- 5 Şubat 2020
- 77
- 27
- 3
- Konu Sahibi Ecrin beytas
-
Esim sabret diyor sadeceEşiniz ne yapıyor bu sırada?
Var hatta ev bile veriyor ama eşimin ailesi olay cikariyordönecek bir baba eviniz yok mu? insanın eşine de sevgisi kalmaz böyle bir ortamda...
Onlarla yaşamak zorundaymisimWelcome to KK/BDV evleri neden ayırmadınız ?
Oruç zamanında vermiyorlardi yeme ayip felan diyorlardi onumden yemegi aliyorlardiYemek vermiyorlar? Nasil yani mutfagi mi kitliyorlar?
Ve yasiniz kac?
Hamileyim ve bebegimi bekliyorlar şuan onalrla yasamiyorum eşimle birlikte başka yerdeyim ama oraya gidicekmisiz ama ben gitmicem esim gidersede git dicemBence ağızlarının payını vermelisiniz eşiniz de dahil. Böyle hayat mı olur?
Eğer eşin diyorsa !!!Esim sabret diyor sadece
Düşünüyorum bunu esime bağlı bu çare bulmazsa ben yapamam ölürüm onların icindeBosanabılırsın?
Neden Esine baglı?Düşünüyorum bunu esime bağlı bu çare bulmazsa ben yapamam ölürüm onların icinde
Sabret diyormus ne yapsınEşiniz ne yapıyor bu sırada?
Annem yok kardeşlerim babam var onlar esime gitme bizim yanımızda dur diyorlar esim tamam diyor bunlar arayip ortaligi ververeye veriyorlar hasta annemiz babamız hasta gibi yalanlarNeden Esine baglı?
Mutsuzsun zorla basını ortturuyorlar yemek Yemen bile onların tekelinde ve kocan olacak ezik bisey yapmayıp sabret diyor.
Eh yeter be demek senın elindeyken bosanmayı neden kocan belırlıyor. Yok mu senin ailen falan, topraktan bitmedin heralde.
Kocan ezik peki ailen nasıl bu insanlara dur demiyor aklim almıyor.
Yani?Annem yok kardeşlerim babam var onlar esime gitme bizim yanımızda dur diyorlar esim tamam diyor bunlar arayip ortaligi ververeye veriyorlar hasta annemiz babamız hasta gibi yalanlar
Yani esim giderse ben gitmicem giden gider
Insallah dedıgın gıbı olur.Yani esim giderse ben gitmicem giden gider
Siz eşinizin ailesi ile yapamıyorsunuz eşinizde sizin ailenizi istemez bu gayet doğalAnnem yok kardeşlerim babam var onlar esime gitme bizim yanımızda dur diyorlar esim tamam diyor bunlar arayip ortaligi ververeye veriyorlar hasta annemiz babamız hasta gibi yalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?