eşimle mutluyum cok şükür elbette ufak tefek sıkıntılarmz var.. ama aşıyoruz bir şekilde..amannn canım boşver
eşinle mutlumusun? eğer cevabın evetse
onlar seni sevmiş sevmemiş ne önemi var ki
belli ki bilerek yapıyorlar
gül geç gerçekten komik
elbette haklsnz sevmek zornda değiller ama bu kadarda gözüne sokmaya gerek yok.. peki ya kızım onun ne sucu var? oda yigenleri değil mi ? el kadar bebegi neden dıslıyorsnz.. eşimin hatrı için gidiyorum.. yoksa yüzlerine bakmam.. inanın iyi deilim cok yıprandm yaşadıklarmndan ötürü en agırı kızımı dışlamalarıherkes sizi sevmek zorunda değil. gidip gelmezsiniz, arkadaşlık veya hizmet beklemezsiniz, olur biter.
canım eşimin aileside bana karşı öylelereşimle mutluyum cok şükür elbette ufak tefek sıkıntılarmz var.. ama aşıyoruz bir şekilde..
lakin dıslanmayı kendime yediremiyorum bir hatam kusurum olsa tamam anlarm ama oda yok..neden ben ve benim kızım dıslanıyor
eşime dedim.. bak durumları biliyorsn.. hadi beni gectm benm evladıma karsı ayrmclk yapıyor el kadar bebegimden ne istiyorlar dedim.. haklsn dior.Görüşme
allah yardımcnz olsn sizin işinizde zor istenmedikierini bildikleri halde birde geliyorlarmı yüzsüz gibi evinize.. üzüldümInanirmisin yerinde olmayi cok isterdim. Benimkilerde tam tersi ben ne kadar uzak olmaya calissam burnumda bitiveriyorlar.Zamaninda esimle arami bozmak icin elinden geleer yaptilar.Esim izin vermeyince yanimda olunca vazgectiller.Simdi ben yaptiklarini unutamiyorum .Kv aramda 1 sokak var aylar geciyor evine gitmiyorum kendisi het gun gelir geldigi gibide huzurumu bozar gider.Gorumcemde ayni sekilde bir kiskanclik bir fesatlik almis basini gitmis ,eltim cabasi.
Anlicagin ne kadar uzak olurlarsa o kadar senin icin iyi.Hic bir zaman samimiyetlerine inanma elyin ve gorumcende rol yapiyorlar unutma.
Esin ve cocugunla mutlu olmak bak canim.
ben soguk soguk köşede oturmuyorum.. dahil olmak istiyorum oldurmuolar kızımı oyunua dahil etmeye calışıyorum cocukları kızımı kovalıyor kızım aglıyor.. mesela mutfaga gidiyorum yardıma sana gerek yok diolar..kendinizi çok mu geri çekiyorsunuz aceba?
yani hep beklemek yerine bu kadar sorun ediyorsanız sizde dahil olun.
kızınızi alip köşeye oturmayin.yanlarına oturun.sizde sohbete dahil olun.
mutfakta iş yapıyorlarsa yardım edin.
ortamı görmediğimiz için bilemiyorum.belki siz kendinizi ötekilestiriyorsunuz.
kimse istemez ki soğuk soğuk köşede oturanla muhabbet etmeyi..
Sorma canim inan yuzsuzlugun dibine vuruyorlar ornegin kv dun geldi bize yemin ediyorum geldigi ve gittigi gibi esimle tartistik .Arkasindan iblisleride getiriypr heralde kadin.Ben elimden geldigince uzak duruyorum inanin bayrda bile gitmek istemem ama iste eslerimiz hatrina gidyoruz.Ben onlari rakmayinca esimle iyi oldukcadaha cok køpůruyorlar .allah yardımcnz olsn sizin işinizde zor istenmedikierini bildikleri halde birde geliyorlarmı yüzsüz gibi evinize.. üzüldüm
bu konular meger cok zor cok yıratıcıyms dedim ya benide bırak kenara kızımn dıslanmasına dayanamıyorum artk .
rolda yapamıyorum yapım musait değil inanın .. acaba bendemi sorun diyerek dahil olmak istiyorum oldurmuolar kızımı dahil ediyorum cocukların yanına cocukları oynamıor kovalıyor kızımı.. sen git diolar.. kızım bir köşede aglıyor bende oyuncaklarımızı alıp kendim oynastıyorum.. eşm görüyor bunları ve sadece haklsn bosver demekle yetiniyor..Eltiyle görümce liseli kızlar gibi, ergenlikten çıkamamışlar daha.
Siz bozulduğunuzu belli etmeyin, daha çok üstünüze gelip, kıskandırmaya çalışırlar.
Umrunuzda değilmiş gibi yapın, aslında gerçekten umrunuzda olmamalı ama yapamıyorsanız da rol yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?