Bebişim. Sen ben bizim gibiler istenmeyen geliniz. Şimdi senin hakkında konuşacak bir şey bulamıyorsa o yüzden düğünü konuşuyordur. Cevabını ver sende bir yıl geçti isterseniz daha iyi bir şekilde nikah tazeleyelim dersin. Bunları hep gülümseyerek söyle. Sinir oluyorlar. Sevgi tabiki yıpranır. Saygı kalmıyor, senin farklı bir aile olduğuna saygı duyulmuyor. Sen elinden geleni yap. Ama susma, içine atma. En son çare boşanmayı düşünürsün. En azından şunu da yapsaydım daha farklı olurmuyduk diye düşünmezsin
Bebişim. Sen ben bizim gibiler istenmeyen geliniz. Şimdi senin hakkında konuşacak bir şey bulamıyorsa o yüzden düğünü konuşuyordur. Cevabını ver sende bir yıl geçti isterseniz daha iyi bir şekilde nikah tazeleyelim dersin. Bunları hep gülümseyerek söyle. Sinir oluyorlar. Sevgi tabiki yıpranır. Saygı kalmıyor, senin farklı bir aile olduğuna saygı duyulmuyor. Sen elinden geleni yap. Ama susma, içine atma. En son çare boşanmayı düşünürsün. En azından şunu da yapsaydım daha farklı olurmuyduk diye düşünmezsin.
O yüzden yazdım buraya gerçekten elimden geleni en iyi nasıl yapabilirim diye. Teşekkür ederim güzel tavsiyeniz içn