Zaten calisicakmissiniz bir kere cagirin mutlu olsunlar diycem de, bu sefer de aksam davet beklerler.Merhaba arkadaslar
Hemen konuya gireyim. Iki yillik evliyim. Simdiye kadar esimin ailesiyle bi sorun yasamadim.Onlar bana karsi genelde iyiler bende onlara karsi. Ama son zamanlarda kvalidemden duydugum seyler canimi sklmaya basladi iyice.
Evlendigimizden beri haftads en az iki kez ailesiyle gelip gideriz. Ona ragmen gelip gitmiyosunuz veya hic akraba ziyartlerine gitmiyomusunuz diyip duruyolar. Bende calisiyodum oyuzden vakit olmuyordu. Simdi dogumdan dolayi izindeyim alti aydir. Onlar yine torun gormeye gelirler biz gideriz arada. Bu sefer kpederim gelin bizi hic oglen caya cagirmiyo diyormus( bu arada kv kp ikisi calisiyor oglen bitiyir isleri oglen yemegini faln kastediyor). Ben gelmesinler demiyorum ama cocukla olunca oyle seyler dusunmek aklima gelmiyor birde yakinda ise baslicam zaten onun kaygisi basladi.
Surekli bize ilgisiz evlat muamelesi yapiyolar alttan altan. Istiyolarki surekli arayip soralim hergun konusalim.
Sizce boyle bi konu gectiginde ne demeliyim veya genel olarak tavrim nasil olmali.
TEşinizin ailesine karşı elbetteki sorumluluklarınız var gidip gelmelisiniz ki siz zaten gidip geliyormuşsunuz hafta iki üç gün görüşüyorsanız yeter de artar bile.Arada öğle yemeğine davet etmeniz onları mutlu edecekse bence yapın sonuçta anne baba hakkı vardır.
zaten geliyolar arada geldiklerinde cay yaparim gerekirse biseyler hazirlarim yemek icmek icin. Geldiklerinde bos cevirmem. Ama ozelljkle dusunup cagirmamisim. Dedigim gibi cocuktan aklima.gelmiyor boyle seyler. Haftasonlari esim izinliyken yeri geliyor temizligimi birakip gidiyorum ben onlara.Sizin istediginiz zamanlarda gorusuyorsaniz bence bi sakincasi yok simdi torun oldugu icin Daha cok gelmeleri normal
Arada cagirin arada siz gidin dengeyi siz saglayin
Fazlasini ima ederlerse ev isleri bitmiyor vs bahane mi yok
Merhaba arkadaslar
Hemen konuya gireyim. Iki yillik evliyim. Simdiye kadar esimin ailesiyle bi sorun yasamadim.Onlar bana karsi genelde iyiler bende onlara karsi. Ama son zamanlarda kvalidemden duydugum seyler canimi sklmaya basladi iyice.
Evlendigimizden beri haftads en az iki kez ailesiyle gelip gideriz. Ona ragmen gelip gitmiyosunuz veya hic akraba ziyartlerine gitmiyomusunuz diyip duruyolar. Bende calisiyodum oyuzden vakit olmuyordu. Simdi dogumdan dolayi izindeyim alti aydir. Onlar yine torun gormeye gelirler biz gideriz arada. Bu sefer kpederim gelin bizi hic oglen caya cagirmiyo diyormus( bu arada kv kp ikisi calisiyor oglen bitiyir isleri oglen yemegini faln kastediyor). Ben gelmesinler demiyorum ama cocukla olunca oyle seyler dusunmek aklima gelmiyor birde yakinda ise baslicam zaten onun kaygisi basladi.
Surekli bize ilgisiz evlat muamelesi yapiyolar alttan altan. Istiyolarki surekli arayip soralim hergun konusalim.
Sizce boyle bi konu gectiginde ne demeliyim veya genel olarak tavrim nasil olmali.
Orası öyleZaten simdiye kadar ufak tefek seyleri gormedigimiz dile getirmedigimiz icin artik rahat rahat konuyuyolsr nasilsa bisey demicez
Huzur bozmuyorsa fazla takmayın, arada çağırın madem maksat aranız bozulmasınMerhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?