Eşimin Aile wp grubu

Eşimin kök ailesi ben ve çocuğum.

Geçen güm görümcem ve kayınvalidem kahve içmeye gitmişler beni çağırmamışlar.
Oturdum ağladım dışlanıyorum diye. Halbuki ailenin ilk erkek torunu ile evliyim ve çocuğum erkek.

El üstünde tutulmalıydım :cry:

Eşimin kök ailesi ben ve çocuğum.
97794195-07C3-4C82-BBE2-165B75E623DB.webp

Bu kadar istiyorsaniz esinize citlatmadiniz mi hic?
Benim kaynanamda bir kere grup acmis herkesi eklemis cocuklari vs görür görmez çıktım, hic isim olmaz😂 nedir sizin bu merakiniz ki? Ama yine de bu kadar istiyorsaniz, laf arasinda ya da direkt esinize neden alinmadiginizi soyleseydiniz
Eşime çıtlattım unutmuşlardır gibiisnden bişeyler söyledi takmadı

Oturdum ağladım dışlanıyorum diye. Halbuki ailenin ilk erkek torunu ile evliyim ve çocuğum erkek.
Her şeyden haberim olmalı, uçan kuştan bile. Her ama her şeyden.

Musakka sen misin canımmm şekerimm

Benim eşimin de ailesiyle wp grubu var görümcem her gün ya çocuklarını paylaşıyor ya da para istiyor herkesten. Hiçbir zaman girmeyi istemedim. Dışlanmış da hissetmedim. Siz de hissetmeyin. Görümcemin eşi de o grupta değil mesela ben de değilim. Çocuğunuzun fotoğrafını rızanız dışında herhangi bir mecrada paylaştırmak istemiyorsanız açık açık söyleyin sadece. En azından benim açımdan gruba dahil olmamak en iyisi yoksa kavga çıkar banko.
Herhangibiryerde paylaşmıyorlar kendi içlerinde
O yüzden birşey diyemem ama benide gruba alıp arada bebeğin fotoğrafını at diyebilirler

O gruba girip napıcaksınız anlamıyorum. Benim de kendi ailemle grubum var anam babam kardeşim. Eşimin de aynı şekilde. Elimi sürüp okumam bile. Ne diye onların çekirden aile gruplarına dahil olayım? Ayrıca öyle bir samimiyet merakım da yok.
Bizde de durum böyle. Onların grubunda olmak Hiç aklıma da gelmedi. Yani beni gruba alsalar saçma gelir. ☺️

Back
X