Merhaba kizlar. 8 yillik evliyim. 1 eltim 1 gorumcem var. Benden yasca cok buyukler . Gorumcem 20 yas eltm 13 yas buyuk benden. Ilk evlendigimiz sene cok sikintilar yasadik. Gorumceminle eltim aralari cok iyiyken sudan bi sebeple sac saca kavga ettiler ve konusmuyolar. Eltim bana hep soguk davranirken birden yaklasma cabalarina girdi. Biz nisanliyken yok ona ne guzel gelinlik alindi benim gelinligim oyle degildi, yok ona nisanda takildi bilezikler bana dugunde takildi ki kendisi nisan yapmamis, daha bir suru kiskanclik yapmis o yuzden bende hep mesafeli durdum. Sosyal medyadan esimin eski sevgilsiyle ozelden yazistigini sanip duvarinda yazismis ve bizimle ilgili aman onlar gecinemezler bak aralari bozulcak falan birsuru seyler yazmis. Ogunden sonra esimde bende konusmuyoruz eltimle. Eltimle kayinvalidemle ayni binada oturuyoruz. Gorumcemde hemen 2 yan binada ve gorumcemin kizlarida ayni sokakta evli . Senelerdir herkes birbirinin arkasindan konustu laflar geldi gitti. Gorumcem eltim icin demedini birakmadi bi ara kayinvalidemlede kustuler. Soylenmedik laf kalmadi ama ben hic o olaylara girmedim. Arada lafi tasiyan heo kayinvalidemdi . Her gittigi yerden laf getirdi bana eltime gorumceme .1 ay once bir aile buyugu araya girip eltimle gorumcemi baristirdi. Gecenlerde ben ameliyat oldum gorumcem eltimide alip gecmis olsuna geldi. Ve eltim bana cok.ilgili davrandi hatta istersem yanimda kalabilecegini soyledi. Cocugumla ilgilenmeye calisti yemek getirdi falan. Bende ona tavir yapmadim. Neyse birden eltim gorumcemden gorumcem eltimden cikmaz oldu. Iyi olsunlar tabi herkes iyi olsun ama ben yasadiklarimi soyleneneleri unutamiyorum. Kulagima daha birsuru laflari geldi eltimin. Ben hic bisi olmamis gibi yapip onlara katilamiyorum. Hepimiz ayni yerdeyiz gorumcemin 2 kizida ayni mahallemize evlendi gorumcem eltim kayinvalidem gorumcemin kizlari onlar surekli beraber olmaya gezmeye oturmaya basladi ama ben eltimle ayni ortamda olmamak icin yanlarina gitmiyorum. Onlarda cagirmiyo sagolsunnapicagimi bilemiyorum dislaniyor hissediyorum ama kendimde gitmiyorum cunku eltim hep ordaa cok.kafama takmaya basladim
belanizi mi ariyorsunuz :)) birakin ne kadar uzak o kadar iyi..
hatta mümkünse semt şehir degistirin.