eşimin ailesi düğünüme bir sürü laf söylediler. Yok böyle düğün mü olur ne biçim evlendiniz
Niye sadece sizin düğününüz oluyor?
Daha balayında ağlamaya başladım.
Ağlayıp ağlayıp kocanızla kavga mı ettiniz?
görümcem de hep kendisini benimle kıyaslayan bir insan. Sürekli kıyas yapıp ben böyle yaptım sen böyle yapmadın diyerek üstünlük kurma peşinde. Daha doğmamış çocuğum için bile ilk torun benmki olacak senden önce hamile kalmalıyım diyen saçma span bi insan.
Sen öyle yapmaya devam et ben böyle iyiyim, abin de zevkimi beğeniyor diyemiyor musunuz? İlk torun görümcenin olsa bu sizi niye rahatsız ediyor? Söylesin cahil cahil konuşsun, kısmet işi bu konuda büyük konuşmam, hem zaten hemen düşünmüyoruz biz deyin.
Kayın pederim size düğün yapmasaydık keşke masraf oldu dedi çok ağrıma gitti. Domates mi aldın marketten diyecektim.
Keşke yapmasaydınız, iyi de olsa kötü de olsa millet mutlaka buluyor şikayet edecek bir şey, biz eşimle sade nikahı tercih ederdik deyin. Siz eşinizle anlaşıp evlendiniz, kayınpeder sizi almadı.
Hiçbir şeyi özendiğim gibi yaşayamadım ve bu yüzden unutamıyorum olanları.
Ya ne çok abartıyorsunuz bu "bir kez evleniyorum her şeyin en en mikemmeli olsun kafasını. Her düğünde nikahta mutlaka ters bir şey çıkar. Önemli olan eşinizle bir problem çıkmaması.
Bu arada belirteyim benm karşı tarafa kesinlikle ufak bir karşılık verme ya da saygısızlığım olmadı.
Bu da yanlış, ilk günden cevabınızı verip tepkinizi koysaydınız şimdi böyle olmazdı. Ben susayım benim yerime gitsin kocam kavga etsin. Niye? Bilseydim evlenmezdim yazmışsınız da nikah saatinde mi tanıştınız eşinizle? Kayınpeder görümce düğünden sonra bir anda mı başladılar saygısızlık yapmaya?
Susup susup cevap veremeyip kocanızla kavga ederek, sinirinizi kocanızdan çıkarıp siz kendiniz bitirmişsiniz.
Sonuçta düğünü bi insan için en önemli zamanıdır
Yoo hiçöyle değil, benim için mesela kızımın doğduğu gün en önemli zamandı. Çocuk sahibi olmayan arkadaşları asla üzmek istemem, şimdiden özür dilerim. İki çocuğumun doğduğu günü en mükemmel en şahane düğüne değişmem.
Eşiniz görüşmüyorum gitmiyorum dediği halde adama rahat vermiyorsunuz. Gitsin sizin yerinize kavga etsin ailesiyle. Niye? Siz niye kavga edip hadlerini bildirmiyorsunuz? Ben onu yapamam ben bunu yapamam ailemde öyle görmedim...