- 1 Nisan 2022
- 2.892
- 1.680
- 83
- 39
Kızlar selam
Dert mi bilmiyorum ama bana dert oldu.
Eşimle severek yani anlaşarak 2 yıl önce evlendik aramızda 6 yaş var büyük benden. 37 yaşındayım o da 43 -44 işte . Neyse genel olarak anlaşırız iyiyiz yani şükür adamın bir sorunu yok benmde öyle. Elinden geldikçe yardım eder çalışır çabalar . Öyle ihanet vs durumu da yok . Yani genel olarak çok şükür iyiyiz
.. Tek sorun Eşimin ailesi ile ilgili bir durum olduğunda aşırı ısrar etmesi. Kardeşinin bir şeye ihtiyacımı var mesela kendi arar beni aramamı ister ya da kardeşi beni mi Aradı bende geri aradım diyelim ulaşamadım allahım 30 kere sorar ara olur mu aradın mı vs vs . Annesi ile de Öyle . Tamam ailesine düşkün de bu kadarı fazla geliyor ve beni rahatsız etmeye başladı bu. Tamam düşünmesi güzelde bunaltacak kadar değil. Benle ilgili bir şey olduğunda tamam diyip bırakıyor ama . Defalarca konuştum güzel güzel ama nafile huyu böyle vazgeçmez. Tamam diyipte geçiştiremiyorum aslında öyle olmak lazım . Çok konuşunca da şikayet eden biri olarak gözükmek istemiyorum. Nasıl davranacağımı da bilmiyorum
yani ailesine düşkün olsun düşünsün ama bağımlı olmak saçma daha 2 ay önce halasının oğlu boşandı bu aile düşkünlüğü yüzünden 5 yıllık ilişkisi bitti onu da söylüyorum.
Dert mi bilmiyorum ama bana dert oldu.
Eşimle severek yani anlaşarak 2 yıl önce evlendik aramızda 6 yaş var büyük benden. 37 yaşındayım o da 43 -44 işte . Neyse genel olarak anlaşırız iyiyiz yani şükür adamın bir sorunu yok benmde öyle. Elinden geldikçe yardım eder çalışır çabalar . Öyle ihanet vs durumu da yok . Yani genel olarak çok şükür iyiyiz