• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Sonnay333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
45
25
3
38
Merhaba arkadaslar
Hemen konuya gireyim. Iki yillik evliyim. Simdiye kadar esimin ailesiyle bi sorun yasamadim.Onlar bana karsi genelde iyiler bende onlara karsi. Ama son zamanlarda kvalidemden duydugum seyler canimi sklmaya basladi iyice.
Evlendigimizden beri haftads en az iki kez ailesiyle gelip gideriz. Ona ragmen gelip gitmiyosunuz veya hic akraba ziyartlerine gitmiyomusunuz diyip duruyolar. Bende calisiyodum oyuzden vakit olmuyordu. Simdi dogumdan dolayi izindeyim alti aydir. Onlar yine torun gormeye gelirler biz gideriz arada. Bu sefer kpederim gelin bizi hic oglen caya cagirmiyo diyormus( bu arada kv kp ikisi calisiyor oglen bitiyir isleri oglen yemegini faln kastediyor). Ben gelmesinler demiyorum ama cocukla olunca oyle seyler dusunmek aklima gelmiyor birde yakinda ise baslicam zaten onun kaygisi basladi.
Surekli bize ilgisiz evlat muamelesi yapiyolar alttan altan. Istiyolarki surekli arayip soralim hergun konusalim.
Sizce boyle bi konu gectiginde ne demeliyim veya genel olarak tavrim nasil olmali.

Eşinizin ailesine karşı elbetteki sorumluluklarınız var gidip gelmelisiniz ki siz zaten gidip geliyormuşsunuz hafta iki üç gün görüşüyorsanız yeter de artar bile.Arada öğle yemeğine davet etmeniz onları mutlu edecekse bence yapın sonuçta anne baba hakkı vardır.

Çağırma dadanmasinlar.sonuçta yaranamayacaksin en ufak şeyde ne yapıyor ki bizim için olacak.duyamamazliktan gelin.

Merhaba arkadaslar
Hemen konuya gireyim. Iki yillik evliyim. Simdiye kadar esimin ailesiyle bi sorun yasamadim.Onlar bana karsi genelde iyiler bende onlara karsi. Ama son zamanlarda kvalidemden duydugum seyler canimi sklmaya basladi iyice.
Evlendigimizden beri haftads en az iki kez ailesiyle gelip gideriz. Ona ragmen gelip gitmiyosunuz veya hic akraba ziyartlerine gitmiyomusunuz diyip duruyolar. Bende calisiyodum oyuzden vakit olmuyordu. Simdi dogumdan dolayi izindeyim alti aydir. Onlar yine torun gormeye gelirler biz gideriz arada. Bu sefer kpederim gelin bizi hic oglen caya cagirmiyo diyormus( bu arada kv kp ikisi calisiyor oglen bitiyir isleri oglen yemegini faln kastediyor). Ben gelmesinler demiyorum ama cocukla olunca oyle seyler dusunmek aklima gelmiyor birde yakinda ise baslicam zaten onun kaygisi basladi.
Surekli bize ilgisiz evlat muamelesi yapiyolar alttan altan. Istiyolarki surekli arayip soralim hergun konusalim.
Sizce boyle bi konu gectiginde ne demeliyim veya genel olarak tavrim nasil olmali.
Zaten calisicakmissiniz bir kere cagirin mutlu olsunlar diycem de, bu sefer de aksam davet beklerler.
En iyisi siz gitmeye devam edin ama ne yaparsaniz yapin mutlu edemezsiniz .Beklentiye giren insanlari nedense hic memnun edemezsiniz.

Sizin istediginiz zamanlarda gorusuyorsaniz bence bi sakincasi yok simdi torun oldugu icin Daha cok gelmeleri normal
Arada cagirin arada siz gidin dengeyi siz saglayin
Fazlasini ima ederlerse ev isleri bitmiyor vs bahane mi yok

Eşinizin ailesine karşı elbetteki sorumluluklarınız var gidip gelmelisiniz ki siz zaten gidip geliyormuşsunuz hafta iki üç gün görüşüyorsanız yeter de artar bile.Arada öğle yemeğine davet etmeniz onları mutlu edecekse bence yapın sonuçta anne baba hakkı vardır.
T
Sizin istediginiz zamanlarda gorusuyorsaniz bence bi sakincasi yok simdi torun oldugu icin Daha cok gelmeleri normal
Arada cagirin arada siz gidin dengeyi siz saglayin
Fazlasini ima ederlerse ev isleri bitmiyor vs bahane mi yok
zaten geliyolar arada geldiklerinde cay yaparim gerekirse biseyler hazirlarim yemek icmek icin. Geldiklerinde bos cevirmem. Ama ozelljkle dusunup cagirmamisim. Dedigim gibi cocuktan aklima.gelmiyor boyle seyler. Haftasonlari esim izinliyken yeri geliyor temizligimi birakip gidiyorum ben onlara.

Daha neeleerrr neler derler.

İstiyorlar ki yapışık olarak yaşayalım .

Merhaba arkadaslar

Sinsi sinsi yonlendirip her istediğini yaptırıyor kayinvalide...

Bosver duymamis gibi davran. Her elestiriyi dikkate alma.

Cagirmana gerek yok. Bu hafta bir gun siz gidin, haftaya bir gun onlar gelsin. Tamam bitti...

Ise baslamadan cocugunuza duzen kurun, kim bakacaksa ona alismasini saglayin, cocugunuzla ilgilenin.

Temizlik yemek gibi isler calistiginiz ilk gunlerde zor olur, alisma sureci vs.. Bu sirada evinizi organize edin. Isinizi kolaylastiracak yemekler hazirlayip dondurucuda saklayin. Dip bucak toparlanin.

Kaynana kaprisinden onemli isleriniz var, bosverin onu hayatınıza bakin..

Duyma bilmiyormuş gibi davran.
Ne zaman ki gelip sana direk söylerlerse "anne/baba ben evde küçük bebek bakarken sizinle de ilgilenemem. Sonuçta kendi evimin işi ve akşam yemeği telaşım, marketim vs. oluyor. Eğer gelip gitmek isterseniz haber verir gelirsiniz."

Ondan sonra ne derlerse desinler. Haftada 2 defayı öpüp de başlarına koysunlar. Ne gerek var bu kadar mıç mıç olmaya anlamıyorum?

bunun dahada ilerisi gelin bizle aynı evde yaşamak istemiyo olur. boşver sen bildiğin gibi yap, sürekli onları görmek zorunda değilsin sonuçta. haftada 2bile fazla

ah canım damarıma dokundun şimdi, bizimkilerde aynı hiç gidip gelmiyormuşuz, onlarda neden kalmıyor muşuz, neden altlı üstlü yaşamıyor muşuz akraba ziyaretlerine gitmiyormuşuz... vs sv.. 5 dakikalık mesafede oturuyoruz yine akşam onlarda kalaymışız daha neler neler bıktım gerçekten. en büyük ve tek sıkıntısı onunla birlikte yaşamamam, bana birlikte yaayan gelin kaynanalar çok mutlular der hiç oralı olmam. eşimde benden şikayetçi artık, onu mahçup ediyor muşum.kaynana beni arar görmediysem hemen eşimi arar bi de ... telefonu açmadı der. iyice doldum kötü gelin oldum evliliğimizin başından beri aynı şimdi de yeni sıkıntısı çıktı torununu saklıyor muşum ondan. keşke aileme yakın yaşasaydım eşimle tek sıkıntımız ve tartıştığımız konu bu. kelin ilacı olsa durumu canım.

Zaten simdiye kadar ufak tefek seyleri gormedigimiz dile getirmedigimiz icin artik rahat rahat konuyuyolsr nasilsa bisey demicez

Zaten simdiye kadar ufak tefek seyleri gormedigimiz dile getirmedigimiz icin artik rahat rahat konuyuyolsr nasilsa bisey demicez
Orası öyle
zaten haftada iki de çok
İşe başlayınca öğle daveti falan beklemezler en azından
Yok hala devam ederse o zaman işim gücüm var benim dersin

Eşiniz tek çocukları mı?

Hayır öğlen işiniz bitiyorsa karı koca beraber yiyin için, keyfinize bakın. Gelinden hizmet beklemek nedir? Eşinizde yokken niye size gelmek ister KP? Zaten haftada 2 görüşüyormuşsunuz.

Ne boş insanlar var. Duymayın bence. Konuşup cevap verirseniz bir dediğinizi üçe katlayacak potansiyel var gibi bunlarda.

Merhaba arkadaslar
Huzur bozmuyorsa fazla takmayın, arada çağırın madem maksat aranız bozulmasın

Back
X