Esimin ailesi hakkinda ne iyi ne kotu yuzlerine birsey soylememesi.normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her zaman benle ilgili degil kendi aralarinda da olsa karismiyor.kardesi ona terbiyesizlik yapsa yaptigi ile kaliyor.geri cekiyor kendini.eee ben ortada kaliyorum.ailesi de sorun duymayi sevmiyor.bu duzen boyle gitsin
Ama ben rahatsiz oluyorum.

ben demiyorum ki kanli bicakli olsunlar.mesela ben oglan kardesime devamli emir.kipi ile birseyler diyormusun ama farkinda degilim.bir gun dedi abla oyle konusmandan rahatsz oluyorum dedi.ozur diledim bir daha yapmadim
Aynen boyle basit konularda bile konusmuyorlar.saygisizlik.dizboyu ben tahammul edemiyorum
Ailesini benden iyi tanimali benim sozum kirici olabilir sen nasihat et diyorum
Guzel dille..yok yapmiyor bunu
Davranislar devam yasi da 24 mesela.sinir olan taraf ben.
Aman dedigim cok oldu
Artik yeter o zman.kimse benim kuyriguma basmayacak
Ben halleettim cogu zaman bana donuo boyle yapmasaydin diyor .yag gibi uste cikiyor.

ayni yerde oluyor olaylar..arkadan durumu yok.orada yokmus gibi davraniyor.eve gelince konu acilmiyor.olayda sinir olan ben.

Ben de sikayet huyu var galiba.ya da ustunu ortmeme.sunu da denedim.yuttum yuttum sonu gelmiyor ama yutunca da sinir oldugumun farkima vardim.ben psikologa gideyim ozaman milletin derdi beni gerdigine gore ben de sorun var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…