Eşimin ailesi ve uyguladıkları psikolojik şiddet

Mikamika

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
52
10
18
Yaklasık 4 yıldır evliyim bir bebeğim var. Esimin ailesinin ilk yıllardan beri bitmeyen ailemizi bastırma ve yonetme girisimleri var. Ev dekerasyonumdan tutun da sosyal medya ya kadar herşeyde tek tek sorguluyorlar gozluyorlar napiyorum diye. Yıllardir aileme demedijleri kalmadi her gorusmem de illa birsey soyluyorlar (dugunden sonra kavga cikti konusmuyolar bu arada) her seferinde olunca biktim bazen sosyal medya da gonderme yapiyordum kavga edip birde dedikoducu ilan ettiler!kendileri afedersiniz cumle akrabasına kendini aklamak icin ailemi kotulerken dedikodu etmiyorlardı cunku.. kendimi asla savunamiyorum birlik oluyor gorumcem kaynanamla. Zaten dugunden 4 gun sonra tehdit eden bir mesaj aldim adimlarina dikkat et diye.. o kadar cok sey varki onladar doldum ki nolursunuz bana bir fikir verin bosanmak istiyorum ama bosansam herkese biz hakliyiz zaten ailesi kotuydi kendide kotu diyecekler.esimi de seviyorum . Bosanmadan onları bu yaptiklarindan vazgecirebilirmiyim sizce?

Son düzenleme:
Siz de az değilsiniz sanki?

Tehdit filan...

Soğuk savaş ile sadece düşmani yıpratmazsınız. Kendiniz de yıpranırsınız.

Gecinemiyorsaniz görüşmeyin.

Sosyal medyada takip etmeniz de icap etmez.

Ben eşimin ailesinden kimseyi takip etmiyorum mesela.

Onlar da beni işletme hesabım olduğu için takip ediyorlar. Bana çok meraklı olduklarından değil. Ürünlerimi merak ettiklerinden.

Yoksa arama sorma gibi şeylerimiz yok. Çok iyi.

Es ailesi ile gecinemeyen herkese tavsiye ederim.

Her anlamda gerindelerse o zaman geride bırak bacı
Niye bu kadar takıyorsun takılıyorsun

bosanmak istiyorum ama bosansam herkese biz hakliyiz zaten ailesi kotuydi kendide kotu diyecekler.
Gerçekten bu kadar önemli mi insanlarin düşünceleri? Eşinizi seviyorsunuz ama ailesi size "adımlarına dikkat et" diye tehdit mesajlari atarken eşiniz nerede? Buda benim eşim diye sizi sahiplenmesi gerekir ama biraz pasif sanırım

Biliyorum ayrilmayacaksiniz ama şunu unutmayın, bu hayat sizin. Insanlar sizin hakkinizda ne düşünürse düşünsün siz nerde nasil mutlu olacaksiniz onu yapin. Milleti boşverin, onlar hep konuşur.

Gerçekten bu kadar önemli mi insanlarin düşünceleri? Eşinizi seviyorsunuz ama ailesi size "adımlarına dikkat et" diye tehdit mesajlari atarken eşiniz nerede? Buda benim eşim diye sizi sahiplenmesi gerekir ama biraz pasif sanırım

Biliyorum ayrilmayacaksiniz ama şunu unutmayın, bu hayat sizin. Insanlar sizin hakkinizda ne düşünürse düşünsün siz nerde nasil mutlu olacaksiniz onu yapin. Milleti boşverin, onlar hep konuşur.
Malesef ki hicbirsey demiyor korktugunu dusunuyorum bu yuzden

I
Siz de az değilsiniz sanki?

Tehdit filan...

Soğuk savaş ile sadece düşmani yıpratmazsınız. Kendiniz de yıpranırsınız.

Gecinemiyorsaniz görüşmeyin.

Sosyal medyada takip etmeniz de icap etmez.

Ben eşimin ailesinden kimseyi takip etmiyorum mesela.

Onlar da beni işletme hesabım olduğu için takip ediyorlar. Bana çok meraklı olduklarından değil. Ürünlerimi merak ettiklerinden.

Yoksa arama sorma gibi şeylerimiz yok. Çok iyi

Es ailesi ile gecinemeyen herkese tavsiye ederim.
Iyi okuyun ben kimseyi tehdit etmedim

sosyal medyadan gonderme yaptiginiza gore sizde onlari kiskirtiyorsunuz. Unutmayin hicbir sey tek tarafli olmaz

İletişimi kesin ve Allah'a havale edin.
Denedim esim kabul etmiyor esimi cekip doldurma meselesi de var zaten mumkun degil gorusmeme gibi bizi bosatirlar. En sonunda esim dayanamayip haksizliga beni savununca bi cagirdilar ondan sonrada esim agzini acmiyor birak ses etmeyi bana sen yanlis anliyosun diyo. Ben gorusmesem bosanmamamiz isten bile degil

Denedim esim kabul etmiyor esimi cekip doldurma meselesi de var zaten mumkun degil gorusmeme gibi bizi bosatirlar. En sonunda esim dayanamayip haksizliga beni savununca bi cagirdilar ondan sonrada esim agzini acmiyor birak ses etmeyi bana sen yanlis anliyosun diyo. Ben gorusmesem bosanmamamiz isten bile degil
Eşinize eğer iletişim halinde kalirsaniz hakkınızı catacat savunacaginizi ve daha büyük kavgaların olacağını, herkesin iyiliği ve huzuru için gorusmemenin daha iyi olduğunu asilayin. Kv tarafindan oğlunu doldurma, ayırmaya çalışma, hakaret,kufur, aşağılama bir çok şey yaşamış biri olarak yazıyorum size bunları.

Back
X