eşimin ailesi için benden beklentisi ve geçmiş

Umarım çözüm olmuştur canım
Bazen problemleri görmezden gelmek gerekiyor gündem ettikçe büyüyor küçük meseleler bile. Kendinle ilgilen derim ben öyle yapıyorum

Haftasonu annenlere gidecek miyiz demistim.benim gitmem lazım doğalgaz ile ilgileneceğim dedi.
çoktandır görmüyorum onları ben de geleyim görmüş olurum demistim cuma aksam.o gece bana sarılarak uyudu.)).kv beni beklermiş gibi kirli halısını koymuş kapının arkasına yikatacak halı yıkamaci yokmuş. Aldım balkona yıkadım tabi. Memnun oldu oğlu da evin eksikleriyle ilgilendi ayna havluluk vs taktı.tv antenini ayarladı. Konserve taze fasulye pişirdi kv.eksimisti biraz ekmek ve turşu ile doyurdum karnımı. Sebze pazarına gittik kv.esim ben. Kv.koluma girdi pazarda hep umarım eşimin dikkatini çekmiştir.aksam eve geldik kahvaltı hazırladık doyurduk karnımızı. Kitap fuarına gitmek istedi kızım bugün gittik atasayin çadır günleri vardı oraya gidersek sevinirim dedim gittik. Ikimiz için alyans alırsak çok mutlu olurum dedim. ALYANS ALDIK KUZLAAAAARRR.laf olsun giye almadi eşim baktı taktı en beğendiğini aldık birlikte. Istegimizi ifade şeklimiz önemli gerçekten yaşadım ben. Teşekkürler Z Zeynep B

Kızlar dün gece tartıştık bana hakaret vari sözler söyledi umurumda değilsin sen gerizekalisin gibi.bana psikolojik şiddet uyguluyorsun çok incitiyorsun dedim. Tabi yine umurumda değilsin oldu cevabı. Dedim ki herşey elimizde huzurla yaşamak için çabalayalım geçmişi istemediğimiz şeyleri bırakalım. Şuan sinirliyiz ama bu evlilik de böyle yürümüyor sen karar ver sakince düşün istersen tekrar konuşuruz nasıl olmasını istiyorsan öyle olsun ama şunu bil ki sana ihtiyacım var

eşimle annesi kavga etmiş eşim agresif bir insan (bu eski bir olay şuan ailesinden kimse ile görüşmüyorum ) bana kv geldi kızım bişey soracagım ama yanlış anlama cinsel hayatınız çok mu kötü bu hep kavga ediyor acaba kısa mı sürüyor ondan mı bu kadar agresif dedi dondum kaldım.eşimi tanıyan herkes onun agresif oldugunu bilir bu soruyu nasıl sorabilirsin sen ya normali mi ben bilmiyorum.

Back
X