Eşimin ailesi

Noo araniz kotuymus bayramda el opmeye gidersiniz buyuklugunuzu yapmis olursunuz .cok fazla samimi olmayin .vicdanda yapmayin .onlarin yaptiklati yaninda sizinkisi ne ki

Aranizda tum bunlar yasanmamis olsa dahi, her gun cagirmak da neyin nesi?
Esiniz sacmalamis. Hic vicdan falan yapmayin. Bide hamilesiniz.

Once Allahin rizasi icin, sonra da esinizin hatrina davet edin. Sadece 1 iftara ama!
Gelsinler, yesinler, caylarini da icsinler ve gitsinler.

Herkese hayırlı ramazanlar.

Eşimin ailesiyle altlı ustlu oturuyoduk. ailesi yüzünden ayrılma noktasına geldik. Ablasının sürekli beni eleştirmesi annesine babasına bakmadığımı söylemesi hakaretler beddualar etmesinin önüne bir türlü geçemedi eşim ve ayrılma noktasına geldik. Adımı kısıra çıkardılar eşime çocuğuda olmuyo ayrıl dediklerini bizzat kendim duydum.

Birikmiş olaylar sonrası dayanamayıp esyalarımı toplayıp babamın evine gittim giderken yanıma takılarımıda aldım. Kayınbabam takılarımı geri getirmezsem beni polise vermekle tehdit etti. Kendi takılarımla beni hırsız tuttu.

Bi yol bulundu barıştık eşimle zaten eşimle sorunum yok hep ailesi yüzünden o noktalara geldik. Görümcemle ve Kayınbabamla bu olay sonrası bir daha ne konustum ne görüştüm. Kv yine her zaman geldi gitti ona karşı bi kinim olmadı.

Hamile kaldım kimse hayırlı olsun bile demedi. Ki bu insanlar sürekli bebek için laf sokan insanlardı! Suan ordan taşındık eşimle de yeni evimlede çok mutluyum. Taşınırken birkez bile gelip bakan halimizi soran olmadı onlardan.

Sorum şu şuan ramazanda olduğumuz için eşim dün ailesinin iftarda bize gelmelerini istedigini söyledi ama öyle bir gunluk degil hergun! Bende kabul etmedim. Eşim bana hak verdiği için seslenmedi ve getirmedi ama bu durumdan vicdanen rahatsızım. Hata mı yapıyorum sizce? Küslük de değil içimdeki onlara karşı beni soğuttular kendilerinden görmek konuşmak istemiyorum. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Bayramda geliyo o zaman ne yapıcam bilmiyorum.
yok yok haksız değilsin üstünde durma kesinlikle ,evini bir açarsan kendini kurtaramazsın boşver,iyiliğe iyi olsalarmış.

Eşimin ailesiyle altlı ustlu oturuyoduk. ailesi yüzünden ayrılma noktasına geldik. Ablasının sürekli beni eleştirmesi annesine babasına bakmadığımı söylemesi hakaretler beddualar etmesinin önüne bir türlü geçemedi eşim ve ayrılma noktasına geldik. Adımı kısıra çıkardılar eşime çocuğuda olmuyo ayrıl dediklerini bizzat kendim duydum.

Birikmiş olaylar sonrası dayanamayıp esyalarımı toplayıp babamın evine gittim giderken yanıma takılarımıda aldım. Kayınbabam takılarımı geri getirmezsem beni polise vermekle tehdit etti. Kendi takılarımla beni hırsız tuttu.

Bi yol bulundu barıştık eşimle zaten eşimle sorunum yok hep ailesi yüzünden o noktalara geldik. Görümcemle ve Kayınbabamla bu olay sonrası bir daha ne konustum ne görüştüm. Kv yine her zaman geldi gitti ona karşı bi kinim olmadı.

Hamile kaldım kimse hayırlı olsun bile demedi. Ki bu insanlar sürekli bebek için laf sokan insanlardı! Suan ordan taşındık eşimle de yeni evimlede çok mutluyum. Taşınırken birkez bile gelip bakan halimizi soran olmadı onlardan.

Sorum şu şuan ramazanda olduğumuz için eşim dün ailesinin iftarda bize gelmelerini istedigini söyledi ama öyle bir gunluk degil hergun! Bende kabul etmedim. Eşim bana hak verdiği için seslenmedi ve getirmedi ama bu durumdan vicdanen rahatsızım. Hata mı yapıyorum sizce? Küslük de değil içimdeki onlara karşı beni soğuttular kendilerinden görmek konuşmak istemiyorum. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Bayramda geliyo o zaman ne yapıcam bilmiyorum.

ben can ciğer kuzu sarması olsam da her gün her gün iftara kimseyi alamam, bu kv olur kp olur en yakın arkadaşım olur fark etmez. Doğru yapmışsınız yani hiç vicdan yapmayın.

ben can ciğer kuzu sarması olsam da her gün her gün iftara kimseyi alamam, bu kv olur kp olur en yakın arkadaşım olur fark etmez. Doğru yapmışsınız yani hiç vicdan yapmayın.

Aynen öyle ben kendi aileme 2 gun ust uste gitsem sıkılıyorum ama bu eş aileleri 365 gun gelse sıkılmazlar. Dunden bu yana vicdanım daha rahat. eşimde bir daha açmadı konuyu

ne hatası ya sakın gelmesinler dertsiz başına dert arıyorsun sende ha!

Ben dert arar mıyım daha huzura yeni kavuşmuşken. Ama işte eşimden gelince böyle bi teklif ve mubarek aylarda gelince insan yinede bi dusunuyor acaba yanlış mıyım diye. Cogunluk haklı oldugumu söyledi artık daha rahatım

Hamile kadına her gün iftara mı gidilir? Ne biçim insanlar bunlar. Yüzsüzlüklerini geçtim insanlıkları da kalmamış. Net bi sınır çekin bence aranıza ve o sınırı asla bozmayın

Aynen
Kafayı yemiş bu insanlar
Hamile kadına her gün yemek mi yaptırılır?!??
Sadece aile değil eş de bir garip

çok istiyorsa eşiniz bir gun gelırler sızde ustunuze dusenı yaparsınız mılletın agzı kapanır ama hergun hergun zaten cok sacma bırsey...
bayramda da gıder ellerını oper cok takılmadan kalkarsınız.

Bana hırsız muamelesi yapan adamı değil her gün, bir kere bile kapımdan sokmazdım. Neyin vicdanını yapıyorsun? Azıcık kendi canına vicdan yap, asıl sana yazık

Bende kesinlikle evime gelmelerini istemiyorum seslerini bile duyunca ürperiyorum ama arada eşimin hatrı olunca işte ve benim aileme karşı öyle iyiki eşim bazen onun hatrı için katlanmalı mıyım acaba hissi geliyor. Ama dogru yaptıgımı sizlerin sayesinde gördüğüm için mutluyum. belkide buraya yazmasam bu dusunceler beni kabul etmek durumunda bırakacaktı.

Beni anlattın sanki bi an hiç vicdan azabı çekme bırak onların vicdanı sızlasın

Bende kesinlikle evime gelmelerini istemiyorum seslerini bile duyunca ürperiyorum ama arada eşimin hatrı olunca işte ve benim aileme karşı öyle iyiki eşim bazen onun hatrı için katlanmalı mıyım acaba hissi geliyor. Ama dogru yaptıgımı sizlerin sayesinde gördüğüm için mutluyum. belkide buraya yazmasam bu dusunceler beni kabul etmek durumunda bırakacaktı.
Ailen eşine böyle şeyler yaşatsa iyi olabilirmiydi acaba onlara karşı? Eşinin değerini bil tabi hakediyorsa. Ona da bunu belli et. Ama kendini harcatma kimseye. Sırf eşimizin ailesi diye densiz densiz insanları başımızda taşıyacak değiliz. Bi laf var;" yaşa hürmetim olsa kaplumbağaya secde ederdim" bizim büyüklere saygımız nüfus cüzdanında ki rakamdan ötürü olmamalı. O yaşın getirdiği tecrube, bilgiye hürmet duyulur. Adam gelmiş 60 yaşına zerre saygı, insanlık, bilgi yok. Ben onun neyine saygı duyucam allah aşkına.

Aynı şekilde bir insan sırf eşinizin babası diye tepenize çıkamaz, size hakaret edemez. Eşinize çok kıyamıyosanız bayramda bi gidin, iyi bayramlar deyin dönün kafanızı oturun kös kös. O da eşinizin hatırına.

Siz nasil insalarin cocuklariyla evlisiniz magaradan mi gelme bu insanlar her aksam iftara gelmek nedemek ya zikkib yesinler gorumcem g.t buyutcegine kendi zikkimini kendileri hazirlasin ha sen kabul edersen arada neysede sana yaptiklarindan sonra kabul etme ayaklari alismasin sana kisir diyen insanlar bunlar acima acinacak duruma dusersin
Ay ben de bu yoruma güldüm :KK53: ne bu şiddet bu celal kız
Dogru dedin, kalksin kendi hazirlasin gorumce hazretleri..

Back
X