- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
Önce derdini düzgün cümlelerle anlatmalisin ..hicbirsey anlamadım :/
simdi nasil duzeltmeye calistim..@Daughter of your fatherÖnce derdini düzgün cümlelerle anlatmalisin ..hicbirsey anlamadım :/
aslinda baya baya kendimi cektim.aile politikalarinda vurdumduymazlik var dolayli anlamiyorlarBence esinin ailesi bu kadarr sizi uzuyorsa hic gorusmeyin.Bayram seyranlarda gorusun.Esin bir sey derse sen benim yanimda degilsin oyizden gitmek istemiyorumde
Senin icin cozum gorusmemek olur.Esinin degisecegini sanmam 10 yildir soyluyormusunuz zaten anlamamis.
boyle yapiyorum da onun ailesiyle.ben.niye ugrasiyorum ya da niye bana hep.mudahele varSen sorunu açıkla. Eşini tanıyorlarsa onun sessiz kalması bile desteklediğini gösterir ailesinin gözünde.
esin sana arabozucu olarak seni goruyor.mu biz de yasadik kirmadan ne hissediyorsam soyledimKendin konuşucaksın arkadaşım. Bizde aynıydık. Susardım susardım her sene yılda bir veya 2 yılda bir patlardım. 3 ay önce en sonuncusunu yaşadık ve artık beni tanıyorlar. Bizimki onların çılgıncasına haksız olduğu bi konuydu ve çirkefliin dibine vurmuşlardı. Aramadım gitmedim gelmedim. Bu hafta çıktık ilk defa yanlarına 1 saat falan.. tabi hiç muhattap olmuyorum gayet mesafeliyiz.. bi de ne göreyim 8 yıldır görmediğim saygıyı görmeye başlamışım.
Aramalar tamamen bitti. Görüşmeler sadece eşimle birlikte ve bikaç saati geçmiycek şekilde. Canı istediğinde eşim ve oğlum gider görüşür ama ben gitmem.
Gerçekten haklıysan tavrını göster ve mesafeni koy. Ben tazelendiğimi hissediyorum çok şükür.. Allah herkese bu huzuru nasip etsin..
En sonki kavga dedim ya mevzu şuydu. Oğlumun 2 adı var biri dede ismi. Ben hiç istemedim. Eşim de anlayış gösterirler 2sini de yazdıralım sen istediğini söyle. Sen annesin kimse karışamaz dedi. Ablam da aynı durumda çünkü dedi.esin sana arabozucu olarak seni goruyor.mu biz de yasadik kirmadan ne hissediyorsam soyledim
Esimi arayip esin niye bana oyle oyle dedi.hersey tamam da herkesin kahrini ben noye cekiyorum.benim ailem degil oglunun ailesi.ben saygi duyup geregini yaparim.bana dokunmamasi gerektigini sesim cikinca anliyorlar ama dogru anlamadiklari kesin..
siz de ataga gecmisler sindirmeye calismislar.paylarini almislar.iyi etmissiniz.En sonki kavga dedim ya mevzu şuydu. Oğlumun 2 adı var biri dede ismi. Ben hiç istemedim. Eşim de anlayış gösterirler 2sini de yazdıralım sen istediğini söyle. Sen annesin kimse karışamaz dedi. Ablam da aynı durumda çünkü dedi.
Velhasıl eşim yokken lokantaya yemeğe çağırdılar beni. Gittik ve orda ulu orta bana bağırmaya başladılar.. neyse kalktık arabaya bindik bi sürü hakaret bağrış çığrış falan görümcem saldırdı bana. Eşi tuttu zaptetti. Ve ben sadece "ben bu çocuğun annesiyim istediğim ismi kullanırım. Ben kimseyi zorlamıyorum kimse de beni zorlayamaz. Bende artık değiştiğinizi sanıyodum ne safmışım yazık vallahi " dedim.
Ben neden bunu söylemişim diye eşim bana tavır aldı. Aramız bozuldu. Ailesinin yaptığı terbiyesizliğe gık demedi. Normal görüşmeye devam etti. Kaynana ardımdan beddualar falan ediyo facede falan. Bi sürü laf sokmalar.. eşim anasına dur artık diyemiyo.
En sonunda evi bırakıp gittim boşanma aşamasına geldik.. ve eşim pişman vaziyette geldi aldı beni. Bi sürü sözler vererek..
Velhasılı beni arabozucudan çok daha fazlası olarak gördü eşim ama sonradan ona da dank etti. Hakkınızı aramazsanız herkes gaspetmek için hazırolda bekliyo zaten
Ekleme: oğlum nerdeyse 5 yaşında bu arada.
İnanın bizim de hep gizli saklı böyle alttan alta yaparlardı. Senelerdir bitmiştim artık.. hani açıktan açığa eşimin yanında bi halt etmezlerdi.. arkamdan doldururlardı. Çok ayırmaya çalıştılar.. tabi zaman içinde eşim beni tanıdı ve onların lafını pek takmamaya başladı. Bikaç savunmuşluğu da vardı. Ama hiç yeter artık rahat bırakın bizi demedi. Eşim yokken terbiyesizliğin dibine vururlardı ki ben karşılık vereyim. Onlar da verdiğim tepkiyi abartarak yer yer iftira atarak eşime anlatsınlar..siz de ataga gecmisler sindirmeye calismislar.paylarini almislar.iyi etmissiniz.
biz de karsi taraf olayin sahibi ama hep sakin gurleseler de arkamdan oluyor. saf!kocam da bana aktariyor.cogunu da aktardigini zannetmiyorum.
Perfectsimdi nasil duzeltmeye calistim..@Daughter of your father
Esimin ailesiyle bir problem yasadigim zaman sorunu ben cozerim.esimden arkamda olmasini ailesine karsi beni savunmasini falan beklemem.kendimi savunabilirim cunku.gerekeni soylerim altta kalmam cevaplarini veririm.cogu zaman esimin haberi bile olmaz bundan.cunku ona ailen sunu dedi bu yapti demem.allah icin aileside demez karin sunu bunu dedi diye.haberi olmaz yani birseyden.es kaza haberi olurda aileme boyle boyle demissin derse sanane bu benimle ailen arasinda bir problem seni ilgilendirmez derim o da susar zaten.esinizden sizi ailesine karsi savunmasini beklemeyin ailesini esinize sikayet etmeyin10 yillik evliyiz.Esimin ailesiyle normalde sorunumuz yok.yasayis kultur farkliliklari herkes de var.ailesi icinde kendi problemlerini konusarak cozmezler.konu ustu ortulur
Sonra unuturlar..aynen devam..beni ilgilendirmez.
Benimle ilgili ya da bana dokunan birsey oldugunda ben kendimi savunuyorum ama bozuluyorlar bana.
esim benimle evde konusurken gayet net bana hak veriyor.ya da sakinlestiriyor.
Daha buyuk olay oldu.taraflar bi taraf ben karsi taraf oldum.cikis sebebi bem degilim
Sanki.hep.benden sorun cikiyor gibi gosteriyorlar.kendileri.sutten cikmis ak kasik
Konusarak sorun cozmuyorlar benim d e yapim konusarak cozmek
Bugun olay oldu eski sorunlar da var
Ustune gittim.konus ailenle beni karistirma diye.bana yuksek.sesle bagirdi.bana niye bunu soyluyorsun.ailemle karsi.karsiya getirttiyorsun.
Ama kendine cok dokunan olay olsa agzini aciyor bana yapilan ufak buyuk ne ilursa olsun arkamda durmuyor.ne yapmaliyim diye soruyorum
Benimde bir kez cocuklara karismalari yuzunden sinir krizleri gecirip tencere tava firlattigim bir olay oldu.annesi aaa bu delirdi dedi esimde anne sen sus dedi:))bir daha da agzini acmadi zaten.bunun disinda dedigim gibidir hep biz de kimse kimseyi ese ogula sikayet etmez.aramizda didiserek hallediyoruz:))yinede severim kaynanamiİnanın bizim de hep gizli saklı böyle alttan alta yaparlardı. Senelerdir bitmiştim artık.. hani açıktan açığa eşimin yanında bi halt etmezlerdi.. arkamdan doldururlardı. Çok ayırmaya çalıştılar.. tabi zaman içinde eşim beni tanıdı ve onların lafını pek takmamaya başladı. Bikaç savunmuşluğu da vardı. Ama hiç yeter artık rahat bırakın bizi demedi. Eşim yokken terbiyesizliğin dibine vururlardı ki ben karşılık vereyim. Onlar da verdiğim tepkiyi abartarak yer yer iftira atarak eşime anlatsınlar..
Tabi eşim sonradan sonraya ayıktı Allah tan.. hatta bu olayda ailecek birleşip benim lokantada sandalyeyi itip elimi kolumu sallayarak kaynanamın üstüne yürüdüğümü söylemişler.. halbuki bu olayı görümcem bana yaptı.. eşime sadece baktım neye istiyosan ona inan dedim.. sen öyle şey yapmazsın ablam yapar ama senin hamurunda yok böyle şeyler dedi..
Zor işler bu işler.. sizde bi kolayını bulursunuz inşallah..
Bu olaya bayılıyorum ya.. 2 taraf kendi arasında hallediyo ne güzel... bizimkiler fişteklerdi eşimi eşim gelip bana çatardı ben de konuşurdum söylenirdim bu defa.. ama artık 2 tarafı da bildiği için bana bi şey sormuyo bende isimlerini ağzıma bile almıyorum..Benimde bir kez cocuklara karismalari yuzunden sinir krizleri gecirip tencere tava firlattigim bir olay oldu.annesi aaa bu delirdi dedi esimde anne sen sus dedi:))bir daha da agzini acmadi zaten.bunun disinda dedigim gibidir hep biz de kimse kimseyi ese ogula sikayet etmez.aramizda didiserek hallediyoruz:))yinede severim kaynanami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?