- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Görmezden gel, elleşme, konusunu açma. Gözlem yap, ağır ol, karşıdakiler hamle yapmadan rengini belli etmeHanımlar merhabalar,
Eşimle aramız iyi çok şükür, kv de iyidir. Geçenlerde bana gelmek istediler pandemi var evet ama tamam dedim.
Her şeyi özenerek hazirladim kapida güler yüzle karsiladim ama özellikle eltim hiç benle konusmadi. Birkaç muhabbet açmaya çalıştım ama resmen benim evimde beni yok saydı. Normalde de bazen beni yok sayar ama ben iyi olmaya çalıştım ama nafile... Kaynim desen o da öyle... Eş ailesine ne zaman gitsem yardim ederim görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.Kendimi enayi gibi hissettim. Ortamda dışlandığım yetmiyor gibi tüm gün sabahtan akşama kadar onlar için oturmadim belim koptu resmen.
Ben bu durumda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Eşimi seviyorum onun hatrı olmasa zaten bunlara katlanmam.
Yani sonuçta misafir olarak gelmişler. misafire iş yaptırmak doğru gelmedi bana. içinden gelirse kalkıp yaparlar zaten. İş beklemek doğru değilHanımlar merhabalar,
Eşimle aramız iyi çok şükür, kv de iyidir. Geçenlerde bana gelmek istediler pandemi var evet ama tamam dedim.
Her şeyi özenerek hazirladim kapida güler yüzle karsiladim ama özellikle eltim hiç benle konusmadi. Birkaç muhabbet açmaya çalıştım ama resmen benim evimde beni yok saydı. Normalde de bazen beni yok sayar ama ben iyi olmaya çalıştım ama nafile... Kaynim desen o da öyle... Eş ailesine ne zaman gitsem yardim ederim görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.Kendimi enayi gibi hissettim. Ortamda dışlandığım yetmiyor gibi tüm gün sabahtan akşama kadar onlar için oturmadim belim koptu resmen.
Ben bu durumda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Eşimi seviyorum onun hatrı olmasa zaten bunlara katlanmam.
Hanımlar merhabalar,
kv evinde degil, kendi evinde yapmis misafir gelecek diye.Kv evinde niye beliniz kopana kadar iş yapiyorsunuz? Yapmayin, yok yapmadan duramam diyorsaniz sizin bileceginiz iş.
Ben kimsenin evinde iş yapmam, belimi kopartcak kadar hiç yapamam. Kendinizin dagittiklarini toplayin temizleyin yeter. Herkes kaldirsin yapsin. Zor gelen misafir agirlamasin o kadar.
kv evinde degil, kendi evinde yapmis misafir gelecek diye.
konu sahibi bence bu size ders olsun, bir daha da kv gelirse eger guzelce hazirlik yaparsiniz yoksa yapmayin demek ki hak etmiyorlar. sizi gormezden gelme saygisizliklarina deginmedim bile, gun gormemis insanlar demek ki.
Herkesin karakteri tarzı farklı olabilir belki o gün yardım etmez sonra yardım eder ya da çok konuşmayı sevmez bilinmez. Sizin hatanız fazla iyi niyetlisiniz ve yakın olmaya çalışıyorsunuz. Olmayın. Sizde konuşmayın yok sayın takmayın gidince yardım etmeyin. Bundan seneler önce hayatınızda değillerdi nasıl olsa saygı çerçevesinde takılın eşinize ayıp etmiş olmazsınız ki.Hanımlar merhabalar,
Evet orasi biraz karışık olmuşİlk anlattigi mevzuda misafir gelmişler de sonraki mevzu kaynana evinde geçiyor diye anladim ben burayi.
"Eş ailesine ne zaman gitsem" yardim ederim görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.
Siz kv evinde yardim yapiyorsunuz diye size misafirlige gelenlerden de yardim bekliyorsunuz galiba konu sahibi.
Oyleyse beklemeyin yani yoruluyorsaniz cagirmayin.
Hanımlar merhabalar,
Her şeyi özenerek hazirladim kapida güler yüzle karsiladim ama özellikle eltim hiç benle konusmadi. Birkaç muhabbet açmaya çalıştım ama resmen benim evimde beni yok saydı. Normalde de bazen beni yok sayar ama ben iyi olmaya çalıştım ama nafile... Kaynim desen o da öyle... Eş ailesine ne zaman gitsem yardim ederim. Ama benim evimde görümce ve elti oturdukları yerden kalkmadi resmen. Kv geldi yanim yardım için sağ olsun.Kendimi enayi gibi hissettim. Ortamda dışlandığım yetmiyor gibi tüm gün sabahtan akşama kadar onlar için oturmadim belim koptu resmen.
O kismi karışık yazmisim kv evinde değil olay benim evimde gerçekleşiyorKv evinde niye beliniz kopana kadar iş yapiyorsunuz? Yapmayin, yok yapmadan duramam diyorsaniz sizin bileceginiz iş.
Ben kimsenin evinde iş yapmam, belimi kopartcak kadar hiç yapamam. Kendinizin dagittiklarini toplayin temizleyin yeter. Herkes kaldirsin yapsin. Zor gelen misafir agirlamasin o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?