eşimin ailesi ailemi saymıyor...

Aileniz hoşgeldine geldiler mi?
davet etmeleri gerekirdi
ama illa beklemekte doğru değil
hadi gidelim diyebilirlerdi tabi önce aileniz geldiyse

merhaba arkadaşlar,
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve bize birkaç günlüğüne ziyarete geldiler, benim ailem de bizle aynı mahallede oturuyor ama hiç gidelim demediler, ben de durumu eşime söylediğimde davet beklediklerini öğrendim. cidden sizce bizimkilerin davet etmesi gerekir mi arkadaşlar? şahsen bence hiç gerekmez isteyen dünürüm diye gider en azından bir yarım saat uğrar. bu duruma çok üzülüyorum kızlar bir akıl verin lütfen :KK61:

evet sen,n ailenin hoşgeldine gelip davet etmeleri gerekirdi.

Aileniz size geldiklerini biliyordur.
Anneniz kirgınmış zaten, keşke bir akşam kendi ailenizi de çağırsaydınız buzlar erirdi hem kayınvalidenleri annenler davet ederdi (usul budur zaten)
Sizde yana yakıla saymıyorlar vs demezdiniz.

valla herkesin görgüsü geleneği farklı, durumdan duruma da değişir, normaldeki ilişkilerine göre yani, ama davet edilmedikleri yere gitmek istememeleri normal geldi bana
mesela babam yeni kalp krizi geçirip hastaneden çıkmıştı geçen senelerde evinde yatıyordu, o sıra kaynanam geldi bize yatılı ve bi geçmiş olsuna gidelim demedi, böyle bişey olsa bana göre oldukça anormal

arkadaşlar niye bu kadar agresif yaklaşıyosunuz hiç anlamadım. ortada bir hata varsa bunu söylemenin güzel yolları da var, size güvenip sormuşum yemediğim laf kalmadı valla..

aslında doğrusu o bir akşam davet etsin annenler

merhaba arkadaşlar,
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve bize birkaç günlüğüne ziyarete geldiler, benim ailem de bizle aynı mahallede oturuyor ama hiç gidelim demediler, ben de durumu eşime söylediğimde davet beklediklerini öğrendim. cidden sizce bizimkilerin davet etmesi gerekir mi arkadaşlar? şahsen bence hiç gerekmez isteyen dünürüm diye gider en azından bir yarım saat uğrar. bu duruma çok üzülüyorum kızlar bir akıl verin lütfen :KK61:
Onlar misafir su anda sizin sehrinizde,biz geldik demek icn mi gitsinler annenlere.annenlerin,hosgeldin demek icin size gelmesi lazim.ilk bulusma boyle olmali.kalacaklari zaman uzunsa,annenler ancak o zaman yemege yada caya davet ederler.etmezlersede,kaynananlar gitmelerine bir iki gun kala,annenleri cagirmasalar dahi,gidecekleri icin ziyarete gidebirler.nezakettir bu yani..ama aralari dugunden sonra bozuldu diyorsun.ne annenler size gelmeyi dusunur,nede kaynananlar annene gitmeyi ister diye dusunuyorum,annenlerin yerinde olsam,aranin duzelmesini istiyorlarsa,seni zor durumda birakmamak icin,hosgeldin demek icin,bi yarim saat gelip gidebilirler

Onlar misafir su anda sizin sehrinizde,biz geldik demek icn mi gitsinler annenlere.annenlerin,hosgeldin demek icin size gelmesi lazim.ilk bulusma boyle olmali.kalacaklari zaman uzunsa,annenler ancak o zaman yemege yada caya davet ederler.etmezlersede,kaynananlar gitmelerine bir iki gun kala,annenleri cagirmasalar dahi,gidecekleri icin ziyarete gidebirler.nezakettir bu yani..ama aralari dugunden sonra bozuldu diyorsun.ne annenler size gelmeyi dusunur,nede kaynananlar annene gitmeyi ister diye dusunuyorum,annenlerin yerinde olsam,aranin duzelmesini istiyorlarsa,seni zor durumda birakmamak icin,hosgeldin demek icin,bi yarim saat gelip gidebilirler
olumlu yaklaşımın için tşk ederim canım, annemin ağzını aradım hiç niyeti yok ben de artık üstelemicem, hayırlısı olsun artık bundan sonrası...

Back
X