• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi sürekli para para para diyoooo!

Insallah ev satilir ev veya arsa alir degerlendirirsiniz paranizi. Yalniz ben sunu anlamiyorum, neden onlar kendilerini acindirdiginda sizin eve cikalim dediklerinde olmaz baba biz orayi satacagiz, simdi girersiniz oranin satisi zorlasir diyemiyorsunuz. Bu bence terbiyesizlik filan da degil. Anne baba hakkini da siz karistiriyorsunuz kanimca. Zalim anne-baba gelsin sizi hapsetsin, siz de haklari var diye buna razi olun. Bakin bu da hak o zaman. Terbiyesizlik yapmazsiniz ama kendinizi de ezdirmezsiniz. Bir suru de mali mulku varmis, bi zahmet alsin bol bol komur yaksin nedir yani? Bu insanlar hic olmeyecek galiba. Nasil bir annedir ki icinde anneligi duymadan oglunu somurebiliyor, pes!

ah canım ah bir bilsen.dün kp aradı.hiç arayayım gelinimle konusayım diyen bi insan değildir.bende ne zaman arasam yok yoldayım yok falancaylayım diyip tlf kapatmaya calısıyo.kv desen ne hikmetse ben her aradığımda evde yok ve tlf unutmus olur.bu durumu defalarca yasadım ama yınede bir kac kere daha aradımkı kocama aramıyo dediklerinde sunacak biseylerim olsun diye.inan bana yaptığım tek bir saygısızlık hata yok.tekkı öfkelenıp huzurumuzu kacırmasınlar diye zaten ayda 1-2 kere hafta sonları gidiyoruz.bırak benı ınsan arar torununu merak eder,o bile yok haftalarca aramazlar biz onlara gidince torunu götürmek yok özlüyoruz burda kalacak.bizde nene dedeyız,diyolar.burda benım annem bakıyo kızıma.allah muhafaza basım sıkıssa da kv arasam geldiye insafa gelip bakmaz bile.benım yavrumdan haftalarca ayrılamayacağimi biliyolar,gelini nasıl cırkin gösteririz işte böyle....bide bana torun kalsın diyipde bana ben kabul etmeyıncede kp diyo kı ; yaa evlattan ayrı kalmak neymıs gördünmü anlarsın belkı.adam delimi ne.seytan diyokı sankı benmı ayırdım oğlunuz benle evlenmeden önce baska sehre tayını cıkmıştı.ama ozaman bir harabede kalıp kışları tıtlıyerek gecırıp bütün parasını size gönderıyodu.iyi hoştu demı.ozaman nıye özlem cekmediniz.cok kıymetlı oğlunuzun osartlar da yasamasına nasıl içiniz el verdi.....neyse kv hastaymıs cok mutsuzmuş.ya hu mutsuz olacak ne var.kaynımın karısı yanı eltım öyle bir hakkından gelıyodukı gık diyemıyolardı gık...ikiside birbirinden nefret ederdi.ne yaptı ne ettı ise bosandılar.oğulları da kocasıda sözünden cıkmaz.bır eltım var elinin altında köle gibi.gak dese suyunu getırır guk dese ekmeğini.yaslıda olsa anlıycam.49 yasında.ve eltım hamıle.vicdansızlar.görülen o kı sımdıde annen hasta kalorıferloı ev lazım diycekler senaryoları hazır.dün arayıp öyle duygu sömürüsü yapınca ben buna yordum .esimde dediki zannetmeme öyle olduğunu cünkü öyle olsa bile iki tana eviniz var hadı satmıyosan bile ver kıraya gec kalofiferlı daireye derim dedi.bakalım bakalım....:31:

Hazır paraya alısmıslar demek ki insanı nasıl alıstırırsan öyle gider canım:34: Esine bağırarak söyleme sakin güzel anlatarak söyle para göndermemesini sonra bunalmasın malum erkekler cok cabuk bunalan cinsler.:47:

evet hakısın canım.ama bunun ailesi türünün son örnegi.hıc bısay bulamasa araba değistirme lafı cıkıyo.eim benım yanımda diyo bızden bısey beklemeyın ben ev alıcam dıye.ama yüssüzler işte.dediğin gibi alışmışlar.ama eşimde diyo ben onları bekarken fena alıştırdım kendim yemez onlara gönderirdim diyo.evlenırken falan kıc üstü bırakınca eşime fena dank etti.şimdide öyle.arabasız aktarmalı 3 arc değistırerek gitmemızı beklerler,ama kapısının önündeki araçlardan birini gecici bir süreliğine verin deriz asla.....:47::47:bunlarda ana baba....:19:

ayrıca ev konusunda kesın hatlarımızı cızdık.tek kv ler değil onlarla altlı üstlü oturan eltımde bizim eve dikmiş gözünü ...oooof of....bende dua etde su evi satalım diyince insaallah satamazsınızda bız gecerız diyo.ben diyorumkı ama bak bes yıldır gece gündüz calıstık tek bırıkımımız bu ev,tek istediğimiz kendimize oturabileceğimiz bir ev alıp kıradan kurtulmak. ama tınnnn....ben böylesini görmedim.
işin ilginç yanı eşime annen iyi değil doktor antıdepresan baslamıs diye 3-4 gün öncesinden aramıslar ama esim annesini hiç aramamiş bile.numara olduğunu ve arayıncada basına geliceği biliyor herheldekı aramıyordur diye düsündüm.öyle bile olsa esim arardı ama diye de düsünüyorum .dün kv diyokı;ben kac gündür ıyı değilim. diyo.okan da yanındamı dıyo.o ne yapıyo?ona haber vermedik ki kormasın dıye.....? diyo.halbukı o gunden sonra belkı elli defa aradılar.esim bir ara abisiyle tlf konusmıus sitem etmıs benım cocugum aiklenin tek torunu karım onlara karsı okadar ıyı,hadı dıyelım kı kotu olsun cevrelerınde kotü diyip nefret ettikleri ama hos sohbetten geri kalmadıkları bıur yığın insan var benım karım onlardanda mı kötü,demiş.niye bizi aramıyosunuz falan demiş....bu iş nereye varır artık hiç bilmiyorum.ama bu ev meselesi yuzünden daha cok basımız ağrıycağa benziyo...

offf vallahi ben de aynı dertten muzdaribim arkadaşımm:43:daha dün aradı görümce hanım para diye...neyse ki eşim bayağı öğrendi yok diyebildi şaşkınlıkla bakakaldım:53:ama bu zamana kadar verdiklerimizin haddi hesabı yok..

offf vallahi ben de aynı dertten muzdaribim arkadaşımm:43:daha dün aradı görümce hanım para diye...neyse ki eşim bayağı öğrendi yok diyebildi şaşkınlıkla bakakaldım:53:ama bu zamana kadar verdiklerimizin haddi hesabı yok..

neyse buda bişey.görümcenız evlimi?yanlış anlamayın var öyle sorunları olanlar.görümcesi evli ama yınede abisindenharclık beklıyo ....

evet hakısın canım.ama bunun ailesi türünün son örnegi.hıc bısay bulamasa araba değistirme lafı cıkıyo.eim benım yanımda diyo bızden bısey beklemeyın ben ev alıcam dıye.ama yüssüzler işte.dediğin gibi alışmışlar.ama eşimde diyo ben onları bekarken fena alıştırdım kendim yemez onlara gönderirdim diyo.evlenırken falan kıc üstü bırakınca eşime fena dank etti.şimdide öyle.arabasız aktarmalı 3 arc değistırerek gitmemızı beklerler,ama kapısının önündeki araçlardan birini gecici bir süreliğine verin deriz asla.....:47::47:bunlarda ana baba....:19:

Enee birde vermiyorlar mı aman uzak durun her istediklerinde olumsuz tepkiyle karsılasınca geri cekilirler belki canım olmadı sert bir uyarı sart :23:

neyse buda bişey.görümcenız evlimi?yanlış anlamayın var öyle sorunları olanlar.görümcesi evli ama yınede abisindenharclık beklıyo ....

hayır bekar ama çalışıyor...bir dükkanı var hiç iş yapmıyor inatla da kapamıyor..onun borçları için arıyor dün..eli ayağı tutuyor girip bir fabrikada çalışabilir ama ozaman gittiği geldiği saat belli olacak,böyle rahat,gece 8e 9a kadar ortada yok...kolayına geliyor...

Enee birde vermiyorlar mı aman uzak durun her istediklerinde olumsuz tepkiyle karsılasınca geri cekilirler belki canım olmadı sert bir uyarı sart :23:

hah işte sorunda orda işte ,o sert uyarıyı yapacak adam yok ortada.esim bazen kızıyo söylüyo,sonrada aradan 10-15 dakıka geciyo yaptığı hareketı unutturacak bir şirinlik yapıyo.bende ne anlamı oldu diyince de, zaten uzaktayım sonra içime dert oluyo diyo....sen neticeye bak ben vermıyorum onlar istesın istesin dursunlar diyo.eşimin vermediğinden artık cok eminim.önceleri bunlar ısrarla istediğine göre bunların yüz buldukları bısey vardır dıye düsünüyodum.ılk yıllarımızda esim bu hatayı bir iki kere yaptı sonra kıyametler kopunca.abisi yada babası arayıp para isteyınce bana danısıyo artıkverelimmi diye.hatta bir keresinde ben ver dedim ama kendi vermemişti,borc olarak tabiii.vermeyınce abisi tavır yaptı ama yınede hala istıyolar.yüz buldukları bişey olduğunu düsünmüyorum.
zaten yüzede ihtiyacları yok yüzsüzler....:95:

hayır bekar ama çalışıyor...bir dükkanı var hiç iş yapmıyor inatla da kapamıyor..onun borçları için arıyor dün..eli ayağı tutuyor girip bir fabrikada çalışabilir ama ozaman gittiği geldiği saat belli olacak,böyle rahat,gece 8e 9a kadar ortada yok...kolayına geliyor...

hepsi aynı aman onların nazik kıcları yorulmasın,ekmek elden su gölden yasasınlar.:20:
en cok da buna sınır oluyorum zaten:47:
benım ailemden her hangi biri böyle bi şeyi gurur meselesi yapar.neticede onlar sayesinde okudum elim ekmek tuttu.ama babamlar gider mıktar cok az dahı olsa bankadan kredi ceker yınede kapımızı calmazlar.
ama sunlara bır baksana ne koparırsak kar...:41::41::41:

eşinin maaş kartını alırsın sende durur. için de rahat eder hem..

ayrıca ailesinin de Allah gözünü doyursun.

eşinin maaş kartını alırsın sende durur. için de rahat eder hem..

ayrıca ailesinin de Allah gözünü doyursun.

o da öyle diyo.al istersen bankamatıklar kredi kartları sende dursun diyo,ama ben işi o noktaya getirmek istemiyorum.ben sana güveniyorum ditorum.oda zaten güvenimin boşa çıkmadığını bana kanıtlamak için oraya her gidişimizde cüzdanı bana verıyo.orya gitmeden bankadan gönderiyomusun diyincede,esim ibadetlerine düşkün birisidir.yaptığım bütün ibadetler kabul olmasınki,sana dokunmak birdaha nasıp olmasınkı göndermiyorum diye yemın ler ediyo.ne diyeyım.ona güvenıyorum....:16:
bir kac kere kv büyük kaynımı yatak odasında sıkıştırırken yakaladım.kaynım ona gizli gizli para verıyo.:20:benım gördüğümü göruyo kv ama hıc istifini bozmuyo.ama kaynım görmüyo.(bu bosanan kaynım)eltımde pek eli masalıdır.hep hava atar durudu.seninde esininde yuzu yumusak bak bizden isteyemıyorlar.zaten ısteselerde ben verdirmem diyo.ama haberi yokkı adam kıyıda kösede ondan gizli verıyo.yınede yuvalarında huzursuzluk cıkmasın dıye hıc söylemedim.kendi olsa hemen yetıstırır.:19:
bir kerede esime ve bana göstererk para alış verişi yapıyo kv ile kaynım.galıba esime msj gönderiyo.bak sen vermiyosun o veriyo diye....ya ihtiyacları olsa tabiiki versin ama durumları ıyı.hatta bızeddestek olsun hıc değilse arabasız her gün işe giderken rezil oluyoruz.bir aylığına arabalarını versinler.bu kadar yanı....:47:

ayrıca ev konusunda kesın hatlarımızı cızdık.tek kv ler değil onlarla altlı üstlü oturan eltımde bizim eve dikmiş gözünü ...oooof of....bende dua etde su evi satalım diyince insaallah satamazsınızda bız gecerız diyo.ben diyorumkı ama bak bes yıldır gece gündüz calıstık tek bırıkımımız bu ev,tek istediğimiz kendimize oturabileceğimiz bir ev alıp kıradan kurtulmak. ama tınnnn....ben böylesini görmedim.
işin ilginç yanı eşime annen iyi değil doktor antıdepresan baslamıs diye 3-4 gün öncesinden aramıslar ama esim annesini hiç aramamiş bile.numara olduğunu ve arayıncada basına geliceği biliyor herheldekı aramıyordur diye düsündüm.öyle bile olsa esim arardı ama diye de düsünüyorum .dün kv diyokı;ben kac gündür ıyı değilim. diyo.okan da yanındamı dıyo.o ne yapıyo?ona haber vermedik ki kormasın dıye.....? diyo.halbukı o gunden sonra belkı elli defa aradılar.esim bir ara abisiyle tlf konusmıus sitem etmıs benım cocugum aiklenin tek torunu karım onlara karsı okadar ıyı,hadı dıyelım kı kotu olsun cevrelerınde kotü diyip nefret ettikleri ama hos sohbetten geri kalmadıkları bıur yığın insan var benım karım onlardanda mı kötü,demiş.niye bizi aramıyosunuz falan demiş....bu iş nereye varır artık hiç bilmiyorum.ama bu ev meselesi yuzünden daha cok basımız ağrıycağa benziyo...

Ya ben iste bunu anlamiyorum. Birakin aramazlarsa aramasinlar. Nedir yani? Cok mu oldunuz aramadilar diye? Siz boyle kole gibisiniz, ben kv kp degil sizi anlamiyorum. Anne baba tamam da birakin bi sure ne yaparlarsa ne ederlerse etsinler. Sizde boyle bir sey, ne olur bize kusmesinler, bizi konusmasinlar, aramiz bozuk olmasin iyi olsun, torununu sorsunlar. Iyi de adam bunlar icin senden para istiyor simdi ne olacak? O zaman ver parayi. Demek istedigim; esin zaten annesini babasini ogrenmis, birak ona gelin aramiyo desinler ne var ? Esin de evet falan filan arar arar desin gecistirsin. Siz bosu bosuna kendi kendinizi paralayip duruyorsunuz, bu artik baska bir sey oluyor. Yazik ediyorsunuz mutlulugunuza. Kadin da boyle yapiyor ya, surekli bi anneligini kotuye kullanma, Allah en sonunda verecek bi hastalik ama tam verecek o zaman gorecek hanyayi konyayi

Ya ben iste bunu anlamiyorum. Birakin aramazlarsa aramasinlar. Nedir yani? Cok mu oldunuz aramadilar diye? Siz boyle kole gibisiniz, ben kv kp degil sizi anlamiyorum. Anne baba tamam da birakin bi sure ne yaparlarsa ne ederlerse etsinler. Sizde boyle bir sey, ne olur bize kusmesinler, bizi konusmasinlar, aramiz bozuk olmasin iyi olsun, torununu sorsunlar. Iyi de adam bunlar icin senden para istiyor simdi ne olacak? O zaman ver parayi. Demek istedigim; esin zaten annesini babasini ogrenmis, birak ona gelin aramiyo desinler ne var ? Esin de evet falan filan arar arar desin gecistirsin. Siz bosu bosuna kendi kendinizi paralayip duruyorsunuz, bu artik baska bir sey oluyor. Yazik ediyorsunuz mutlulugunuza. Kadin da boyle yapiyor ya, surekli bi anneligini kotuye kullanma, Allah en sonunda verecek bi hastalik ama tam verecek o zaman gorecek hanyayi konyayi

arkadasım bana kalsa ne yuzlerını görmek isterim ne seswelerini duymak isterim zaten.orada demek istediğim adamlar normal zamanda umursamaz aramaz,ama oraya gidince onun bunun önünde torun burda kalsın yapıyo.bende halıyle bırakmayınca aaa bak kendi ana babası toruna doyuyo biz nine dede değiliz sanki falan diyo.halbukı benım annem babam,ben calışırken kızıma onlar bakıyo.tayın dönemı kv sordum sizin olduğunuz sehre tayınım cıksa bakarmısın dedim kadın gözleri benelttı böyle hayır demeye getırerek.madem sevıyosun o kadar normal zamanda da ara,torununu öyleyse hiç değilse haftada bir ara.kızım ana okuluna basladı.tek torunun ara bir hayırlı olsun de.
ayrıca ben aman bize küsmesinler telaşında falanda değilim....bütün bunları gören cevredekıler esimi oturtup nasıhat ediyo,aman ananı babanı üzme falan diye.bizde tabiiki yüzde yüz susumuyoruz.ama esim hatrımız için ayda bir kac gün bir araya geliyoruz katlanalım diyo o nedenle çabalıyorum.yani kısacası bunun kölelikle ilgisi yok...

arkadasım bana kalsa ne yuzlerını görmek isterim ne seswelerini duymak isterim zaten.orada demek istediğim adamlar normal zamanda umursamaz aramaz,ama oraya gidince onun bunun önünde torun burda kalsın yapıyo.bende halıyle bırakmayınca aaa bak kendi ana babası toruna doyuyo biz nine dede değiliz sanki falan diyo.halbukı benım annem babam,ben calışırken kızıma onlar bakıyo.tayın dönemı kv sordum sizin olduğunuz sehre tayınım cıksa bakarmısın dedim kadın gözleri benelttı böyle hayır demeye getırerek.madem sevıyosun o kadar normal zamanda da ara,torununu öyleyse hiç değilse haftada bir ara.kızım ana okuluna basladı.tek torunun ara bir hayırlı olsun de.
ayrıca ben aman bize küsmesinler telaşında falanda değilim....bütün bunları gören cevredekıler esimi oturtup nasıhat ediyo,aman ananı babanı üzme falan diye.bizde tabiiki yüzde yüz susumuyoruz.ama esim hatrımız için ayda bir kac gün bir araya geliyoruz katlanalım diyo o nedenle çabalıyorum.yani kısacası bunun kölelikle ilgisi yok...

Siz esinizle konusun, bosverin elalem ne derse desin. Elalem nerden bilecek icini. Kadin numaraci. Bulmuslar sizi melek gibi surekli kullanmaya calisiyorlar. Bence disardaki insanlarin ne dedigini bu kadar umursamayin. He deyin gecin. Bana kalsa o insanlar da goruyorlardir aslinda ama oyle konusuyorlardir. Ama iste bunu yapacak kisi de esiniz.

Esinizin ailesi kayninizi kayirir mi esinize gore? Favori evlat o mudur yani?

eşim herseyın farkında.hatta esimin eski halı olsa annem hastaymıs atlayıp oraya gidelim diye tuttururdu.ama hıc lafını bile etmıyo.bu hafta sonu baska bir ile gezi düzenledik.arkadaslarımızın yanına.yanı diyebilirdi oraya değilde annemın yanına gidelim diye.hatta ben dedim nezaman gidicez diye sen ne zman istersen gideriz diyo.benım bısey dememe gerek kalmıyo zaten o herseyın farkında.onlar bıze sarmadıkca bızden ses yok zaten onlar arayıp kızıp sitem edince benımde böyle sarteller atıyo.
bu arada cok doğru bir tesbitte bulunmussun.esim evlatları içinde hep kanaat eden varını yoğunu ailesine veren,onları zor durumda bırakmamak adına hiç bisey istemeyen tek evlat.diğerleri kp kredi kartına bir yığın borc yaptıkları gibi,kayın peder birde herseyı onların isteklerine göre yönlendirirdi.şimdi bu konuda sankı bıraz durulmuslar hiç deilse göstere göstere yapmıyolar.eşim cok yumusak huylu allahtan korkuyorum kalp kırmak istemiyorum.onlar için yapabileceğim tek sey aylık ziyaretler,onuda hakkıyla yapalım bir gerginlik çıkmadan gelelim diyo.

Back
X