Merhaba arkadaşlar hayırlı günler:)
26 yasındayım evliyim ve 4.5 yasında bir kızım var.zamanında olan sıkıntılardan dolayı ailemle birlikte yasıyoruz..
Sizden fikir almak istedigim bir konu var.kayın validem ile kayınpederim ayrı
Kayın pederim kaynım ile birlikte yasıyor.kayın validem ise izmirde yasıyor..
Bulundugumuz şehirde eşimin anneannesi ve 2 teyzesi beraber yasıyorlar..
Dün esimin anneannesine gittik ben kızımın benden ayrı baska yerde kalmasını istemedigim halde ve bunu onlara defalarca söylememe rağmen benle inatlasarak kalıcak kalabilir gibi emrivaki konusmalar oluyor hatta banada ayni sey yapılıyor..
Sanki benim hic bir sekilde söz hakkım yokmus gibi sürekli benim evliligim üzerindede bir baskı kuruyolar.lafa gelince bizz sizin iyliginiz icin ugrasıyoruz diyolar
Mesela dün ben calısacagım dedigimde herkes calısiyor diger gelinimiz hamile.sende calısırsan evi b.k getirir dedi teyzesi herkesin icerisinde..bende bana güvenerekmi yadıyorsunuz bu evde ben gelecegimi düsünmeliyim bana engel olmayın dedim konu orada kapandı..esim de oradaydı sonrasında hava da karanlıktı esim otururken bana ekmek al sigara al diye elime paraýi tutusturdular..ki esim ben evdeyken bu kız gec saatte gitmez bana diyeceksiniz dedigi halde..esimi kucuk bir cocuk gibi goruyorlar ben esime defalarca soyledim bu sekilde olmaz diye bu sadece 1 gunluk olay her gittigimde muhakkak bir olay oluyor onlara cok laf soyleyemiyor ve buda beni cıldırtıyor
Sizce ben esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim onlara karsı beni savunmasını nasıl saglayabilirim?simdiden cok tesekkürler:)