Bizimki biraz farklı düşkünlük. Yardım düşkünlüğü yani. Eşimin annesi babası ayrı küçüklükten ailesine eşim bakmş iki erkek kardeşi ve annesine yani.
Neyse biz galeri açtık küçük kardeşi yanımızda çalışıyo. Ortanca da babasının parası ile bizim dükkanda arabalarını satmaya çalıştı bir sürü para yedi çektiği kredileri babasının paralarını batırdı. 45 milyarlık araba ile gtti kaza yaptı arabadan 9 milyar kaldı geri kaskodan yani. Borçları vs derken dokuz kaldı. 9 da yendi. Vs.vs. Sonra bu işleri yapamadı başka işte çalışıyo şuan ama iyiki tane arabası var onları döndürmeye çalışıyo. Eşim o hep zor durumda olunca borç verdi aylarca istemedi borcunu borç da iki üç milyar öle az değil. Eşim kendi nasibini böldü ona. Geçen kendi alacağı arabayı kardeşi kazansın diye ona verdi adam o arabadan 4 milyar kar etti. Eşim de çok pişman oldu keşke ben alsaydım diye ona verdim diye. Eşime hep anlattım bak dedim biraz kendini düşün dilemedi. Yeni yeni beni anlıyor ama yinede değişmez yani. Bu kadar yardıma ortanca kardeşi bi teşekkür bile etmemiş. kardeşi kendi işinin peşinden koşmuyo eşim zorluyor hadi bak yap bu işi bitir diye. Bir de gelmiş sen varken sen yaparsın diye yapmıyorum demiş kardeşi. Küçüğüne gelelim. Küçük kardeşi de bizim arabalar altında her yere gdiyo geziyor. Tmm iş için araba veriyoruz lazım oluyo ama çocuk iş bi saatse geri kalan zamanda gece gündüz geziyor. Gezdiği yetmiyor gibi bi araba var arka kasa geniş bi araba. Kız arkadaşı ile haftada bi iki kez arabada yatıyorlarmış. Kızla pansiyon da kalıyor kızı arabaya atıyor ( iyi bi tabir değil ama durum bu) mazot ve pansiyon parasını eşim ödüyor. Arabaların borcunu ödüyoruz daha bankaya her ay iki buçuk milyar kredi ödüyoruz kimse yardım etmeden eşim emek harcıyor bunlar bedavadan baba malı gibi arabalar altında yanında kızlar takılıyor. İnanamazsınız arabaya binip eve gitcez arabalar yolda kalıyo hep çocuk gaz bitene kadar kullanıyor petrole gidemeden araba yolda kalıyo. En son olarak da kardeşi dayak yemiş eşim de oradaymış on kişi dalmışlar. Eşim de arkadaşlarını toplamış adamları dövmek için fırsat kolluyolarmış kardeşinin dudağına dikiş atıldı diye yanlarına kalmaz diyo. Başına bela alacak diye korkuyorum. Bıktım artık ya. Eşimi benden daha çok hiç kimse düşünmüyor. Çok sinirleniyorum. Siz olsanız sinir olmaz mıydınız? Eşiniz uğraşsın çalışsın didinsin. Kardeşleri eşinizin arabasına kız atsın eşinizin paraları ile başka kızla yesin içsin kardeşleri. Bi yandan annesi eşinize sen bana bakmak zorundasın desin sürekli para istesin? Üzülmez miydiniz eşinize +? Bunu eşime anlatıyorum ama çok sinirleniyorum üslubu bozuyorum sonra yanlış anlaşılıyorum kavga çıkıyor