• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi cok kötü

Var hatta ev bile veriyor ama eşimin ailesi olay cikariyor

babanıza annenize anlattınız mı burda anlattığınız gibi durumu? kimse insanların gözünden sakınarak büyütüp evlendirdiği evladına böyle kötülükleri reva görmemeli, görüyorsa eğer hesabını vermeli. gelsin baksın bir de o alsın boylarının ölçüsünü. siz de kuyruğunuzu dik tutun, çatır çatır kavga etmeyi de bilin yeri gelince. belli ki sizi ezik görüp avuçlarının içine almışlar sabret dediğine göre eşiniz de pısırık, çok afedersiniz ama... yazık günah değil mi mutlu olacam seviyorum diye evlenip böyle çileler çekmek? yaşınız da genç belli. baktınız hiçbir şey değişmedi gençliğinizi heba etmeyin dönün babanızın yuvasına.

Benim
Siz eşinizin ailesi ile yapamıyorsunuz eşinizde sizin ailenizi istemez bu gayet doğal
Siz ayrı bir ailesiniz bunun farkına varın
Eğer eşiniz anlamıyorsa anlamasını sağlayın
Benim ailem esime melek gibi davraniyorlar onlar bana kötü davraniyorlsr

babanıza annenize anlattınız mı burda anlattığınız gibi durumu? kimse insanların gözünden sakınarak büyütüp evlendirdiği evladına böyle kötülükleri reva görmemeli, görüyorsa eğer hesabını vermeli. gelsin baksın bir de o alsın boylarının ölçüsünü. siz de kuyruğunuzu dik tutun, çatır çatır kavga etmeyi de bilin yeri gelince. belli ki sizi ezik görüp avuçlarının içine almışlar sabret dediğine göre eşiniz de pısırık, çok afedersiniz ama... yazık günah değil mi mutlu olacam seviyorum diye evlenip böyle çileler çekmek? yaşınız da genç belli. baktınız hiçbir şey değişmedi gençliğinizi heba etmeyin dönün babanızın yuvasına.
Malesef boyle şeytanlar çok ben asla onların yanına donmicem ailem zaten arkamda

Ama onlarla yaşamıyorum yazmış. Ben mi yanlış anladım?

Konu sahibi, kötü aileden önce işe yaramaz, vasıfsız kocaya düştüm diye düşünüyor musun?
Önceden yaşadım 2 ay.kaldim sonra eşimide alip kendi ailemin yanına gittim

Yeni evliyiz biz 1 sene oldu yasicaz ama aileler ustumuze çok geliyorlar
Yeni evlilikle alakalı değil de evliliğe hazır olmamakla alakalı bu durum. Çünkü hazır olsanız, olgun olurdunuz, ailelere bu kadar bağımlı bir hayat yaşamazdınız. Eşiniz sizinle geldiğine göre, size hak veriyor olmalı. Haksız mıyım? O zaman sizin için büyüme zamanı. İkiniz de çalışıyor musunuz? Önce ayaklarınız yere bassın da kendi hayatınızı kurun. Sonra kim ne demiş, ne istiyor kısmına daha kolay kulak tıkarsınız.

Back
X