- Konu Sahibi berlinli86
-
merhaba arkadaslar ben bir bucuk yillik evli bir bayanim, evlendigimden beri kaynanamdan hic kizim kelimisini duymadim, cok soguk bir insan ama ben hep sicaklik gösterdim cünkü benim ailem de sicak insanlar... gecenlerde kulagima geldi benim dedikodumu yapiyormus millete ve bu insanlari ben de taniyorum neymis ben esimi parmagima dolamisim, hanimköylü yapmisim, onun parasini yiyormusum, ben esime baski yapiyormusum temelli türkiyeye gidelim diye, aslinda benim esim can veriyor tr ye dönüs icin, baska bir kiz bulamadi mi feryatlar ediyormus ben bu kizdan torun istemem diye...
esime anlatamiyorum cünkü biliyorum ki ortaligi dagitir, ve bana bunlari anlatan kisi de tehlikeye girer, ne yapacagimi bilmiyorum patlayici bomba gibiyim su an
offffffff offff
nedemek senden torun istemiyormuş ne büyük bir hakaret.........
arkadaşım inadına yapardım 4,5 tane kayınvalidene:)))
çalışmıyorsan tabikide eşinin parasını yicen tamam anneler bu konuda bazen bunca yıl yetiştir okut gelsin elin kızı yesin diye düşünebilirler aynı şeyler içinde biz kızlar içinde geçerli
şimdi tr ye dönerseniz bilki senin yüzünden başını etini yedi gelinde dayanamadı döndü oğlum olur....
dedikodulara gelince hiç kulak asma kayınvalidenede yüz verme ama eşinin yanında güleryüzünüde iyiliğinide eksik etme ahh bu dedikodular laflar ama ben hiç umursamıyorum baktın edvamı geliyor güzellikle analtırsın eşine hayatım hakkımda dedikodular duyuyorum dersin kibar kibar anlatırsın
arkkadasa katılıyorum inadına yap bir çocuk. anlamadığım nerede yaşıyorsunuz?
Evin kapısını kapat,
Kaynanayı kaldır at,
Kaynanasız gelinler,
Aman bacım ne rahat.
**
Kazanda hedik kaynana,
Dişleri gedik kaynana,
Oğlun çerez getirdi,
Sensiz yedik kaynana.
Esiniz Arkanizdaysa Bosverin Kaynananizi , dedikodulari...
Yapin Bir bebek , kucagina bile vermeyin sevmesi icin ,
bebek dogunca degisecektir ,
Ha anne sen istemiyordun zaten dersiniz : )
boylesine boylesi Hak !
almanyada yasiyoruz ve kayinvalideme 25 kilometre uzakta olmamiza ragmen cok karismak istiyor ama allahtan esim izin vermiyor
peki sizi istemıyordu neden evlenmenıze razı oldu ? canım dıkkat et kaynanan ayırmak istıyorsa her fırsatı degerlendırecektır sizi ayırmak için ALLAH korusun fırsat vermeyın ona sözlerıne kulak asmayın sen yıne saygında kusur etme senın sınavında bu dunyada ne yapacaksın ALLAHa sıgın...
Eşiniz sizi koruyup kolluyorsa,sizi annesine ezdirmiyorsa.
Kayınvalidenizde konuşsun dursun,lafla peynir gemisi yürümez.
Çocuk yapma kararıda 3. şahısların isteğine göre alınmaz.
Bu çiftler arasındadır...Kapınızı kapattığınızda dışarıda kalanların laflarını çok fazla kaale almayın
eşinizle aranızı bozmayın,kimseninde yuvanıza müdahalede bulunmasına izin vermeyin.
Allahın izniylede tüm bunları yaptıktan sonra yuvanızı kimse bozamaz.
kayınvalidenizde hasedinden çatlasın.
öncelikle bebeğinizi kaybetmiş olmanızaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin en kısa zamanda sağlıkla br bebek kucağınıza nasip etsin..hangi vicdan bir bebeğin kaybından göbek atabilir inanaıyorum hele bu torunsa yanlış anlamış olabilirsinizki inşallah öyledir....Mihriban hanım sizinle aynı fikirdeyim,ne güzel yazmışsınız...iki kişinin bildiği sır,sır değildir..size lafı yetiştiren üzülmesin sıkılmasın diye siz neden üzülüyorsunuz. bu lafları getiren de sizi, sizin onu düşündüğünüz kadar düşünmüş olsaydı laf-söz getirmezdi...eşinizle mutluluğu yaşıyorsanız gerisi önemli değil eşinle birbirinize sıkı sıkı sarılın...sevgi ve mutlulukla huzurlu kalın...eşin seni anlıyormuş sana destekmiş madem öyle gerisini boşver kim ne derse desin umursama.sana laf taşıyanları da sustur hiçbir şey duymak istemiyorum de.kimsenin huzurunu kaçırmasına izin verme.benim gözümde laf taşıyanda en az laf sahibi kadar hatalıdır.
öncelikle bebeğinizi kaybetmiş olmanızaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin en kısa zamanda sağlıkla br bebek kucağınıza nasip etsin..hangi vicdan bir bebeğin kaybından göbek atabilir inanaıyorum hele bu torunsa yanlış anlamış olabilirsinizki inşallah öyledir....Mihriban hanım sizinle aynı fikirdeyim,ne güzel yazmışsınız...iki kişinin bildiği sır,sır değildir..size lafı yetiştiren üzülmesin sıkılmasın diye siz neden üzülüyorsunuz. bu lafları getiren de sizi, sizin onu düşündüğünüz kadar düşünmüş olsaydı laf-söz getirmezdi...eşinizle mutluluğu yaşıyorsanız gerisi önemli değil eşinle birbirinize sıkı sıkı sarılın...sevgi ve mutlulukla huzurlu kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?