Eşimin Aile wp grubu

Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyum😂 neyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
benim kendi anam babam kardeşim, nişanlımın kendi anası babası kardeşiyle bir grubu var ve ikimizde birbirimizin grubuna girelim diye bir talepte bulunmadık.

bana ne ya onların muhabbetinden.

Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyum😂 neyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Kız allah canını almaya alıncak şey mi bulamadın bizim olsa annem babam kardeşimle bende kocamı almam niye alayım onun olduğu yerde herkes nasıl rahat konuşacak tabiki ailedensiniz ama anne baba kardeş ile bir olamayız ki bence alınganlık ediyorsunuz hiç eşinize konusunu açmayın bile benim eşimin olsa ben girmek dahi istemem o gruba boşverin derdinizmi yok yahu

Zaten okuyormuşsunuz bir de girip ne yapacaksınız?
Benim de kardeşlerimle grubum var eşleri okuyor mudur diye bir tırstım gelişine yazıyorum ben çünkü:)
Özel alan denen şey de kalmamış canım

Bırakında insanlar rahat dedikodu yapsın ayol benim eşimin de var arada girip okuyorum 😎

Benimde kardeşlerimle ayrı gurubum var eşimin ne işi var orda

Öyle bişey asla yapmam zaten

evet okuyorum okuduğumu eşimde biliyor bu kadar basir

Yooo hiçte basit değil ancak ya farkında değilsiniz ya da basit olduğuna inanıyorsunuz.

Anne, babanız hayatta mı, kardeşleriniz var mı bilmiyorum. Varsa: onlarla özel, sadece onlarla sizi ilgilendiren bir konuşmanızı da eşiniz istediği gibi karıştırabilir ve okuyabilir artık. Çünkü sınırlarınız belirsiz.

ay beni ekleseler kesin çıkarım gruptan. nefret ederim böyle gereksiz wp gruplarından. işim gereği bir sürü gruba üye olmak durumundayım. bir de kv kp olduğu bir grubu asla çekemem. çok merak ediyorsan arada aç karıştır oku ama ne olacak yani dahil olmasan. hiç kafaya takılacak bir şey değil bence.

Yooo hiçte basit değil ancak ya farkında değilsiniz ya da basit olduğuna inanıyorsunuz.

Anne, babanız hayatta mı, kardeşleriniz var mı bilmiyorum. Varsa: onlarla özel, sadece onlarla sizi ilgilendiren bir konuşmanızı da eşiniz istediği gibi karıştırabilir ve okuyabilir artık. Çünkü sınırlarınız belirsiz.
2 yazdığımıda kopyalamışsınız kendimle çeliştiğimi düşündünğz sanırım.
Öyle birsey asla yapmam derken eşimin telefonunu alıp gruptan çıkmaktan bahsetmiştim yazılana verdiğim cevap buydu
Yani okuduğumu itiraz etmedim
Karışık olduysa kusura bakmayın insallah anlamışsınızdır

Eşimin ailesinin de whatsap grubu var.3 kardeş ve bir anne.Bizde 2 damat ve bir gelin var,hiçbirimizi almadılar:)20 yıllık damatlarını bile almayınca ben de sesimi çıkarmadım

2 yazdığımıda kopyalamışsınız kendimle çeliştiğimi düşündünğz sanırım.
Öyle birsey asla yapmam derken eşimin telefonunu alıp gruptan çıkmaktan bahsetmiştim yazılana verdiğim cevap buydu
Yani okuduğumu itiraz etmedim
Karışık olduysa kusura bakmayın insallah anlamışsınızdır

Dahil olmadığınız bir grup yazışmasını okumanızın, eşinize verdiği haklardan bahsediyorum. Eşiniz de artık rahatlıkla tüm yazışmalarınızı okuyabilir. İtiraz ederseniz de sorun yaşarsınız.

Gruba alınmamak
Birde öyle bişey asla yapmam derken girip okumaktan değil geuptan çıkmaktan bahsetmiştim umarım açıklayıcı olmuştur.

Grupta yer alan siz değilsiniz. Siz gruptan nasıl çıkacaksınız ?

Eşinizin telefonunu alıp, eşinizi kendi ailesiyle olan gruptan çıkarmaya hakkınız olmadığının da farkındasınızdır umarım.

Aile grubu sizin ne isiniz var neden grupta olmak istoyosunuz anlamadim bosuna sinir yapmayin olmamaniz cok normal

Ayyy boş verin ne yapacaksınız. Benim eşimin sülalesinin olduğu bir grup var biz gelin olarak yokuz.
Bazı gelinler çok gicik cesaret edememişler almaya amcası sormuş eşime alayım senin eşini diye. Dedim ki aman ha sakın sabah akşam günaydın iyi akşamlar bu ne….
Eşim dedi ki amca çok yoğun çalışıyor bakamaz almayalım 😋

Bizim aile grubuna biz evlenince abim eşimi de aldı ama bazı şeyleri özelden konuşmak zorunda kalıyorum abimle 😀 bu eşimden çok büyük şeyler saklıyorum anlamında mi ya da onu dıslamak mı hayır ama her şeyi de bilmesine gerek var mı ona da hayır.

Back
X