• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi...!

Ah canım kardeşim benim kaç senedir görüyorum zaten nelerle uğraştığını ...

Ama maalesef yaptıkların görünmediği gibi üstüne bir de nankörlük ediyorlar.

Sanada her zaman söylediğim gibi iş kocanda bitiyor.

Bitiyor bitmesinede konustum.. cocugumu tehtit ediyor teyzen kalmazsan soyle boyle diyor dedim ayagini denk alsin rica ediyorum bak ben konusursam agir konusurum diyorum tmm bidaha gitme sen en iyisi cunku her seferinde birsey oluyo buda 2 3 fun muhakkak gidiyor boyle diyor teyzen bana bakmiyo sonucta bana laf aoyleme hakki yok diyorum kafam patladi diyor neden cnku biliyo yani sende biliyosun bunu neler soyledigimi neler yaptigimi gercekten cok snir bozucu bn tavrimi koyup koseden mi izliyim ne yapayim bilemedim ya inan kafam cok ama cook karisik

Eşinin her zaman yaptığı birşey bu off pöfff sus yadado...

Ama iş annesinin tarafını korumaya gelince nasıl acındıra acındıra anlatıyor. Ben seni hiç öyle savunurken görmedim.

Eşinin her zaman yaptığı birşey bu off pöfff sus yadado...

Ama iş annesinin tarafını korumaya gelince nasıl acındıra acındıra anlatıyor. Ben seni hiç öyle savunurken görmedim.

Ben icimdekilerin hepsini söyledim artık kendi dusunsun hatta 1 hafta ayri kalalim istersen sende dusunursun dedim belki kim hakli kim haksiz azcik adaletli olursun o zamn dedim susuyo her zamnki gibi ne yardan geciyo ne serden ...

Sizin konunuzu baltalamak gibi olmasın aynısı bende de var buradaki yorumları da takip ediyorum benim de eşimin büyükannesi ve halası vs üstelik vakitsiz evime gelir odalarımı karıştırır temiz değilmiş evin der ve sabahın köründe habersiz gelirler kalırlar ne yazık ki. Çocuğumu da onlarla asla tek bırakmıyorum çatlıyolar buna neymiş onlarla tek bırakacakmışım gidip işimi yapacakmışım cocuk onlara alışacakmış. Kocama söylediğimde de sevmezsen de saygı göstermek güler yüzlü olmak zorundasın dye kavga etti benimle onlar yoksa bende yokum bile dedi ya

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler:)

26 yasındayım evliyim ve 4.5 yasında bir kızım var.zamanında olan sıkıntılardan dolayı ailemle birlikte yasıyoruz..

Sizden fikir almak istedigim bir konu var.kayın validem ile kayınpederim ayrı
Kayın pederim kaynım ile birlikte yasıyor.kayın validem ise izmirde yasıyor..

Bulundugumuz şehirde eşimin anneannesi ve 2 teyzesi beraber yasıyorlar..

Dün esimin anneannesine gittik ben kızımın benden ayrı baska yerde kalmasını istemedigim halde ve bunu onlara defalarca söylememe rağmen benle inatlasarak kalıcak kalabilir gibi emrivaki konusmalar oluyor hatta banada ayni sey yapılıyor..

Sanki benim hic bir sekilde söz hakkım yokmus gibi sürekli benim evliligim üzerindede bir baskı kuruyolar.lafa gelince bizz sizin iyliginiz icin ugrasıyoruz diyolar

Mesela dün ben calısacagım dedigimde herkes calısiyor diger gelinimiz hamile.sende calısırsan evi b.k getirir dedi teyzesi herkesin icerisinde..bende bana güvenerekmi yadıyorsunuz bu evde ben gelecegimi düsünmeliyim bana engel olmayın dedim konu orada kapandı..esim de oradaydı sonrasında hava da karanlıktı esim otururken bana ekmek al sigara al diye elime paraýi tutusturdular..ki esim ben evdeyken bu kız gec saatte gitmez bana diyeceksiniz dedigi halde..esimi kucuk bir cocuk gibi goruyorlar ben esime defalarca soyledim bu sekilde olmaz diye bu sadece 1 gunluk olay her gittigimde muhakkak bir olay oluyor onlara cok laf soyleyemiyor ve buda beni cıldırtıyor

Sizce ben esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim onlara karsı beni savunmasını nasıl saglayabilirim?simdiden cok tesekkürler:)
Onlar eşinin ailesi değil ki akrabası bizde şey derler ona dızdığının dızdığı nadir görüşün mesafe koyun yeter.

boylesini de ilk kez duydum garip insanlarmis mumkun oldugunca mesafeli ol esin gitsin sen gitme teyzeleri sonucta gotmesen ne olacak ki

siz gerçekten kocanızdan ayrı kalmalısınız bir hafta değil yalnız bir aydan fazla...bence sonrasında sizde içinizdeki huzuru keşfedip kocanıza dönmek istemeyeceksiniz.

Sizin konunuzu baltalamak gibi olmasın aynısı bende de var buradaki yorumları da takip ediyorum benim de eşimin büyükannesi ve halası vs üstelik vakitsiz evime gelir odalarımı karıştırır temiz değilmiş evin der ve sabahın köründe habersiz gelirler kalırlar ne yazık ki. Çocuğumu da onlarla asla tek bırakmıyorum çatlıyolar buna neymiş onlarla tek bırakacakmışım gidip işimi yapacakmışım cocuk onlara alışacakmış. Kocama söylediğimde de sevmezsen de saygı göstermek güler yüzlü olmak zorundasın dye kavga etti benimle onlar yoksa bende yokum bile
Sizin konunuzu baltalamak gibi olmasın aynısı bende de var buradaki yorumları da takip ediyorum benim de eşimin büyükannesi ve halası vs üstelik vakitsiz evime gelir odalarımı karıştırır temiz değilmiş evin der ve sabahın köründe habersiz gelirler kalırlar ne yazık ki. Çocuğumu da onlarla asla tek bırakmıyorum çatlıyolar buna neymiş onlarla tek bırakacakmışım gidip işimi yapacakmışım cocuk onlara alışacakmış. Kocama söylediğimde de sevmezsen de saygı göstermek güler yüzlü olmak zorundasın dye kavga etti benimle onlar yoksa bende yokum bile dedi ya

Bizede geldiklerinde hep odama giderler yatagimin uzerine cikip cocukla oyun oynarlardi veya kizimin kiyafetlerini almak icin dolabimi acarlardi..bende artik odamin kapisini onlar geldiginde kilitliyorum..anlasin yani artik giremiyorlar teyzesi cok girmezdi ama anneannesi bayiliyordu odama girmeye en sinir oldugum sey orasi benim özelim sonucta..iste boyle insanlar huzur birakmiyorlar benim esim gitme sen oraya gidince hep tartisiyoruz diyor bende kizimi tek gondermemek icin arkadindan gidiyorum..hayir yani gittigimde kalin diye israr etmeleri sanki koyde yasiyoruz 10 dakikalik ter yuruyerek zaten kalmakta nedir..araya biraz mesafe koymak daha iyi olacak galiba en azindan anlarlar ve susmak zorunda kalirlar :)

Onlar eşinin ailesi değil ki akrabası bizde şey derler ona dızdığının dızdığı nadir görüşün mesafe koyun yeter.

Esimi onlar buyutmus o yuzden yapiyorlar elimi verdim kolumu kurtaramiyorum..hatta esimede diyorum ben mecburiyetten yapmiyorum allah rizasi icin yapiyorum onlarin islerini ama boyle devam ederse allah rizasi icinde yapmam onlar resmen bana mecburmusum gibi davraniyorlar diyorum yapma diyo ..

Esimi onlar buyutmus o yuzden yapiyorlar elimi verdim kolumu kurtaramiyorum..hatta esimede diyorum ben mecburiyetten yapmiyorum allah rizasi icin yapiyorum onlarin islerini ama boyle devam ederse allah rizasi icinde yapmam onlar resmen bana mecburmusum gibi davraniyorlar diyorum yapma diyo ..
yapma o zaman bu kadar basit.

Kimsenin işini gücünü yapmak zorunda değilsin boşver eşin mecbur görüyorsa konuş mantıklı bir şekilde...

26 yasındayım evliyim ve 4.5 yasında bir kızım var.zamanında olan sıkıntılardan dolayı ailemle birlikte yasıyoruz..

Dün esimin anneannesine gittik ben kızımın benden ayrı baska yerde kalmasını istemedigim halde ve bunu onlara defalarca söylememe rağmen benle inatlasarak kalıcak kalabilir gibi emrivaki konusmalar oluyor hatta banada ayni sey yapılıyor..

Sanki benim hic bir sekilde söz hakkım yokmus gibi sürekli benim evliligim üzerindede bir baskı kuruyolar.lafa gelince bizz sizin iyliginiz icin ugrasıyoruz diyolar

Mesela dün ben calısacagım dedigimde herkes calısiyor diger gelinimiz hamile.sende calısırsan evi b.k getirir dedi teyzesi herkesin icerisinde..bende bana güvenerekmi yadıyorsunuz bu evde ben gelecegimi düsünmeliyim bana engel olmayın dedim konu orada kapandı..esim de oradaydı sonrasında hava da karanlıktı esim otururken bana ekmek al sigara al diye elime paraýi tutusturdular..ki esim ben evdeyken bu kız gec saatte gitmez bana diyeceksiniz dedigi halde..esimi kucuk bir cocuk gibi goruyorlar ben esime defalarca soyledim bu sekilde olmaz diye bu sadece 1 gunluk olay her gittigimde muhakkak bir olay oluyor onlara cok laf soyleyemiyor ve buda beni cıldırtıyor

Sizce ben esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim onlara karsı beni savunmasını nasıl saglayabilirim?simdiden cok tesekkürler:)

Seni gece vakti sigara almaya mi gonderdiler?? Varya ben o sigarayla evi yakarim. Gitmeyin bir daha yanlarina ev de sizin hayatta sizin. Kararinizi eainizle verin okeylerse amenna. Okeylemezse sen kararina devam et. Oyle sey mi olur yaa

Yaninartik bi durumlardan bikmis vaziyetteyim adam bir türlü anlattigimi anlamiyor onlarla ilgili birsey söyleyince köpürüyor sanki o öyle olunca haliyle bende köpürüyorum...kendimi savunuyorum diyorum böyleyken böye durum o onları savundukca veya laf söyletmedikcede ben ondan yavas yavas soguyorum.. yuzunede soyluyorum kendinden uzaklastiryorsun beni diye hic umursamaz tavirla he he deyip geciyoe ben iyice cıldırıyorum gün icinde hic aramıyorum o ararsa arıyo aramassa aramıyo tavrımı koyuyorum yine anlamıyor bunlardan haricte cok olaylarımiz var zaten yine onlardan kaynakli sorunlar yani

Biz bir Tane kv ile uğraşamıyoruz sende 4 tane :) bence kendini savunabilir tepkini koyabilirsin eşinden bekleme

Biz bir Tane kv ile uğraşamıyoruz sende 4 tane :) bence kendini savunabilir tepkini koyabilirsin eşinden bekleme

Kendimi savunuyorum savunmasinada onlarin hosuna gidiyor esim sustukca yani soyle bir dusunce olusuyor kadalarinda bak bize laf soylemiyor sen konussan ne olacak ki aziylada soyledi teyzesi yani ondan mutluluk duyuyor ama benimde canimi sıkıyor...yani her kadin ister esi tarafindan korunup kollanmak oyle degilmi hani bagirip cagirmasa bile herkes yerini bilmeli..hiiiii bizim oglumuz bu kadina laf soyletmiyor bizde o yuzden susalim en azindaan bize dik gitmesinler der...ama bunlar farkli gercekten..ilk evlendigim zamanda 15 gunluk falan gelindim anneannesi ogluma doyamadim evlendi dedi ne demek bu ...kac yasinda adam ayip benim yanimda bu tur sacma sapan konusmalar iste esime senin hatrina susuyoruz demeler yani insani cileden cikartmak icin soylenen sozler anlayacaginiz :(

Ama defalarca söyledim gunduz zaten gidiyorum evde erkek yok diye ama aksamda soylediklerinde esim gitsin diye sesleniyorum tek bu konuda degil cogu konuda boyleler hatta bir seferinde teyzesi benimle tartısiyordu esime dedim sussun artik laftan anlamiyor diye ben oyle soyleyince teyzesu bana lan sen kimsinki senin lafinla teyzeye laf soylesin dedi
Evde erkek yok ama siz de erkek degilsiniz.

Yaninartik bi durumlardan bikmis vaziyetteyim adam bir türlü anlattigimi anlamiyor onlarla ilgili birsey söyleyince köpürüyor sanki o öyle olunca haliyle bende köpürüyorum...kendimi savunuyorum diyorum böyleyken böye durum o onları savundukca veya laf söyletmedikcede ben ondan yavas yavas soguyorum.. yuzunede soyluyorum kendinden uzaklastiryorsun beni diye hic umursamaz tavirla he he deyip geciyoe ben iyice cıldırıyorum gün icinde hic aramıyorum o ararsa arıyo aramassa aramıyo tavrımı koyuyorum yine anlamıyor bunlardan haricte cok olaylarımiz var zaten yine onlardan kaynakli sorunlar yani
Kayinvalidesi ile ic guveysi gibi yasamayi kabul eden adamdan nasil bir sahiplenme bekljyorsunuz ki? Eski konulari bilmiyorum ama cok buyuk zaruriyet olmadigi surece eli ekmek tutan bi adam kv ile birlikte yasamaz. Yani artik bayanlar bile kabul etmezken bunu kabul eden erkek tuhaf geldi bana.

Bazen sadece mecbur oldugun icin oturursun bende zaten eger biseyleri dusunmesem kalmazdim yani bastan anlatmak istyorum da cook cook uzun boyle konustukca bir kismi ckiyor ortaya en basta kayinpederimin yanina gelin gittim k.v ile k.p ayrilar ama k.p yapamadi k.v de kndi keyfindeydi yani cokta umrunda degildik uzaktaki bir arkadasi gbiydik yani snra olmadi yasayamadim yaninda..

Evde erkek yok ama siz de erkek degilsiniz.

O evdeki butun yapilcak isleri bizlere soyluyolar erkekler kosede otursa bile ne bileyim 1 tane daha gelin var oda cok snjrli bu konuda bi gelin gelcek olan var oda bikmis durumda bunlar cok degisik insanlar kayin validem bi kac defa soyledi bu evin tek gelini bbnm gelinim degil herseyi bu koz yapamaz saygidan susuyosa ustune gitmeyin bu kadarda diye ama sanki hic oyle demedi iyice zorlayin dedi bnde ustu kapali soyluyorum ama hic bir sekilde anlamiyorlar gitmiyorum ariyolar yine yetiyorlar uzaktan bile beni sinir etmeye yetiyo yani sozleriii

Back
X