Eşimin ailesi ve işi....

Ben calismazdim sanirim.. En iyisi uzak durmalari.. Hayatinizin her santimine burunlarini sokma hakki bulurlar sonra kendilerinde..

Onada eşim izin vermiyor... hem baska iste calissam simdi hamile oldugum icin kabul etmezler belki..
O halde aradaki mesafeyi korumaya dikkat ediceksin canim baska bi secenegin kalmamis...

Ve dua et bol bol. Hakkinda hayirlisini iste. Allahtan , Senin huzurunu bozanlari ve bozacaklari yuvandan uzak tutmasini istemelisin..

Cnm bendd kayinpederimin yaninda calistim 2 sene esim kaynim kayinpederim ayri subeler ama aile sirketi mi bircaha hayattaaaa

ben de çalışmazdım, kendimi kötü hissederdim. eşin başka yerde çalışmana izin vermiyorsa sigortanı ödesin dışardan sen de çocuğunu büyüt evde.. madem öyle işte böyle..

ben de çalışmazdım, kendimi kötü hissederdim. eşin başka yerde çalışmana izin vermiyorsa sigortanı ödesin dışardan sen de çocuğunu büyüt evde.. madem öyle işte böyle..
Aynen 3yasina kadar kendim buyutmek istiyorum cocugumu bide ilk hamileligim o yuzden herseyini kendim tadmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…