Esimin ailesi karışıyor

Cocugun düşük riski oldugunu ,iş yerinde zaten yoruldugunu söyle birde oraya gitme.6 ay sabretecegini son ayinda isten ayrilacaginida ekle biraz ahlan vahlan hamilesin kullan bunu canim..kaynanayi gorunce de suratine öģür!

Gidip yatsan buraya geldi yanımızda ayağını uzattı derler. Eşin halledecek en kötü. Şu haliyle bişey desen eşinde "anneme babama saygısızlık ettin" dee hamile halinle üzer seni. Aslında okulu bırakıp evde yatardım ben olsam. Bahanem olurdu gitmemeye alıştırırdım kendimi o halimle eşimde zorla götürecek değil ya. Kemdi işinizi yapabilecek durumda olarak dinlenin ama sonra bakma bahanesiyle annesini getirmesin eve. Bi rahat bıraksınlar insanları yahu. Ne anlıyorlar insanları sıkmaktan

Onuda yapsam anlamazlar. Ailesiyle Kesinlikle anlasamiyorum hic bir konuda hala yapiskan gibiler. Esimle olan kavgalarimizin tek sebebi onlar komsudan duymuslar. Yine ayni kendileri yonetsin diye diretiyorlar.
Ayni benim durumum ve ben daha nisanliyim.benimde herseye kp karisir kari gibi tahammul edemiyorum ama nisanlim ortasini buluyor duzeltiyor istemiyorum sunu dedigim zaman.valla zor yaa boyle sacma sapan insanlarla yasamak

Koyuyorum fakat esim arkamda durmuyor. Ailemi arayip sikayet ediyorlar (sanki haklilarmis gibi) sozde bizim iyiligimizi en iyi onlar dusunebilirlermis. Daha bisey bilmiyormusuz
Gercekten ayni durum bende var.ama esinin ortayi bulmasi lazim.biz bisey bilmeyiz etmeyiz herseyin en iyisini onlar bilirler surekli mudahale ederler.ben dayanamayip patlamistim lafimi soyledim cekildim.nisanlim bakti bozulacak herseyi duzeltti.ama devam ediyolar karismaya bende duymazdan gelmeye calisiyorum zaten istedikleri olmuyor diye.bakalim nereye kadar gidecek boyle

Back
X