim..asil size karsi yapilan davranistan dolayi esiniz geregini yapmali en azindan sık gorusmez,eslerle gorusulmez.esinizi uzmemek icin kendiniz uzuluyorsunuz hatta sizi begenmemismis vs onur kirici

Beğenmediyse evlenmeseymiş değil mi ben kimsenin zorla yakasina yapişmadim kadinin söylediklerini hatirladikça deli oluyorum gercekse eşime de yaziklar olsun Allah bilir artik. Ben uzmemek derken tartişma çikartmadan naail bir yol izleyebirim acaba ya da suçlayarak rencide ederk değil de nasil bu konuda tavir alabilirim onu anlatmaya çaliştim. Aslinda ben uzuldukten sonra esimin uzulmesine pek de takilmadm. Anlatabildim mi bilmiyorum sinirliyken yazdigim cumler hepsi ki hala sinirliyim 😈

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…