Insallah ev satilir ev veya arsa alir degerlendirirsiniz paranizi. Yalniz ben sunu anlamiyorum, neden onlar kendilerini acindirdiginda sizin eve cikalim dediklerinde olmaz baba biz orayi satacagiz, simdi girersiniz oranin satisi zorlasir diyemiyorsunuz. Bu bence terbiyesizlik filan da degil. Anne baba hakkini da siz karistiriyorsunuz kanimca. Zalim anne-baba gelsin sizi hapsetsin, siz de haklari var diye buna razi olun. Bakin bu da hak o zaman. Terbiyesizlik yapmazsiniz ama kendinizi de ezdirmezsiniz. Bir suru de mali mulku varmis, bi zahmet alsin bol bol komur yaksin nedir yani? Bu insanlar hic olmeyecek galiba. Nasil bir annedir ki icinde anneligi duymadan oglunu somurebiliyor, pes!
ah canım ah bir bilsen.dün kp aradı.hiç arayayım gelinimle konusayım diyen bi insan değildir.bende ne zaman arasam yok yoldayım yok falancaylayım diyip tlf kapatmaya calısıyo.kv desen ne hikmetse ben her aradığımda evde yok ve tlf unutmus olur.bu durumu defalarca yasadım ama yınede bir kac kere daha aradımkı kocama aramıyo dediklerinde sunacak biseylerim olsun diye.inan bana yaptığım tek bir saygısızlık hata yok.tekkı öfkelenıp huzurumuzu kacırmasınlar diye zaten ayda 1-2 kere hafta sonları gidiyoruz.bırak benı ınsan arar torununu merak eder,o bile yok haftalarca aramazlar biz onlara gidince torunu götürmek yok özlüyoruz burda kalacak.bizde nene dedeyız,diyolar.burda benım annem bakıyo kızıma.allah muhafaza basım sıkıssa da kv arasam geldiye insafa gelip bakmaz bile.benım yavrumdan haftalarca ayrılamayacağimi biliyolar,gelini nasıl cırkin gösteririz işte böyle....bide bana torun kalsın diyipde bana ben kabul etmeyıncede kp diyo kı ; yaa evlattan ayrı kalmak neymıs gördünmü anlarsın belkı.adam delimi ne.seytan diyokı sankı benmı ayırdım oğlunuz benle evlenmeden önce baska sehre tayını cıkmıştı.ama ozaman bir harabede kalıp kışları tıtlıyerek gecırıp bütün parasını size gönderıyodu.iyi hoştu demı.ozaman nıye özlem cekmediniz.cok kıymetlı oğlunuzun osartlar da yasamasına nasıl içiniz el verdi.....neyse kv hastaymıs cok mutsuzmuş.ya hu mutsuz olacak ne var.kaynımın karısı yanı eltım öyle bir hakkından gelıyodukı gık diyemıyolardı gık...ikiside birbirinden nefret ederdi.ne yaptı ne ettı ise bosandılar.oğulları da kocasıda sözünden cıkmaz.bır eltım var elinin altında köle gibi.gak dese suyunu getırır guk dese ekmeğini.yaslıda olsa anlıycam.49 yasında.ve eltım hamıle.vicdansızlar.görülen o kı sımdıde annen hasta kalorıferloı ev lazım diycekler senaryoları hazır.dün arayıp öyle duygu sömürüsü yapınca ben buna yordum .esimde dediki zannetmeme öyle olduğunu cünkü öyle olsa bile iki tana eviniz var hadı satmıyosan bile ver kıraya gec kalofiferlı daireye derim dedi.bakalım bakalım....