- 8 Şubat 2015
- 260
- 274
- 34
- Konu Sahibi selina1990
Merhaba benim bi derdim var. Esimle daha gecen yil mayista evlendik ve ailesi benim ailemden cok farkli ama bu konu degildi hic aramizda. Annesi ve babasi cok karisiyordu hep ben bundan rahatsiz olmaya baslamistim sonucza evlendik kendi ayagimizin uzerinde durmak zorundayiz ama esime hep cocuk gibi davraniyorlardi (halada oyle). Onlar kapali ve ben kapali olmadigim icin beni kotu gorduler hep bana karsi gostermeselerde farkindaydim ama ven saygimi yitirmedim. Bundan bi ay önce esimle cok tartisdik ickiliydi diye, farkindaydim skintiliydi ama uzerine gitmek istemedim sustum buda bana patladi. Annesigil geldi ve beni kotulediler, benim yuzumden iciyormus ediyormus diye. Ben ona hizmet etmek zorjndaymisim etmiyormusum. Ya ben hamileyim sinavlarim var suan tum evin isi bana bakiyor ve ustelik isede gidiyorum. Hic bir zamanda yemek yapmamazlik yapmadim aksatmadim ama hep ben suclu hep ben. Biz ayrilicak duruma geldik ama bugun yine oturup konustuk evimizde. Bi aydir gorusmedik ben annemlerde kaldim ilk kez bugun gorustuk. Simdi benim korkum bu bana diyo evet sana haksizlik edildi ama annesigile okadar bagliki yani benim dusuncem bunlar yine buna birsey deseler yine etkilenip bana patlar diye. Kafam cok karisik ustelik bebekde bekliyoruz. Annesigille alakam yok istemiyorumda. Biri bana yardimci olabilirmi? Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.