Eşimin ailesi cok kötü

Ecrin beytas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
77
27
3
Eşimin bütün ailesi beni sevmiyor ve ben onlarla yaşamak zorundaymisim şuan onlarla yaşamıyorum ama onlar insan gibi davranmiyorlar bana 5 tlik bisey alınca hemen herkese yetistiriyorlar ve ben aldiklari şeyden igreniyorum bu yüzden Kötü insanlara denk gelmisim beni zorla başımı kapatiyorlar kapanmaya hazır degilim ben onlarla yaşanılmaz vahsiler oruc zamanında adetliyken bana yemek vermiyorlardı kendileri oruç tutuyorlar diye Allahim neden böyleler

dönecek bir baba eviniz yok mu? insanın eşine de sevgisi kalmaz böyle bir ortamda...

Düşünüyorum bunu esime bağlı bu çare bulmazsa ben yapamam ölürüm onların icinde
Neden Esine baglı?
Mutsuzsun zorla basını ortturuyorlar yemek Yemen bile onların tekelinde ve kocan olacak ezik bisey yapmayıp sabret diyor.
Eh yeter be demek senın elindeyken bosanmayı neden kocan belırlıyor. Yok mu senin ailen falan, topraktan bitmedin heralde.
Kocan ezik peki ailen nasıl bu insanlara dur demiyor aklim almıyor.

Annem yok kardeşlerim babam var onlar esime gitme bizim yanımızda dur diyorlar esim tamam diyor bunlar arayip ortaligi ververeye veriyorlar hasta annemiz babamız hasta gibi yalanlar

Annem yok kardeşlerim babam var onlar esime gitme bizim yanımızda dur diyorlar esim tamam diyor bunlar arayip ortaligi ververeye veriyorlar hasta annemiz babamız hasta gibi yalanlar
Siz eşinizin ailesi ile yapamıyorsunuz eşinizde sizin ailenizi istemez bu gayet doğal
Siz ayrı bir ailesiniz bunun farkına varın
Eğer eşiniz anlamıyorsa anlamasını sağlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…