Esimin Ailesi bana haksizlik etti..

selina1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
260
274
34
Merhaba benim bi derdim var. Esimle daha gecen yil mayista evlendik ve ailesi benim ailemden cok farkli ama bu konu degildi hic aramizda. Annesi ve babasi cok karisiyordu hep ben bundan rahatsiz olmaya baslamistim sonucza evlendik kendi ayagimizin uzerinde durmak zorundayiz ama esime hep cocuk gibi davraniyorlardi (halada oyle). Onlar kapali ve ben kapali olmadigim icin beni kotu gorduler hep bana karsi gostermeselerde farkindaydim ama ven saygimi yitirmedim. Bundan bi ay önce esimle cok tartisdik ickiliydi diye, farkindaydim skintiliydi ama uzerine gitmek istemedim sustum buda bana patladi. Annesigil geldi ve beni kotulediler, benim yuzumden iciyormus ediyormus diye. Ben ona hizmet etmek zorjndaymisim etmiyormusum. Ya ben hamileyim sinavlarim var suan tum evin isi bana bakiyor ve ustelik isede gidiyorum. Hic bir zamanda yemek yapmamazlik yapmadim aksatmadim ama hep ben suclu hep ben. Biz ayrilicak duruma geldik ama bugun yine oturup konustuk evimizde. Bi aydir gorusmedik ben annemlerde kaldim ilk kez bugun gorustuk. Simdi benim korkum bu bana diyo evet sana haksizlik edildi ama annesigile okadar bagliki yani benim dusuncem bunlar yine buna birsey deseler yine etkilenip bana patlar diye. Kafam cok karisik ustelik bebekde bekliyoruz. Annesigille alakam yok istemiyorumda. Biri bana yardimci olabilirmi? Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.

Ailesinin sözünden çıkmayan ve onların dediklerini dinleyen birinden pek hayır gelmez maalesef :KK43: çözüm bulsan da geçici çözüm olur ve tam da senin tahmin ettiğin gibi yine eskiye döner her şey :KK43:

Ailesinin sözünden çıkmayan ve onların dediklerini dinleyen birinden pek hayır gelmez maalesef :KK43: çözüm bulsan da geçici çözüm olur ve tam da senin tahmin ettiğin gibi yine eskiye döner her şey :KK43:

Evet annemlerde aynisini dedi ama ben dedim hadi cocuk oluyo dene tekrar cocuk hatrina ama biliyorum degismicek birsey. Yinede bi bekleyip baksammi diyorum napsam sasiriyorum. Saolsun ailemin sayesinde cocugumj babasiz buyutmektende korkmuyorum ama bi sans vermezsem sonradan pisman olmamdan korkuyorum. Ailesi anlamiyo ogullarinin artik adam oldugunu. Her allahin gunu en az üc dört kez ariyorlardi. Bakalim bugun daha aramadilar. Zaten ailesi bosancaklar bosancaklar demis halasida sizmi evlendiniz karar veriyorsunuz demis esimde ben bosanmak isteniyorum demis o an. Nekadar sacma. Bana cok haksizli ettiler, muslumaniz diye geziyorlar, bi yuvayi yikip cocugun babasini almak nedemek

Merhaba benim bi derdim var. Esimle daha gecen yil mayista evlendik ve ailesi benim ailemden cok farkli ama bu konu degildi hic aramizda. Annesi ve babasi cok karisiyordu hep ben bundan rahatsiz olmaya baslamistim sonucza evlendik kendi ayagimizin uzerinde durmak zorundayiz ama esime hep cocuk gibi davraniyorlardi (halada oyle). Onlar kapali ve ben kapali olmadigim icin beni kotu gorduler hep bana karsi gostermeselerde farkindaydim ama ven saygimi yitirmedim. Bundan bi ay önce esimle cok tartisdik ickiliydi diye, farkindaydim skintiliydi ama uzerine gitmek istemedim sustum buda bana patladi. Annesigil geldi ve beni kotulediler, benim yuzumden iciyormus ediyormus diye. Ben ona hizmet etmek zorjndaymisim etmiyormusum. Ya ben hamileyim sinavlarim var suan tum evin isi bana bakiyor ve ustelik isede gidiyorum. Hic bir zamanda yemek yapmamazlik yapmadim aksatmadim ama hep ben suclu hep ben. Biz ayrilicak duruma geldik ama bugun yine oturup konustuk evimizde. Bi aydir gorusmedik ben annemlerde kaldim ilk kez bugun gorustuk. Simdi benim korkum bu bana diyo evet sana haksizlik edildi ama annesigile okadar bagliki yani benim dusuncem bunlar yine buna birsey deseler yine etkilenip bana patlar diye. Kafam cok karisik ustelik bebekde bekliyoruz. Annesigille alakam yok istemiyorumda. Biri bana yardimci olabilirmi? Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.

her insan, aldatmadığı sürece, 2. bir şansı hakeder
ama 3. yü asla!
önce bunu kendin kabul et, sonra eşine sıkı sıkı vurgula, hatta gerekiyorsa yaz ve ver, döneceksen ona göre dön.
ama 2.yi de affedersen, elini verip kolunu kaptırırsın...

Evet annemlerde aynisini dedi ama ben dedim hadi cocuk oluyo dene tekrar cocuk hatrina ama biliyorum degismicek birsey. Yinede bi bekleyip baksammi diyorum napsam sasiriyorum. Saolsun ailemin sayesinde cocugumj babasiz buyutmektende korkmuyorum ama bi sans vermezsem sonradan pisman olmamdan korkuyorum. Ailesi anlamiyo ogullarinin artik adam oldugunu. Her allahin gunu en az üc dört kez ariyorlardi. Bakalim bugun daha aramadilar. Zaten ailesi bosancaklar bosancaklar demis halasida sizmi evlendiniz karar veriyorsunuz demis esimde ben bosanmak isteniyorum demis o an. Nekadar sacma. Bana cok haksizli ettiler, muslumaniz diye geziyorlar, bi yuvayi yikip cocugun babasini almak nedemek
İçinde kalmasın o zaman canım. Öyle pat diye boşanılmıyo zaten ve üstelik bebek bekliyosun zaten zorlu bir süreçtesin ve daha da duygusallaşmışsındır (en azından çevremdeki hamileler hep öyle der) o yüzden sen eğer bir şans daha vermek istiyorum dersen ver tabii. En azından senin bu kararlı tavrın belki bir şeyleri değiştirebilir. Karşına al ve açık açık konuş mutlaka canım

İçinde kalmasın o zaman canım. Öyle pat diye boşanılmıyo zaten ve üstelik bebek bekliyosun zaten zorlu bir süreçtesin ve daha da duygusallaşmışsındır (en azından çevremdeki hamileler hep öyle der) o yüzden sen eğer bir şans daha vermek istiyorum dersen ver tabii. En azından senin bu kararlı tavrın belki bir şeyleri değiştirebilir. Karşına al ve açık açık konuş mutlaka canım

Cok tesekkur ederim yorumun icin. Ya ailesi araya girmese herseyimiz iyi. Kotu huyu esimin ailesinin hata ettigini biliyo ama bana diyemiyo. Okadar gururluki gururuyla beni kirdigini bile fark etmiyo. Ailesine karsi agzini acamiyo. Bana daha cok baglanmasi icin ailesinin artik ben oldugumu gormesi icin ne yapmam gerekiyo bilmiyorum.

her insan, aldatmadığı sürece, 2. bir şansı hakeder
ama 3. yü asla!
önce bunu kendin kabul et, sonra eşine sıkı sıkı vurgula, hatta gerekiyorsa yaz ve ver, döneceksen ona göre dön.
ama 2.yi de affedersen, elini verip kolunu kaptırırsın...

Evet en iyisi yazmam olur. Kabullenemiyo ailesinin boyle insan olmalarini. Gercekten bana cok hakaret ettiler ben sustum yinede sustum ve esim beni arayip benle konusmal ostedigini soylediginde ben ona bunlari dedim bana hersey degisecek dedi ama ben inanamiyorum o annesi ve babasinin sozunden cokmaz gibi geliyo bana. Ama oyle bi sans vermeliyim.

Evet en iyisi yazmam olur. Kabullenemiyo ailesinin boyle insan olmalarini. Gercekten bana cok hakaret ettiler ben sustum yinede sustum ve esim beni arayip benle konusmal ostedigini soylediginde ben ona bunlari dedim bana hersey degisecek dedi ama ben inanamiyorum o annesi ve babasinin sozunden cokmaz gibi geliyo bana. Ama oyle bi sans vermeliyim.

canım neden sustun? eşin için mi? kendin için mi? onlar için mi? problem çıkmasın diye mi?
susma, ha hakaret etme, bağırma ama susma
2 kez tepki versen, hem eşinin ailesini geri adım attırabilirsin belki, hem de eşinin gerçek yüzünü görme şansı bulursun.
hatta şimdiden söyle eşine
seni uyarıyorum, bir daha böyle bir olay olduğunda ben tepki vereceğim, bunu kabullenemeyeceksen şimdi söyle de.

canım neden sustun? eşin için mi? kendin için mi? onlar için mi? problem çıkmasın diye mi?
susma, ha hakaret etme, bağırma ama susma
2 kez tepki versen, hem eşinin ailesini geri adım attırabilirsin belki, hem de eşinin gerçek yüzünü görme şansı bulursun.
hatta şimdiden söyle eşine
seni uyarıyorum, bir daha böyle bir olay olduğunda ben tepki vereceğim, bunu kabullenemeyeceksen şimdi söyle de.

Ben aslinda susan bi insan degilim ama esimin ailesine deger verdigini bildigim icin hep bi kulagimdan girdi bi kuagimdan cikti. Dedim neyse bosver kirmaya degmez. Insanlari kirmim derken insanlar beni kirdi gecti. Ben eminim en gec bebegimiz dogdugunda geliceklerdir evime ama ben kesinlikle istemiyorum. Esim icinde degil kimse icin tekrar onlarla bi araya gelmem. Boyle hakaret etmek ayipdan ötesi. Cok kirginim ama sanki esim bunu anlamiyo gibi. Bilmiyorum kafam cok karisik.

öncelikle saglıklı sıhhatli çoçugunu kucagına alman dileklerimle.....boş ver kim ne yaptıgını zamanı gelince ne yapacagına daha güzel karar verirsin bu dönmeler hassas dönemler .... kimse için böyle dönemlerde kafa ütülemeye degmezz

Başlığı görünce hangimizinki haksızlık etmediki dedim :KK43:
Bisefer daha dene ama eşinle net konuş her isteğini soyla kabul ederse git yoksa otur annenin dizinin dibinde.maddi hucunde var hamdolsun. Annelerinin ağzına bakan erkeklerden tiksinti geldi artık ya.
Allahım yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Keşke demektense denemek mantıklı.en fazla biraz yıpranirsin allah yardimcin olsun ben bağlı değilken zorlanıyorum

Merhaba benim bi derdim var. Esimle daha gecen yil mayista evlendik ve ailesi benim ailemden cok farkli ama bu konu degildi hic aramizda. Annesi ve babasi cok karisiyordu hep ben bundan rahatsiz olmaya baslamistim sonucza evlendik kendi ayagimizin uzerinde durmak zorundayiz ama esime hep cocuk gibi davraniyorlardi (halada oyle). Onlar kapali ve ben kapali olmadigim icin beni kotu gorduler hep bana karsi gostermeselerde farkindaydim ama ven saygimi yitirmedim. Bundan bi ay önce esimle cok tartisdik ickiliydi diye, farkindaydim skintiliydi ama uzerine gitmek istemedim sustum buda bana patladi. Annesigil geldi ve beni kotulediler, benim yuzumden iciyormus ediyormus diye. Ben ona hizmet etmek zorjndaymisim etmiyormusum. Ya ben hamileyim sinavlarim var suan tum evin isi bana bakiyor ve ustelik isede gidiyorum. Hic bir zamanda yemek yapmamazlik yapmadim aksatmadim ama hep ben suclu hep ben. Biz ayrilicak duruma geldik ama bugun yine oturup konustuk evimizde. Bi aydir gorusmedik ben annemlerde kaldim ilk kez bugun gorustuk. Simdi benim korkum bu bana diyo evet sana haksizlik edildi ama annesigile okadar bagliki yani benim dusuncem bunlar yine buna birsey deseler yine etkilenip bana patlar diye. Kafam cok karisik ustelik bebekde bekliyoruz. Annesigille alakam yok istemiyorumda. Biri bana yardimci olabilirmi? Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.[/QUOTE

Ben mi yanlış anladim . size kapali degilsiniz diye laf eden ailenin icki icen oglu mu var ??

Geri döndüğünde cok yuz ve taviz verme heran tekrar gidebilecekmis gbi agirdan sat kendini ailesine de yuz verme ama laf da soyleme. Bu olay vesilesiyle uzaklas onlardan

Kapalılar sen açıksın diye sorun yapıyolar ama oğlunun içmesi içkili olması gayet normal mi? Olabilir her evlilikte sıkıntı içmek mi gerek. Yada her içen kişinin sorunu eşi mi? SAÇMA...
Eşinle konuş açık açık kurallarını isteklerini belirt ve madde madde yaz eşin görsün ve kabul ettiğine dair imzasını bile attır ki okumadım bilmiyorum gibi savunması olmasın sonradan. Anneci erkekler böyle malesef orta yolu bulamıyorlar

Eşim evlenmeden once gizli gizli ictigi sigarayi evlendikten sinra saklamadan icmeye baslayinca kv sanki ben adamin derdi olmusum sigaraya baslatmisim gbi konusmustu ben de agzinin payini vermistim. Dert bile olsa icmeye sebep degil saglik soz konusu
Kapalılar sen açıksın diye sorun yapıyolar ama oğlunun içmesi içkili olması gayet normal mi? Olabilir her evlilikte sıkıntı içmek mi gerek. Yada her içen kişinin sorunu eşi mi? SAÇMA...
Eşinle konuş açık açık kurallarını isteklerini belirt ve madde madde yaz eşin görsün ve kabul ettiğine dair imzasını bile attır ki okumadım bilmiyorum gibi savunması olmasın sonradan. Anneci erkekler böyle malesef orta yolu bulamıyorlar

Bir kere doğru bir insan olmadıkları şuradan belli sen açıksın kendileri kapalı diye seni kötü görüyorlar ama oğulları haram olan içki kullanıyor ve budurmda da yine seni suçluyorlar. Maalesef böyle çok aile var.

Dilim söylemeye varmıyor ama bu adamdan bi cacık olmaz. Seni hamile halinle ailesine ezdiriyor bu nasil vicdan yahu. Nacizane tavsiyem kendini üzmemeye çalış, kendi ayaklarının üstünde dur. Çalışıyormuşsun ne güzel önüne bak derim. Senin sorun ileride yine sorun olur mu. Bu güne kadar eşinin ve ailesin yaptıkları gelecekte de yapacaklarının teminatıdır. Böyle aileler asla kendilerini de ve oğullarını da suçlu bulmazlar. Olaya adaletli yaklaşmak onların karakterinde yok. Eşin ise asıl suçlu, saygısız ve merhametsiz o zaten.

Allahım yar ve yardımcın olsun, sabret akışına bırak. Sana büyük bir haksızlık yapılmış istersen aç Kuran'a bak Allah diyor ki haksızlık yapılan kulumun maddi manevi sahibi benim. Ondan büyük sığınak mı olur. Sağlam bir şekilde Allaha itimad et ve dik dur. Böyle terbiyesiz insanlara boyun eğme.

Eşim evlenmeden once gizli gizli ictigi sigarayi evlendikten sinra saklamadan icmeye baslayinca kv sanki ben adamin derdi olmusum sigaraya baslatmisim gbi konusmustu ben de agzinin payini vermistim. Dert bile olsa icmeye sebep degil saglik soz konusu
Kesinlikle katılıyorum size zaten bende şaşkınlığım yzünden sordum normal mi diye?

X