- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
kızlar heminizin cevaplarını okudum öncelik destek oldunuz için teşekkürler. dün akşam görümcemin kızının doğum günüydü bizide davet ettiler eşimle kayınvalşdemle gittik. kızı henüz 8,50 yaşında ve kitap okuma alışkanlığı muhabbetine hediye olarak kitap aldıkla eşimle. pasta kesildi tabaklara konuldu hediyeler veriliyor. eşim hediyeyi aldı mutlu yıllar fasasına paketiş verdi. merve paketi açtı ve hırçınlıkla kitabı yere attı bu ne be salak barbi bebek alsaydın ya dedi. eşimde ayıp sen benimle nasıl konuşuyorsun terbiyesiz gibi laflar etti. anneside aaa çocukla çocuk olmayın çocuk haklı dedi. bende yeri ve zamnı deyip açtım azımı. keşke önceden hediye siparişi verseydin abla istediğinizi alırdık dedim. hem bir tane kitapta sana almak lazım çocuk terbiyesi ile ilgili çok işine yarardı dedim. neyse kayın validem araya girerk konu kapndı derken. bu sefer kzıı yine olay çıkartı herkeze fazla pasta bana neden az deyip pastyı yere fırlattı babası kalktı kzıın eline vurdu. yine konu çocuklardan açıldı ben hiçten yok olan bir konu açtım. işte bir komşumun çocuklarınn yaramazlığı ve annelerin müdahale etmmesini. ona çok sinir olduğumu eve alasım gelmediğini terbisesiz annenin terbiye öğretemediğini, ki benm çocuğum olursa (büyük konuşmayayımda) birinin eşyasını karıştırsa ona neler yapacağımı anlattım. sözüm bitti derken canım kayınvalidem araya girerek kızlarına dedki sizde ölesnz neden çocuklarınıza bakmıyorsunz sizin en değerli bir eşyanız başka bir çocuk tarafında kırılsa yada buna benzer şeyler olursa ne hissederisn dedi. he unutmadan kızın gözlümü kırdı nerden baksan 200 300 tl değiştirmesi gidin yaptırın dedi bu kaçıncı dedi. uyuz görümcem annesine cevap veremdi :) ayyy bilemmssnz ne mutlu oldum ne mutlu. sıra eltim ve eltimn çocuklarında. unutmadan; (BÜYÜYEN ÇOCUK ÖYKÜ DİZİSİ (8-9 YAŞ - s:1) sizde kötü bir kitapmı.
![]()
Çok sevindim SENİN ADINA.
sONUNDA ARADAKİ ÇİTİ YIKMIŞSIN.aRTIK SUSTURAMAZLAR SENİ.

Canının sıkıldığı yerde söyle lafını.Hiiiiç çekinme...