Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tek şikayetimde oBen calismazdim sanirim.. En iyisi uzak durmalari.. Hayatinizin her santimine burunlarini sokma hakki bulurlar sonra kendilerinde..
Hamileliginin daha basindasin calismaya devam edeceksen acilen baska bi is bul derim ben. Rabbim hakkinda hayirlisini versin canimEvet tek şikayetimde o![]()
Onada eşim izin vermiyor... hem baska iste calissam simdi hamile oldugum icin kabul etmezler belki..Hamileliginin daha basindasin calismaya devam edeceksen acilen baska bi is bul derim ben. Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim
O halde aradaki mesafeyi korumaya dikkat ediceksin canim baska bi secenegin kalmamis...Onada eşim izin vermiyor... hem baska iste calissam simdi hamile oldugum icin kabul etmezler belki..
Teşekkür ederim canim cevabin icin. Dogumdan sonra calismam belki. Duruma gore bakicam artik.O halde aradaki mesafeyi korumaya dikkat ediceksin canim baska bi secenegin kalmamis...
Cnm bendd kayinpederimin yaninda calistim 2 sene esim kaynim kayinpederim ayri subeler ama aile sirketi mi bircaha hayattaaaaMrb kizlar. Suan kayınpederimin işyerinde calisiyorum ve bu bi aile sirketi. Surekli onlarlayim yani. Benim gibi olan varmi? Veya boyle bi durum olsa sizde siz olsaniz calisirmiydiniz?? Bunun artılari ve eksileri oluyo tabi. Fikirlerinizi merak ediyorummm
Yorucu degil aslinda rahat ama olmio tabi istek yok bendeYorucu degildir insallah
Aynen 3yasina kadar kendim buyutmek istiyorum cocugumu bide ilk hamileligim o yuzden herseyini kendim tadmak istiyorumben de çalışmazdım, kendimi kötü hissederdim. eşin başka yerde çalışmana izin vermiyorsa sigortanı ödesin dışardan sen de çocuğunu büyüt evde.. madem öyle işte böyle..
Yok canim cikmadim. Ama cok daha az saatler calisiyorum. Yanma hissi cok oluyo midemde. Sende nasil gidiyo?cnm naptın çıktınmı işten hamilelik nasıl gidiyor