Yaşın çok küçük, benim kardeşimle aynı yaştasın ve çocuksun...Senin tavırlarında kardeşimin tavırları da aynı:) Evlenmek için gerçekten çok erken bir yaş, fazla sorumluluk almışsın üzerine...Yanlış anlamadıysam intiharı denemişsin...Kendine dikkat etmen gerekiyor, daha önünde uzun yıllar var; şimdiden sinirlerini yıpratırsan çok pişman olursun. Eğer bebeğin olursa okulun aksar, örgün mü okuyorsun, açıkogretim mi bilmiyorum ama bebek bakmak zor iş...Henüz 5 aylık evlisin, evliliğinin keyfini çıkar bence...Ben ilk sayfadaki yorumlara baktım ve senin cevaplarına...Ablalarına bu kadar sert çıkman anlamsız, sadece bir yoruma tepki göstermen normaldi, sen normal cevapların hepsine olumsuz yorumlar yapmışsın. İnsanların düşünceleri birbirinden farklı, bu farklı olanı yazdıklarında sert bir şekilde eleştirme hakkın olmadığını düşünüyorum. Sonuçta foruma yazıyorsun, her yoruma açık olman gerekiyor. Kızlardan biriyle ikili diyaloga girmişsin neredeyse:)Bunlara gerek yok, rahat ol...Umarım çok mutlu olursun, ailene yakın oturman da senin için büyük avantaj. Baskı olsa bile taşınmanı tavsye etmem, o zaman kendini yalnız hissedebilirsin. Eşinin ailesi de seni sevecektir, sen onlara iyi davranmaya devam et...