MantıklıBütün derdiniz buysa: alın elinize telefonu, açın whatsapptan bir grup; ekleyin kayınvalidenizi, görümcenizi atın çocuğunuzun fotoğraflarını, olsun bitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MantıklıBütün derdiniz buysa: alın elinize telefonu, açın whatsapptan bir grup; ekleyin kayınvalidenizi, görümcenizi atın çocuğunuzun fotoğraflarını, olsun bitsin.
O sıkar birazWhatsapp grup kuralıdır. Grupta kim yoksa onun dedikodusu yapılır.
benim kendi anam babam kardeşim, nişanlımın kendi anası babası kardeşiyle bir grubu var ve ikimizde birbirimizin grubuna girelim diye bir talepte bulunmadık.Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Kız allah canını almaya alıncak şey mi bulamadın bizim olsa annem babam kardeşimle bende kocamı almam niye alayım onun olduğu yerde herkes nasıl rahat konuşacak tabiki ailedensiniz ama anne baba kardeş ile bir olamayız ki bence alınganlık ediyorsunuz hiç eşinize konusunu açmayın bile benim eşimin olsa ben girmek dahi istemem o gruba boşverin derdinizmi yok yahuSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Bırakında insanlar rahat dedikodu yapsın ayol benim eşimin de var arada girip okuyorumSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Öyle bişey asla yapmam zaten
evet okuyorum okuduğumu eşimde biliyor bu kadar basir
Öyle bişey asla yapmam zaten
evet okuyorum okuduğumu eşimde biliyor bu kadar basir
2 yazdığımıda kopyalamışsınız kendimle çeliştiğimi düşündünğz sanırım.Yooo hiçte basit değil ancak ya farkında değilsiniz ya da basit olduğuna inanıyorsunuz.
Anne, babanız hayatta mı, kardeşleriniz var mı bilmiyorum. Varsa: onlarla özel, sadece onlarla sizi ilgilendiren bir konuşmanızı da eşiniz istediği gibi karıştırabilir ve okuyabilir artık. Çünkü sınırlarınız belirsiz.
Gruba alınmamakE okuyormuşsunuz derdiniz ne peki?
Bu mesaja cevap olarak yazmıştımerkek kardeşimin eşi, kendisi o grupta niye yok diye, evde kavgayı çıkartıp, gruptanda çıkarttı bizimkini.
baya telefonu eline alıp, kendisi çıkartmış.
2 yazdığımıda kopyalamışsınız kendimle çeliştiğimi düşündünğz sanırım.
Öyle birsey asla yapmam derken eşimin telefonunu alıp gruptan çıkmaktan bahsetmiştim yazılana verdiğim cevap buydu
Yani okuduğumu itiraz etmedim
Karışık olduysa kusura bakmayın insallah anlamışsınızdır
Gruba alınmamak
Birde öyle bişey asla yapmam derken girip okumaktan değil geuptan çıkmaktan bahsetmiştim umarım açıklayıcı olmuştur.
Sıksa gruba girmek için eşinizi dürtmenize rağmen grup dışı bırakmazlardı sizi :)O sıkar biraz![]()
Ayyy boş verin ne yapacaksınız. Benim eşimin sülalesinin olduğu bir grup var biz gelin olarak yokuz.Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya