• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi Tarafından Dışlanmak...

Bence hic sorma .Cagrilmadan gitme.Muhattap olma cok.Birak iyi gelin o olsun.Biraz geri dur nasil da kiymetlenirsin.

Oglu olan gozde olurmuşmus ...Sorunlu oldugu burdan belli kendini sehzade karisi saniyor daha.

Eşin de hadi sen neysede, ufacık kızına bi kraker bile verilmeyen yere gitmeye bu kdr meraklıysa o da kendini bi sorgulasın. Ben olsam adım atmam evlerine
sorgulattrdm bana verdiği cevap onlar soncda benm annem babam abim kardeşim.. sen mesafeli ol takma dior sadece bu kadar.. demesi kolay yaşaması zor lakin..

Bence hic sorma .Cagrilmadan gitme.Muhattap olma cok.Birak iyi gelin o olsun.Biraz geri dur nasil da kiymetlenirsin.

Oglu olan gozde olurmuşmus ...Sorunlu oldugu burdan belli kendini sehzade karisi saniyor daha.
aynen öyle ona göre erkek cocugu olanlar kıymetli kız cocugu olanlar ezik.. bu gözle bakıyor cok yazık

ben soguk soguk köşede oturmuyorum.. dahil olmak istiyorum oldurmuolar kızımı oyunua dahil etmeye calışıyorum cocukları kızımı kovalıyor kızım aglıyor.. mesela mutfaga gidiyorum yardıma sana gerek yok diolar..
aranızda birşeyler yaşanmış belliki.ikiside birbirine destek vermiş.
en iyisi böyle devam edin.ama sorun etmeden.
bu kadar samimiyetle yakında kötü olurlar büyük ihtimal.o zaman size yaklasirlar.
ışte o gün yine bu mesafeyi koruyun.

eşime dedim.. bak durumları biliyorsn.. hadi beni gectm benm evladıma karsı ayrmclk yapıyor el kadar bebegimden ne istiyorlar dedim.. haklsn dior.
haklı olmak yetmiyor ben görüşmek istemiyorum diyor..
o zamanda ben arada kalırım lütfen benm hatrm için diyor.. mesafeli ol benmle git gel muhattap olma dior.. ama işte gittim zamanda cook üzlüyorum.. en cok kızıma içim parçalanıyor onlar orda oynarken kızım yanlarına gitse kovalıyorlar :KK43:

eşinin yanında olması gerek bu konuda
ya da gıdeceksın uzulmeyeceksın
yaptıkları onların ayıbı

Medcezir_ bunuda unutma tatlim kensini sevmedigin insanin cocugunuda sevmezler.O yuzden hic canini skma

eşinin yanında olması gerek bu konuda
ya da gıdeceksın uzulmeyeceksın
yaptıkları onların ayıbı
gitmesem olmuyor gitsem üzülüyorum inanın yaşamayan bilemez belki çok üzlüyorum cogu zaman sesszce aglıorm sonra kızım geliyor yanıma gülüyor.. burnumu sıkıyor onunla güc buluyorum.. keske eşim birazda arkamda durabilsedide bu kadar sdıslanmamıza göz yummasa idi..

Görüşme canım, sayılı görüş. Daha iyi o bahaneyle mesafeli ol. Niye kendini yıpratacaksın.

elbette haklsnz sevmek zornda değiller ama bu kadarda gözüne sokmaya gerek yok.. peki ya kızım onun ne sucu var? oda yigenleri değil mi ? el kadar bebegi neden dıslıyorsnz.. eşimin hatrı için gidiyorum.. yoksa yüzlerine bakmam.. inanın iyi deilim cok yıprandm yaşadıklarmndan ötürü en agırı kızımı dışlamaları

gözünüze sokulan nedir anlamadım. kendia ralarında güüp eğleniyolar siz de üzerinize alınıyosunuz bence.

çocuk konusudna haklısınız.

rolda yapamıyorum yapım musait değil inanın .. acaba bendemi sorun diyerek dahil olmak istiyorum oldurmuolar kızımı dahil ediyorum cocukların yanına cocukları oynamıor kovalıyor kızımı.. sen git diolar.. kızım bir köşede aglıyor bende oyuncaklarımızı alıp kendim oynastıyorum.. eşm görüyor bunları ve sadece haklsn bosver demekle yetiniyor..
Annelerin arasında problem varsa bile çocukların bndan etkilenmemesi gerekli.
Demek ki çocukların yanında konuşuyorlar ki onlar da etkilenmiş kızınızı dışlıyorlar.
Eşiniz göre göre buna göz yumuyorsa en büyük hata kendisinde eşini kızını bu tavra maruz bırakmamalı.
Ben olsam görüşmek istemezdim, eşimin de buna sessiz kalmasına kızardım.

onun oglu benim kızım var.. bu yüzden o gözde gelinmiş.. oglu olan üstün olurmuş asla onun yerine gecemezmisim o sevilen gelinmiş. bana bunları söyledi bilyormsnz..

Bakış açısı bu kadar olan bir insanın samimiyetine ihtiyacın yok bence.
Bu kadın sana candan davransa ne davranmasa ne.

Elti, görümce ergenliklerini henüz tamamlayamamışlar.
15-16 yaş davranışları değil mi bunlar.
Senin görümceyle konuşman iyi olmamış.
Bozulduğunu bildikleri için katlaya katlaya devam ediyor gibiler.

Atıyorum
Aynı ortamdasınız, çocugunla oynarken çok eğlen, bunu görsünler.
Eşinle sohbet et, gülümse, kv denle konuş
Keyifli ol.
Onları umursamadığın an duracaklar.

Bakış açısı bu kadar olan bir insanın samimiyetine ihtiyacın yok bence.
Bu kadın sana candan davransa ne davranmasa ne.

Elti, görümce ergenliklerini henüz tamamlayamamışlar.
15-16 yaş davranışları değil mi bunlar.
Senin görümceyle konuşman iyi olmamış.
Bozulduğunu bildikleri için katlaya katlaya devam ediyor gibiler.

Atıyorum
Aynı ortamdasınız, çocugunla oynarken çok eğlen, bunu görsünler.
Eşinle sohbet et, gülümse, kv denle konuş
Keyifli ol.
Onları umursamadığın an duracaklar.
ben artık umursamıyorum zaten kzıımla oynuorum eşimle güzel güzel espirili konuşuyotuz kv ile sohbet ediyorum ama onları durdurabilene aşk olsn..ben eşimede cok kızıyorum neden bizi bu kadar dıslamalarına izin veriyor sizce ? birdeeltim benmle konusmaz esmle sakalaşır bana inat olsun diee ne kadar sacma demi?

Annelerin arasında problem varsa bile çocukların bndan etkilenmemesi gerekli.
Demek ki çocukların yanında konuşuyorlar ki onlar da etkilenmiş kızınızı dışlıyorlar.
Eşiniz göre göre buna göz yumuyorsa en büyük hata kendisinde eşini kızını bu tavra maruz bırakmamalı.
Ben olsam görüşmek istemezdim, eşimin de buna sessiz kalmasına kızardım.
bende eşime cok kızıyorum.. tamam o ailesi ama bizde artık ailesiyiz.. ben karsıyım ve bir kızımız var.. insan karsının kızının dıslanmasına bu kadar göz yumabilr mi ? evet yumuyor peki bu eşe karsı ne yapmalı.. istese bizim dıslanmamıza müsade etmez değil mi?

Hiç görüşmeyin gitmeyin.... Eşinizin hatrı için mi katlanıyorsanız katlanmayın... Görümceniz ve eltiniz bi zahmet eşinizin hatrı için size iyi davransınlar.... Bayramdan bayrama gidin....:KK12:

Bu kadar istenmemeye ragmen fazla görüşüyor gibisiniz. Ben olsam hic gitmem. Bana neyse de çocuğuma ayrimcilik yapilmasina , itilip kakilmasina izin vermemek için gitmem.

gözünüze sokulan nedir anlamadım. kendia ralarında güüp eğleniyolar siz de üzerinize alınıyosunuz bence.

çocuk konusudna haklısınız.
peki öyle ise ben neden dahil olmak istedndimde tersleniyorum .. yahut bir mutfaga gittim vakit sana gerek yok sen gt dısarıs kızına bak diolar en cok esime kızıyorum aslna bunlara müsade ettiği için

eşimle mutluyum cok şükür elbette ufak tefek sıkıntılarmz var.. ama aşıyoruz bir şekilde..
lakin dıslanmayı kendime yediremiyorum bir hatam kusurum olsa tamam anlarm ama oda yok..neden ben ve benim kızım dıslanıyor :KK43:
ne alaka yediremiyorum lütfen kendine bunu yapma aciz misin? eltinle görümcene ihtiyacın mı var? senden üstünler mi? lütfen kendini ezme ya deli oluyorum böyle hissedenlere kendini küçültmekten vazgeç senle ilgilenmiyorlar mı ilgilenmesinler ilgilenince ne olacak? kızınla ilgilen ya da çantana kitap koy onu aç oku ilgilenme insanlarla bilerek yaptıklarına iddiaya girerim ama suçlusu sensin maalesef dışlamalarına müsaade ediyorsun...:kahve:

Back
X