Bana tercüman olmuş arkadaş ondan tekrar aynı cümleyi yazmak istemedim ..konu başlığı yanlış olmuş "benim ailem eşimin ailesini saymıyor olmalıydı"
ailen davet etmeliydi hoşgeldine gelmeliydiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana tercüman olmuş arkadaş ondan tekrar aynı cümleyi yazmak istemedim ..konu başlığı yanlış olmuş "benim ailem eşimin ailesini saymıyor olmalıydı"
ailen davet etmeliydi hoşgeldine gelmeliydiler.
Valla burdan bakınca sizin aileniz dünürlerini saymıyor gibi görünüyor. Sizinkilerin hosgeldine gelip bir akşam da bizde yemeğe bekleriz demeleri lazımdı ayıp etmişlermerhaba arkadaşlar,
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve bize birkaç günlüğüne ziyarete geldiler, benim ailem de bizle aynı mahallede oturuyor ama hiç gidelim demediler, ben de durumu eşime söylediğimde davet beklediklerini öğrendim. cidden sizce bizimkilerin davet etmesi gerekir mi arkadaşlar? şahsen bence hiç gerekmez isteyen dünürüm diye gider en azından bir yarım saat uğrar. bu duruma çok üzülüyorum kızlar bir akıl verin lütfen![]()
E bizimkiler davet almadığı için hiç gitmedi diyorsun, sizinkilere konu gelince davet almadan dünürüm diye gitmeleri lazımdı diyosun bence objektif yaklaşmıyorsunkendileri bizimkileri hiç davet etmediği için bizimkiler onlara hiç gitmedi gidemedi yani... zaten ona da bozuklar..
neyse benim yapabileceğim bişi yok sanırım, kendi ailemi üstün görmüyorum bu arada öyle olsa yazıp size danışmazdım direkt bildiğimi yapardım.
merhaba arkadaşlar,
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve bize birkaç günlüğüne ziyarete geldiler, benim ailem de bizle aynı mahallede oturuyor ama hiç gidelim demediler, ben de durumu eşime söylediğimde davet beklediklerini öğrendim. cidden sizce bizimkilerin davet etmesi gerekir mi arkadaşlar? şahsen bence hiç gerekmez isteyen dünürüm diye gider en azından bir yarım saat uğrar. bu duruma çok üzülüyorum kızlar bir akıl verin lütfen![]()
Eee senin ailen davetsiz gitmiyorda,eşinin ailesinin davetsiz gitmesini niye bekliyorsun.İnsaniyet,alçakgönüllülük hoşgörü,olaya objektif bakmak en büyük erdemdir.Düğün zamanı ne olmuşsa olmuş.Senin yapabileceğin şeylere gelelim.Eşine şikayet etmek yerine,aileni arar derdin ki,bi hoşgeldine gelin evinize de davet edin.Onlar bir adım atsın,gerisi eşinin ailesine kalmış.Yapıcı olmak budur.Yoksaaaa o gelmedi o gitmedi o davet etmedi,araları limoni........gereksiz sıkıntılar.kendileri bizimkileri hiç davet etmediği için bizimkiler onlara hiç gitmedi gidemedi yani... zaten ona da bozuklar..
neyse benim yapabileceğim bişi yok sanırım, kendi ailemi üstün görmüyorum bu arada öyle olsa yazıp size danışmazdım direkt bildiğimi yapardım.
hayır bizimkiler hoşgeldin demediler zaten araları limoni düğünün ertesi günü gelip laf sokmuşlar annem baya kırgındı sanmıyorum arıcanı...
yok artıkmerhaba arkadaşlar,
Sizin ailenizin hoşgeldine gelip daha sonra da onları evlerine davet etmesi gerekirmerhaba arkadaşlar,
herkese katılıyorum.merhaba arkadaşlar,
merhaba arkadaşlar,
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve bize birkaç günlüğüne ziyarete geldiler, benim ailem de bizle aynı mahallede oturuyor ama hiç gidelim demediler, ben de durumu eşime söylediğimde davet beklediklerini öğrendim. cidden sizce bizimkilerin davet etmesi gerekir mi arkadaşlar? şahsen bence hiç gerekmez isteyen dünürüm diye gider en azından bir yarım saat uğrar. bu duruma çok üzülüyorum kızlar bir akıl verin lütfenhaksizsiniz bu konuda bence ilk sizin ailenizin hosgeldiniz diye bi telefon konusmasi yapmalari lazimdi ve bizede buyrun bekleriz demeleri gerekirdi en azindan.tam tersi sizin aileniz saymamis
Haksizsiniz bence bu konuda ilk sizin ailenizin en azindan telefonda hosgeldiniz demesi lazimdi bizede buyrun demeleri lazimdi saymayan sizin aileniz olmus.merhaba arkadaşlar,