- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
- Konu Sahibi Ecrin beytas
Allah bilir doğacak bebeğinizi de tuzlamak istiyorlardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı ölürüm ordaInsallah dedıgın gıbı olur.
Var hatta ev bile veriyor ama eşimin ailesi olay cikariyor
Benim ailem esime melek gibi davraniyorlar onlar bana kötü davraniyorlsrSiz eşinizin ailesi ile yapamıyorsunuz eşinizde sizin ailenizi istemez bu gayet doğal
Siz ayrı bir ailesiniz bunun farkına varın
Eğer eşiniz anlamıyorsa anlamasını sağlayın
Ama onlarla yaşamıyorum yazmış. Ben mi yanlış anladım?Welcome to KK/BDV evleri neden ayırmadınız ?
Malesef boyle şeytanlar çok ben asla onların yanına donmicem ailem zaten arkamdababanıza annenize anlattınız mı burda anlattığınız gibi durumu? kimse insanların gözünden sakınarak büyütüp evlendirdiği evladına böyle kötülükleri reva görmemeli, görüyorsa eğer hesabını vermeli. gelsin baksın bir de o alsın boylarının ölçüsünü. siz de kuyruğunuzu dik tutun, çatır çatır kavga etmeyi de bilin yeri gelince. belli ki sizi ezik görüp avuçlarının içine almışlar sabret dediğine göre eşiniz de pısırık, çok afedersiniz ama... yazık günah değil mi mutlu olacam seviyorum diye evlenip böyle çileler çekmek? yaşınız da genç belli. baktınız hiçbir şey değişmedi gençliğinizi heba etmeyin dönün babanızın yuvasına.
Önceden yaşadım 2 ay.kaldim sonra eşimide alip kendi ailemin yanına gittimAma onlarla yaşamıyorum yazmış. Ben mi yanlış anladım?
Konu sahibi, kötü aileden önce işe yaramaz, vasıfsız kocaya düştüm diye düşünüyor musun?
Aynen öyleBazı konu sahipleri niye böyle aklım almıyor. Herşey eşinizde bitiyor o izin veriyor ki siz şu an bunları yaşıyorsunuz. Eş eş olmayınca kv/kp de istediğini yapıyor böyle işte.
Aileler olmadan yaşayamıyor musunuz?Önceden yaşadım 2 ay.kaldim sonra eşimide alip kendi ailemin yanına gittim
Yeni evliyiz biz 1 sene oldu yasicaz ama aileler ustumuze çok geliyorlarAileler olmadan yaşayamıyor musunuz?
O benim de dikkatimi çektiiiiiAllah bilir doğacak bebeğinizi de tuzlamak istiyorlardır.
Aynen yaparlar tanısaniz varya hayattan sogursunuzO benim de dikkatimi çektiiiii
Bebek tuzlayıp salamura yaparlar
Adetliyken yemek vermeyenler bunu da yapar
Eşiniz de çanta mübarek. Kim nereye götürmek isterse oraya taşınıyorÖnceden yaşadım 2 ay.kaldim sonra eşimide alip kendi ailemin yanına gittim
Siz tuzlamayı düşünüyormusunuz? Profil fotosu ya demekki önemş varAynen yaparlar tanısaniz varya hayattan sogursunuz
Saf kendisiEşiniz de çanta mübarek. Kim nereye götürmek isterse oraya taşınıyor
Yeni evlilikle alakalı değil de evliliğe hazır olmamakla alakalı bu durum. Çünkü hazır olsanız, olgun olurdunuz, ailelere bu kadar bağımlı bir hayat yaşamazdınız. Eşiniz sizinle geldiğine göre, size hak veriyor olmalı. Haksız mıyım? O zaman sizin için büyüme zamanı. İkiniz de çalışıyor musunuz? Önce ayaklarınız yere bassın da kendi hayatınızı kurun. Sonra kim ne demiş, ne istiyor kısmına daha kolay kulak tıkarsınız.Yeni evliyiz biz 1 sene oldu yasicaz ama aileler ustumuze çok geliyorlar
Ne diyosun ya delimisinSiz tuzlamayı düşünüyormusunuz? Profil fotosu ya demekki önemş var
Ahahahahahahah. Siz öyle deyince bi baktım profil resmine. Kopuyorum şu an ahahahahaSiz tuzlamayı düşünüyormusunuz? Profil fotosu ya demekki önemş var
Deliyim evet bu profil fotosunda neden diyorum tuzlamayla alakalı bir şey var gelenek mi ? Muneyi bir çagırayımNe diyosun ya delimisin