eşimin ailesi ve benim ailem

hızlı hızlı yazdığım için olaabilir mi? tabi ki normal yazmayı biliyorum. Geliştirmeye ihtiyaç duymuyorum, ne uyuz insanlar var o kadar şeyden bunu çıkardın ya tebrik ediyorum seni :46::46:

sen de doğru düzgün yaz madem normal bi şekilde yazmayı biliyosun . insanları uyuz etmek için böyle yazdıysan evet uyuz oldum sana

Cevap vermeden edemicem...
Zeynebimi tanımıorum, şimdi avukatımısın da dersiniz hayır değilim ama yazdıklarınıza Zeynebimi bırakın ben bile cevap verme gereği duydum. Daisy o zaman her istenmeyen gelin KÖTÜDÜR! diyelim sence doğrumu? Bana da senin söylediklerin hiç mantıklı gelmedi. Eğer sen burda ''Bir derdim var''ı okuyosan şahit oluyosundur, kötü kaynana, kötü görümcelere... Ya da sen konuyu tam olarak okumadın, Zeynebiimin kaynı kaç yıl hapishanede yatmış adam öldürmekten ve Zeynebimin ailesini tehdit etmiş. Zeynebim ne kadar kötü olursa olsun onun ailesini tehdit etmesini gerektirmez ki bu da nasıl bir kişikte olduğunu gösterir. Bu kadar da insan eleştirilmez, ayrıca eleştiri için konu açılmıyor sadece insanlar dertlerini dile getirmek ve yardım istemek için konu açıyor! Demekki sende buraya sadece eleştirmek için giriyosun, yardım amaçlı değil.

Yok est öyle bir şey demicem evet kötü değildir fakat ciddi olarak yazılmıs bir konu gibi gelmedi malesef benım soyledıkleırmın size mantıklı gelmemesi gibi bir çok konuyu okuyorum bır cok konuya şahit oluyorum onlarıda tanımıyorum ve hallerıne cok uzuluyorum tamam olmuş olabıilir fakat yaşananları bu kadar basite indirgenerek anlatması garip geldi bana şahsen yorumumun arkasındayım cumlem o sekılde anlasılmıs fakat yazdıgı yazıdan dolayı ben o cumleyı kurdum her ıstenmeyen kötüdür diye bir şey yok tabikide ;)

ayrıl diyenler de mi oldu ? burada kimsenin bu sekılde yorumlarını okuyupta sakın aklını karıstırma bence . bu işler bu kadar kolay değil ayrıl demek kolay diyene .

Yaşın çok küçük, benim kardeşimle aynı yaştasın ve çocuksun...Senin tavırlarında kardeşimin tavırları da aynı:) Evlenmek için gerçekten çok erken bir yaş, fazla sorumluluk almışsın üzerine...Yanlış anlamadıysam intiharı denemişsin...Kendine dikkat etmen gerekiyor, daha önünde uzun yıllar var; şimdiden sinirlerini yıpratırsan çok pişman olursun. Eğer bebeğin olursa okulun aksar, örgün mü okuyorsun, açıkogretim mi bilmiyorum ama bebek bakmak zor iş...Henüz 5 aylık evlisin, evliliğinin keyfini çıkar bence...Ben ilk sayfadaki yorumlara baktım ve senin cevaplarına...Ablalarına bu kadar sert çıkman anlamsız, sadece bir yoruma tepki göstermen normaldi, sen normal cevapların hepsine olumsuz yorumlar yapmışsın. İnsanların düşünceleri birbirinden farklı, bu farklı olanı yazdıklarında sert bir şekilde eleştirme hakkın olmadığını düşünüyorum. Sonuçta foruma yazıyorsun, her yoruma açık olman gerekiyor. Kızlardan biriyle ikili diyaloga girmişsin neredeyse:)Bunlara gerek yok, rahat ol...Umarım çok mutlu olursun, ailene yakın oturman da senin için büyük avantaj. Baskı olsa bile taşınmanı tavsye etmem, o zaman kendini yalnız hissedebilirsin. Eşinin ailesi de seni sevecektir, sen onlara iyi davranmaya devam et...

sen de doğru düzgün yaz madem normal bi şekilde yazmayı biliyosun . Insanları uyuz etmek için böyle yazdıysan evet uyuz oldum sana

senin açtığın konularıda okudum öğrtmenmişsin sanırım :46: Buarada bır ınsanı tanımadan sanıl uyuz oldun anlam vermedım :30: Neyse canım okuma o zman yazılarmı hatta ınadna sna bole yazaıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :3::3::3::3::3:

:1::1::1::1:

Yaşın çok küçük, benim kardeşimle aynı yaştasın ve çocuksun...Senin tavırlarında kardeşimin tavırları da aynı:) Evlenmek için gerçekten çok erken bir yaş, fazla sorumluluk almışsın üzerine...Yanlış anlamadıysam intiharı denemişsin...Kendine dikkat etmen gerekiyor, daha önünde uzun yıllar var; şimdiden sinirlerini yıpratırsan çok pişman olursun. Eğer bebeğin olursa okulun aksar, örgün mü okuyorsun, açıkogretim mi bilmiyorum ama bebek bakmak zor iş...Henüz 5 aylık evlisin, evliliğinin keyfini çıkar bence...Ben ilk sayfadaki yorumlara baktım ve senin cevaplarına...Ablalarına bu kadar sert çıkman anlamsız, sadece bir yoruma tepki göstermen normaldi, sen normal cevapların hepsine olumsuz yorumlar yapmışsın. İnsanların düşünceleri birbirinden farklı, bu farklı olanı yazdıklarında sert bir şekilde eleştirme hakkın olmadığını düşünüyorum. Sonuçta foruma yazıyorsun, her yoruma açık olman gerekiyor. Kızlardan biriyle ikili diyaloga girmişsin neredeyse:)Bunlara gerek yok, rahat ol...Umarım çok mutlu olursun, ailene yakın oturman da senin için büyük avantaj. Baskı olsa bile taşınmanı tavsye etmem, o zaman kendini yalnız hissedebilirsin. Eşinin ailesi de seni sevecektir, sen onlara iyi davranmaya devam et...
anlamıorum su cocuk lafını allah allah herkezzz 30 yasındamı evlenıyor ılk benmıyım bu yasta evlenen arkadasımmm :8:

[sıze=3]lütfen kimse yorum yapmasın artıkkkkk [/sıze]

Son düzenleme:
Back
X