canım benim,asla kırılmıyorlar.her para istediklerinde eşimle kavga ediyorlar ama sonuçta yine istedikleri oluyor
çok mahçup oldum okurken çok teşekkür ederimDemekki aliskanlik haline getirmisler sizi düsünmüyor yada düsünemiyorlar ,hic hatirlattinizmi bu para isteme adetleri yüzünden huzurunuzun kactigini evinizde sorun yasadiginizi.Eskiden beri bu sorunlarin var ben arada bi takip ediyordum ,sende cok sabirli iyi niyetli bir insansin canim benim .Insaallah evliligin zedelenmeden kocanla aran bozulmadan bi cözüm bulabilirsin.Senin yerinde olsam kocamla konusur onuda kirmadan bir cözüm yolu bulmaya calisirdim .Hakikaten bazi insanlar ana yada baba olduklari icin evlatlarindan hak taleb edebiliyorlar ,bizler tabiiki elimizden geleni yapiyoruz ama bizlerinde bir aile oldugumuzu ve bu aileyi kurabilmek icin cok caba sarf ettigimizi hatta evliligimizin elimizden kaymamasi icin canla basla calistigimizi onlarindan bize köstek olmamalari gerektigini anlamalari lazim...
Cok yazdim galiba ama cidden güzel bir insansin evliligini kimsenin bozmasina izin verme canim benim Allah c.c yardimcin olsun.
alismislar nede olsa para buluyorlar bir sekilde icra gelince ogluna ödettirmesi daha kolay oluyor nede olsa icra kacisi yok.bence buna siz dur diyin.esinizin ailesiyle siz konusun.saygi sinirlarini asmadan restinizi cekin.elbette insaniz cok zor durumlarda insan yardim eder ama bu baska boyuta girmis.
siz sorumlu deglsiniz onlardan bir iki neysede de, sürekli bu sekilde giderse siz nasil geleceginizi planliyacaksiniz.esinizi bir sekilde ikna etmeniz lazim.
aynı durum bendede var.ama elden pek bişi gelmiyor.eşimde kızıyor ama napiyim anam babam açmı bırakayım diyor.biz ağaç kovuğundan çıktık sanki.sende eşine söyle .benim ailemede yollayalım de.sürekli eşinden para iste.şu lazım bu lazım diye.erkek milletinin eline fazla para bırakmıycan.sıkışsın iyice.acıma sakın.ay biraz canice oldu ama ben de doluyum bu durumdan ötürü.
sağol canım yaa.benimki gibi koca kimde vardır acaba
benim eşimin aileside böyleCok zor bir durum Sönmezim, ama seninde dedigin gibi burda tek kabahatli esin, daha dogrusu kabahatda denmezde, tavrini koymasi gerek kisi o.
Hayir demedikten sonra sende biliyorsunki bu böyle devam edecek.....defalarca konusmusundur esinle bu konulari, o yüzden hic al karsina güzelce konus demicem, ama bir sekilde sende artik net olarak bunu sineye cekemecegini belli etmen lazim.
Anadir Babadir kardestir, elimizi vicdanimiza koyalim, tabikide bir ihtiyaclarinda kosmamiz gerek, maddi manevi yanlarinda olmamiz gerek, lakin ne olursa olsun isterse Babam olsun beni bankamatik gibi kullanmasina izin vermem.
Zaten düsünceli vicdanli bir Anne veya Baba evinde sogan ekmek yer yinede evladina ver demez kanimca.
Allah yardimcin olsun güzelim, ne diyim.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?