• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Asliq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
661
527
53
Merhabalar
Henüz 2 haftadır evliyim. 3 senedir de tanışıyoruz. Eşimle ilk senemiz sorunsuz sıkıntısızdi. Ailesi ile sorunlar yaşadım . Yengesi yanimda bacaklarini esimin uzerine atiyor kulagiyla oynuyor el sakalari yapiyor abuk subuk hareketleri vardi. Anlaşamayacağım karakterde olduklarını görünce mesafe çektim araya. Bu konuda esimi uyarmistim ama samimiyet zirvaligini cikardi fakat bana gore samimiyet bu degil. Ailelerin tanışma günü de dedikodu çıkarmış, huzurumuzu bozdu. Nişan nikah dönemlerinden evlilige kadar herzaman aileler arasında kaldım ortamı sakinleştirmeye çalıştım. görmeye bile tahammülüm kalmamıştı sosyal medya hesaplarimdan da çıkardım yengesini abisini, Yengesinin cok iyi anlaştığı kuzenide çıkarmıştım Cnku hep beraberlerdi. Neyse kuzen bana mesaj attı sen beni nasıl silersin her canin sıkıldığında benmi silinecem vs en mutlu günümde bak üzgünüm dedim yine dinlemedi.. genel oalrak basit olaylar ben yine eşim arada kalmasın diye ona sen haklısın tarzı bi konuşmada yapmistim. İşin özü beni rahatsiz eden ne yengesi ne abisi . Kuzeni nisanimda nikâhımda son olarakta düğünümde sürekli beni bastırmaya dışlamaya çalıştı . Dugunde yaptığı hareketler herkesin gözüne battı. 3 bacisinida alıp sen kimsin biz seni istemiyoruz tarzı davranıyor .(abisi ile yenge ne iyi ne kötü onlarda bana mesafeli) Ben aldırmıyorum o boyle yaptıkça ben daha cok gülüp eğleniyorum bende onu dişliyorum. Fakat bu durum beni yormaya başladı.
Suan is dolayısı ile 15 gun ayrıyız eşimle. bu konu beynimi yiyip bitirdi. Bu duurm boyle geldi boyle gider mi cok sıkıldım bıktım egoist tavirlarindan. Ileride çocuğum olduğunda aile içinde onuda dışlar potansiyelde . Sitede bu tip yazıları okudum . Bu işin oluru nedir arkadaşlar? Yoksa gereksiz mi takılıyorum?
Kısa öz yazmaya çalıştım karışık olduysa affola...

Yenge bacagini esinize uzatip kulagi ile oynarken abisi ne yapiyo???
Hiçbirşey demiyor. Oyle bakıyor. Bikere bi kafeye gitmiştik. Beni arabayla almıştı mekanın yerini bulamayınca. Karısına falcılar erkek baktirma demiş. Bi vardik karsisinda adam fal baktiriyor. Laf dinlemeyen bi tip gördüğüm kadarıyla

Yazıda takıldığım tek nokta yengesinin bacaklarını eşinizin üzerine atması kulağıyla vs oynaması ve bu durumun sizi rahatsız etmemesi(işin özü beni rahatsız eden ne yengesi ne de abisi)yazmışsınız.Bence tek sıkıntınız yengesinin rahat tavırlarına eşinizin samimiyet demesi olmalı.İlk yapacağınız şey Eşinize samimiyetin ne demek olduğunu ve hangi boyutta olması gerektiğini öğretmek olsun.Diğer şeylere takılmayın bile .

Yazıda takıldığım tek nokta yengesinin bacaklarını eşinizin üzerine atması kulağıyla vs oynaması ve bu durumun sizi rahatsız etmemesi(işin özü beni rahatsız eden ne yengesi ne de abisi)yazmışsınız.Bence tek sıkıntınız yengesinin rahat tavırlarına eşinizin samimiyet demesi olmalı.İlk yapacağınız şey Eşinize samimiyetin ne demek olduğunu ve hangi boyutta olması gerektiğini öğretmek olsun.Diğer şeylere takılmayın bile .
Ilk zamanlar kan beynime sicriyordu bu durumdan inaninki .Ben bu konuda eşime tavrımı o zaman koydum ben böyle rahat bi insan olamam ya mesafeli olursun ya ayrılırız dedim benden yana oldu ve evlendik . Şuan görüşmüyor yengesiyle.. gorusuleceksede benimle beraber görüşür. Bi aile ortamı odlugu zaman merhaba hoşgeldin diyalogu yeterli yengeside bende bu kadarını yapıyoruz kardeşlerin arası bozulmasın diye Ama kuzen cok sivri

Hiçbirşey demiyor. Oyle bakıyor. Bikere bi kafeye gitmiştik. Beni arabayla almıştı mekanın yerini bulamayınca. Karısına falcılar erkek baktirma demiş. Bi vardik karsisinda adam fal baktiriyor. Laf dinlemeyen bi tip gördüğüm kadarıyla

Tipi bosver de senin esin tavir koysa bir durusu olsa bu hareketleri zor yapar. Kendini kandirma derim.

Tipi bosver de senin esin tavir koysa bir durusu olsa bu hareketleri zor yapar. Kendini kandirma derim.
Cok haklısın icimde kızgınlık eşime karşıda var. Yengesi suan bi ortam olduğunda benim lafımı almıyor bi espiri yapıyorum kocasıyla özellikle gülmüyor susuyor . Eşim konustuhundada ağının içine düşecek gibi bakıyor. Sizce nasil bi yol izlemeliyim ??

Cok haklısın icimde kızgınlık eşime karşıda var. Yengesi suan bi ortam olduğunda benim lafımı almıyor bi espiri yapıyorum kocasıyla özellikle gülmüyor susuyor . Eşim konustuhundada ağının içine düşecek gibi bakıyor. Sizce nasil bi yol izlemeliyim ??

Senlik bir durum yok is esinde bitiyor. Cok rahatsiz olsa ayni ortamda bulunmaz hadi bulundu diyelim kardesini uyarir. Bakti degismiyor seni ayni ortama sokmaz. Acayip bir aile aklim almadi Allah yardimcin olsun. Herkes xxxl.

Ilk zamanlar kan beynime sicriyordu bu durumdan inaninki .Ben bu konuda eşime tavrımı o zaman koydum ben böyle rahat bi insan olamam ya mesafeli olursun ya ayrılırız dedim benden yana oldu ve evlendik . Şuan görüşmüyor yengesiyle.. gorusuleceksede benimle beraber görüşür. Bi aile ortamı odlugu zaman merhaba hoşgeldin diyalogu yeterli yengeside bende bu kadarını yapıyoruz kardeşlerin arası bozulmasın diye Ama kuzen cok sivri
Kuzenin size karşı olan tavırları sizi dışlama boyutuna kadar geldiyse ve sizi üzüyorsa eşinize bu durumu anlatın.Hele ki Bu durum İleride çocuğunuzun dışlanacağı konusunda bile sizi endişelendiriyor haline geldiyse hiç görüşmeyin.Kimse sizden daha değerli olmamalı(eşiniz için) size rağmen sizi üzen biriyle görüşmeye devam etmesi gibi bir durum söz konusu olursa ilişkinizi/evliliğinizi eşinizin gözünde olan değerinizi tekrar gözden geçirin.

Back
X