• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Göremediğiniz sürece devam edecekler. Derdiniz olmasa eşinizle bu konularda sorun yaşamazsınız. Onlar size söylüyor siz eşinize söylüyorsunuz ve son noktayı kayınpeder boşancağınızı bilseydiniz masraf etmezdim diyerek koyuyor. Son sözü siz söyleme çabasında oldukça bu iş uzar gider. Siz de iyi niyetli değilsiniz, sadece haklı olma çabasındasınız. Söylerler güzellikle cevap verirsiniz anlamayıp devam ederlerse kaale almazsınız, bir kaç defa daha söylerler ve bıkarlar. Onlar söyledikçe siz eşinize sardıkça kayınpederiniz haklı çıkar. Bu da aşık atmaktır.
Ben nasıl eşim hatrına susuyorsam onların da bunu yapmasını bekledim. Yoksa tabi ki verilecek cevaplar var. Ama tatsızlık gerginlik olmasn derdim. Tek beklentim bu. Bunu yapmayıp bir de hergün onları aramamı bekliyorlar. Aramaynca arayacaksn diyorlar. Alttan alttan konuşunca da işte sen unutmuyorsn söylenileni deniyo ama bi senedir ne zaman görsem aynı şey konuşuluyor.

Onların karın ağrısı dugune kimse gelmedigi için goturdukleri altınların geri gelmemiş olması zannimca.
Bi cinnet herseyi cozer😈
Gorusmeyin canınızı sıktıgınıza degmez

Ben nasıl eşim hatrına susuyorsam onların da bunu yapmasını bekledim. Yoksa tabi ki verilecek cevaplar var. Ama tatsızlık gerginlik olmasn derdim. Tek beklentim bu. Bunu yapmayıp bir de hergün onları aramamı bekliyorlar. Aramaynca arayacaksn diyorlar. Alttan alttan konuşunca da işte sen unutmuyorsn söylenileni deniyo ama bi senedir ne zaman görsem aynı şey konuşuluyor.
Siz eşinizin hatırına susuyor olsaydınız bu konuyu eşinize taşıyıp tartışmazdınız. Cevap verirseniz eşiniz arkanızda dur ayacak diye susuyorsunuz. Bu kadar mı önemli söyledikleri. Ben düğünümü sevmiştim onların söyledikleri yüzünden altıncı günde üzüldüm diyen sizsiniz. Gerçekten unutmuyorsunuz, üst üste koyup çığ gibi büyütüyorsunuz. Neden peki? Onlar düğününüz kötü oldu dedi diye kötü mü oldu, onlara göre kötü olabilir siz eğlendiniz mi? Mutlu muydunuz? O anki şartlara göre olabileceği yaptınız mı? Beğenmeyenlerin sorunu size ne. Görümceniz sizden önce mi doğuracakmış doğursun, hatta kaynananız da doğursun. İnsanlara göre hayatınızı yönlendirirseniz yorulan, üzülen siz olursunuz. Söylediklerine aldırmamayı öğrenmeniz lazım. Söyledikleri sizi bu duruma getiriyorsa bakın yine aynı şeyi söylüyorum aşık atıyorsunuz, kendi kendinize hırs yapıyorsunuz demektir. Önce kendinizle yüzleşin, yüzleşme bitince bu sorunların kalmadığını göreceksiniz. Ayrıca kimse kimsenin hatırı için susmak zorunda değildir. Hatır için terbiyesizlik yapılmaz, saygılı davranılır ama susmak yada konuşmak hatır için olmaz.

eşimin ailesi düğünüme bir sürü laf söylediler. Yok böyle düğün mü olur ne biçim evlendiniz
Niye sadece sizin düğününüz oluyor?
Daha balayında ağlamaya başladım.
Ağlayıp ağlayıp kocanızla kavga mı ettiniz?

görümcem de hep kendisini benimle kıyaslayan bir insan. Sürekli kıyas yapıp ben böyle yaptım sen böyle yapmadın diyerek üstünlük kurma peşinde. Daha doğmamış çocuğum için bile ilk torun benmki olacak senden önce hamile kalmalıyım diyen saçma span bi insan.
Sen öyle yapmaya devam et ben böyle iyiyim, abin de zevkimi beğeniyor diyemiyor musunuz? İlk torun görümcenin olsa bu sizi niye rahatsız ediyor? Söylesin cahil cahil konuşsun, kısmet işi bu konuda büyük konuşmam, hem zaten hemen düşünmüyoruz biz deyin.
Kayın pederim size düğün yapmasaydık keşke masraf oldu dedi çok ağrıma gitti. Domates mi aldın marketten diyecektim.
Keşke yapmasaydınız, iyi de olsa kötü de olsa millet mutlaka buluyor şikayet edecek bir şey, biz eşimle sade nikahı tercih ederdik deyin. Siz eşinizle anlaşıp evlendiniz, kayınpeder sizi almadı.
Hiçbir şeyi özendiğim gibi yaşayamadım ve bu yüzden unutamıyorum olanları.
Ya ne çok abartıyorsunuz bu "bir kez evleniyorum her şeyin en en mikemmeli olsun kafasını. Her düğünde nikahta mutlaka ters bir şey çıkar. Önemli olan eşinizle bir problem çıkmaması.

Bu arada belirteyim benm karşı tarafa kesinlikle ufak bir karşılık verme ya da saygısızlığım olmadı.
Bu da yanlış, ilk günden cevabınızı verip tepkinizi koysaydınız şimdi böyle olmazdı. Ben susayım benim yerime gitsin kocam kavga etsin. Niye? Bilseydim evlenmezdim yazmışsınız da nikah saatinde mi tanıştınız eşinizle? Kayınpeder görümce düğünden sonra bir anda mı başladılar saygısızlık yapmaya?

Susup susup cevap veremeyip kocanızla kavga ederek, sinirinizi kocanızdan çıkarıp siz kendiniz bitirmişsiniz.
Sonuçta düğünü bi insan için en önemli zamanıdır
Yoo hiçöyle değil, benim için mesela kızımın doğduğu gün en önemli zamandı. Çocuk sahibi olmayan arkadaşları asla üzmek istemem, şimdiden özür dilerim. İki çocuğumun doğduğu günü en mükemmel en şahane düğüne değişmem.

Eşiniz görüşmüyorum gitmiyorum dediği halde adama rahat vermiyorsunuz. Gitsin sizin yerinize kavga etsin ailesiyle. Niye? Siz niye kavga edip hadlerini bildirmiyorsunuz? Ben onu yapamam ben bunu yapamam ailemde öyle görmedim...

Valla hiç böyle laf sokayım ne bileyim laf yarışına gireyim böyle bi insan da değilim nefret de ederim içinde bulunduğum durum aynı böyle bir senedir. Sessiz kaldıkça hadi diyip sustukça ben kötü oldum. Lafı sokan görümcem kmse ona ağzını bile açmadı bana keşke düğün yapmasaydık deniyo.
sevmediginiz sürece bu böyle devam eder. nasılsa karşılık vermiyo diye her cümleyi kurma cürreti buluyolar işte.

Devam edip etmemeyi çok düşündüm. Bi yandan boşanma sürecinden korkuyorum. Eşimi severek evlendim ama bilseydim eğer böyle özensiz olacağını ya da beni ezdireceğini evlenmezdim de diyorum. Bi yandan kendime geçecek sabret daha önemli şeyler olacak hayatında diyorum ama bu düğün sürecindeki laflar bir an olsun çkmıyo aklımdan. Sürekli modumu düşürüyo. Bayram olacak ben geriliyorum ailesine gidicez diye. Kendimden de çekiniyorum artk çünkü sus sus devamlı bi patlama noktasına gelicem. Ondan snra ne olacak bi fikrim yok
İyi de laf söylüyorlarsa ikinize de söylüyorlar. Düğün sanki eşinizle ortak değilde tek sizin gibi sahiplenmissiniz. Hiç düğün yapmadan evlenen insanlar var.

Düğün pandemi kaynakli mi istediginiz gibi olmadi?
1 yıl sonra hala düğününüz kötüleniyorsa keşke bu benim elimde değildi deseydiniz susmak yerine.
Yanı evlenmişsiniz nasıl olduğunun ne önemi var ki niye bu kadar çok abartıldı bu konu ve ayrılık noktasına kadar geldiniz

Ya benim düğünüöü ben sevmiştim mutluydum da istediğim gibi yaptım ama yaptıkları yorumlarsan snra mutluluğum 6 gün sürdü. Sonrası eşimle kavgalar başladı
Siz beğendiyseniz, aaa çok güzel, oldu valla, ben çok mutluydum diyip geçseydiniz size değil onların içine otururdu aslında. Siz beğendiysenin gerisini sallayın gitsin bence. Eşinizde onların, huyunu bildiği için şimdilikmsusmuş olabilir. Eğer hadsizlikleri artarsa gerekeni yapabilir. Yapmazsa ve çekemem artık dersenİz ayrılığı düşünebilirsiniz ancak şimdilik bu sebeplerde ayrılmalıyım demek için erken gibi. Çünkü laf sokmalar, abuk sabuk tavırlar vs erkek ailesinde veya gelin aileisnde buntarz şeyleri yaşamayan yok gibi. Kimi güçlü ve baskın, gelip bildiğini okuyarak sorunu çözebiliyor. Duyduğunız bir lafla veya tavırla heöen yıkılıp ağlamayın bence. Eşinizle sohbet ortamıyla konuşun, ve aileisni kötğleyerek değil de bu davranışların sizi nasıl etkilediğini anlatın. Çok sevdiğim bir söz vardır, "evlilikte bir sorun olduğunda birbirinizi karşınıza almayın yan yana durun sorunu karşınıza alın" bu mantıkla rşinizle konuşun, sizi anlıyor ve size hal veriyorsa ve çabalayacağını hissederseniz eşinize sarılın ve geri kalan herkes çatlasın kudursun. Bir de görümcem bana beni ki ilk torun olacka vs şeyler söylese güler geçerdim çünkü böyle boş şeylere kafa yorup önemsediği için küçümserdim onu. Seviyemden baya aşağıda görür kalle almaz ve almadığımı hissettirirdim.

Mesajda belirttim eşimle severek evlendim ve ailesinin söylediği laflar yüzünden olan kavgalar haribinde bir sorunumuz yok. Ayrıca düğün oldu bitti bir sene geçti yuldönümünde hala düğünüm kötüleniyordu. Yani sorun benm uzatmamda değil hadi diyorm geçti bitti böyle hala konuşuluyor
Hala düğünüm konuşuluyor ne unutuşmaz bir Düğün yapmışız bee deseydiniz 😀

Mesajda belirttim eşimle severek evlendim ve ailesinin söylediği laflar yüzünden olan kavgalar haribinde bir sorunumuz yok. Ayrıca düğün oldu bitti bir sene geçti yuldönümünde hala düğünüm kötüleniyordu. Yani sorun benm uzatmamda değil hadi diyorm geçti bitti böyle hala konuşuluyor
Tamam karar verdim bir düğün daha yapalım, bu sefer sizin istediğiniz gibi olsun içinizde kalmasın deyin gülün geçin yahu. Düğünüm de düğünüm, kendi kendinize mi evlendiniz siz? Ailesinin söylediği laflar üzerine ettiğiniz kavgalarda siz haksızsınız. Tamam kimi erkek çıt çıkarttırmaz anne babasına, karışmayın biz öyle uygun gördük der kapatır ağızlarını ama bazıları da kafaya takmaz sizin eşiniz gibi. Bu durumda siz bildireceksiniz hadlerini hudutlarını.

Bu aynı zamanda eşinize de gözdağı olur. Alayınızı tanımam, yanlış yapanı düzeltirim böyle haberin olsun mesajı verirsiniz. Ama siz lafları yutup yutup gelip evde kocanıza patlıyorsunuz. Balayını bile burnunuzdan getirmişsiniz.

Hayır

Sevgi çok yıpranıyo ya. Çünkü nazikçe söyledim dedim biz mutluyuz biz böyle istedik. Düşünün bir sene geçmiş yıldönümü kahvaltı yapıyoruz hala düğünün kötüydü deniyor. Bi yer taşıcam susamıcam kendimden çekiniyorum artk. Onlar yüzünden bütün mutluluğumuz bozuldu. Eşim ailesiyle benm aramda kaldı. O da benden vazgeçti şuan bence. Çnkü evli gibi değiliz. Sevgiliyken daha mutluydk.
deseydiniz yaaaa ehh yeter artık yaa hep aynı muhabbet bıkmadınız mı aynı şeyi konuşmaktan!!
k.peder kıysaydı paraya da çokk daha iyisini yapsaydık vs
keşke çaksaydınız lafı

eşiniz sizi korumuyorsa siz konuşmalıydınız
bu arada diyorsunuz ya gitmezsem daha kötü olacak hiçbişey olmaz merak etmeyin
kv konu komşu akrabaya ne diyeceğini şaşırır iyi de olur :)

eşinize kinlenmeyin bu kadar aranızı düzeltin biran önce
inanın değmez hiç değmez

deseydiniz yaaaa ehh yeter artık yaa hep aynı muhabbet bıkmadınız mı aynı şeyi konuşmaktan!!
k.peder kıysaydı paraya da çokk daha iyisini yapsaydık vs
keşke çaksaydınız lafı

eşiniz sizi korumuyorsa siz konuşmalıydınız
bu arada diyorsunuz ya gitmezsem daha kötü olacak hiçbişey olmaz merak etmeyin
kv konu komşu akrabaya ne diyeceğini şaşırır iyi de olur :)

eşinize kinlenmeyin bu kadar aranızı düzeltin biran önce
inanın değmez hiç değmez
Çok haklısınız. Eşime de kinlendim çok. Ve nerdeyse bu yüzden defalarca boşanma noktasına geldik çok kavga ettik. İnsanın ağrına da gidiyor bana laf sokulurken ağzını açmıyo ben biiey diyince yalnızlen bana patlıyor. İnanın çok zor. Alışamıyorum bu düzene. Ben hazırcevap biri de değilim muhtemelen ondan bunları yaşıyorm zaten.

Bizim esimle bu konuda basit bir anlasmamiz var. Herkes kendi delisinden sorumlu, cünkü herkesin nazi kendi ailesine gecer. Onun ailesinden biri hata yaparsa o devreye girer, bende kendi ailemde. Ha baktik yine olmuyor, o zaman herkes gösterecegi tepkisinde serbest.
Görümcenize sahsen "önemli olan hangi sehzadenen ilk dogdugu degil. Kimin tahta cikacagi validesine bagli. Evvela validesi kudretli olan kazanir" derdim ve kahkahayi patlatirdim. Sacmalikta sınır tanimayanlarla dalga gecmek serbest bana göre. Dügününüze gelince: Evet istediginiz gibi olmus olmayabilir, ama belli ki baska bir aciginizi bulamiyorlar ki hep ayni konuyu aciyorlar. Orasini hic ciddiye almayin. "Cok merakliysan baba sana ve anneye böyle sanli bir dügün yapalim tekrar, icinde kalmasin" deyin gecin. Yapistirin cevaplari. Hep susarak bir yere varamazsiniz. Esinizin "karsinda tansiyon/hastalikli biri var" demesine gelince. Madem hasta o zaman kösesine cekilsin. Laf sokacak enerjisi varsa, cevap kaldiracak enerjisi de vardir. Ve inanin pat pat diye milletin cevabini vermeye baslasaniz bir zaman sonra bulasmayi birakiyorlar. Görümcenizin sidik yarisina cevirdigi seylere bir bakin. Gercek basarisi ve ic huzuru olan biri buna gerek bile duymaz. Acimak lazim biraz

Siz beğendiyseniz, aaa çok güzel, oldu valla, ben çok mutluydum diyip geçseydiniz size değil onların içine otururdu aslında. Siz beğendiysenin gerisini sallayın gitsin bence. Eşinizde onların, huyunu bildiği için şimdilikmsusmuş olabilir. Eğer hadsizlikleri artarsa gerekeni yapabilir. Yapmazsa ve çekemem artık dersenİz ayrılığı düşünebilirsiniz ancak şimdilik bu sebeplerde ayrılmalıyım demek için erken gibi. Çünkü laf sokmalar, abuk sabuk tavırlar vs erkek ailesinde veya gelin aileisnde buntarz şeyleri yaşamayan yok gibi. Kimi güçlü ve baskın, gelip bildiğini okuyarak sorunu çözebiliyor. Duyduğunız bir lafla veya tavırla heöen yıkılıp ağlamayın bence. Eşinizle sohbet ortamıyla konuşun, ve aileisni kötğleyerek değil de bu davranışların sizi nasıl etkilediğini anlatın. Çok sevdiğim bir söz vardır, "evlilikte bir sorun olduğunda birbirinizi karşınıza almayın yan yana durun sorunu karşınıza alın" bu mantıkla rşinizle konuşun, sizi anlıyor ve size hal veriyorsa ve çabalayacağını hissederseniz eşinize sarılın ve geri kalan herkes çatlasın kudursun. Bir de görümcem bana beni ki ilk torun olacka vs şeyler söylese güler geçerdim çünkü böyle boş şeylere kafa yorup önemsediği için küçümserdim onu. Seviyemden baya aşağıda görür kalle almaz ve almadığımı hissettirirdim.
Teşekkür ederim 🙏🏻 Gerçekten saçma muhabbetler ve insanın sürekli olunca moralini bozuyor o kadar bunaldım ki. Hazır cevap biri değilim olmadm hiç o yüzden bunları yaşıyorum bence. Dediklerinizi ciddiye alıcam çok sağolun

Devam edip etmemeyi çok düşündüm. Bi yandan boşanma sürecinden korkuyorum. Eşimi severek evlendim ama bilseydim eğer böyle özensiz olacağını ya da beni ezdireceğini evlenmezdim de diyorum. Bi yandan kendime geçecek sabret daha önemli şeyler olacak hayatında diyorum ama bu düğün sürecindeki laflar bir an olsun çkmıyo aklımdan. Sürekli modumu düşürüyo. Bayram olacak ben geriliyorum ailesine gidicez diye. Kendimden de çekiniyorum artk çünkü sus sus devamlı bi patlama noktasına gelicem. Ondan snra ne olacak bi fikrim yok
lutfen sakince esinizi sevip sevmediginizi ondan ayrilsaniz ne hissedecginizi dusunun. bu bahsettikleriniz bircok kisinin yasadigi seyler sevgiyke herseyi asabilirsiniz . esinizle konusun onu sevdiginizi ve boyle durumlarda size destem olmasini isteyin ama sizde ona anlayis gosterin esinizle kavga etmeden hissettiklerinizi anlatin guzel bi uslupla ailesini elestirmeden kirildiginizi anlatin uzuldugunuzu anlatin . sonucta haklida haksizda olsa ailesi atamaz tamam ezdrme konusunda haklisiniz herkes boyle duusnur ancak o ezildiginizi dusunmez arada kaldim diye dusunur. bu tarz kucuk seyler icin sevginizi sayginizi yitirmeyin ne olur konusarak hersey hallolur inanin oda sizi seviyorsa eger adımlarinizi gorecektir yuva kolay kurulmuyor. bosverin dugununuz icinizdemi kalmis bosverin geldi gecti ben dugunumde neler neler yasadm umursamiyorm bile bazen bende esime diyorum guzel.olsaydi keske diye ama olmayinca olmuyor duzeltmekde elde degil onunuze bakin ne problemler ne dertler var hayatta kaybetmek var ölüm var lutfen bunlari dusunun sevgiyle..

Bizim esimle bu konuda basit bir anlasmamiz var. Herkes kendi delisinden sorumlu, cünkü herkesin nazi kendi ailesine gecer. Onun ailesinden biri hata yaparsa o devreye girer, bende kendi ailemde. Ha baktik yine olmuyor, o zaman herkes gösterecegi tepkisinde serbest.
Görümcenize sahsen "önemli olan hangi sehzadenen ilk dogdugu degil. Kimin tahta cikacagi validesine bagli. Evvela validesi kudretli olan kazanir" derdim ve kahkahayi patlatirdim. Sacmalikta sınır tanimayanlarla dalga gecmek serbest bana göre. Dügününüze gelince: Evet istediginiz gibi olmus olmayabilir, ama belli ki baska bir aciginizi bulamiyorlar ki hep ayni konuyu aciyorlar. Orasini hic ciddiye almayin. "Cok merakliysan baba sana ve anneye böyle sanli bir dügün yapalim tekrar, icinde kalmasin" deyin gecin. Yapistirin cevaplari. Hep susarak bir yere varamazsiniz. Esinizin "karsinda tansiyon/hastalikli biri var" demesine gelince. Madem hasta o zaman kösesine cekilsin. Laf sokacak enerjisi varsa, cevap kaldiracak enerjisi de vardir. Ve inanin pat pat diye milletin cevabini vermeye baslasaniz bir zaman sonra bulasmayi birakiyorlar. Görümcenizin sidik yarisina cevirdigi seylere bir bakin. Gercek basarisi ve ic huzuru olan biri buna gerek bile duymaz. Acimak lazim gerç
Görümcenize sahsen "önemli olan hangi sehzadenen ilk dogdugu degil. Kimin tahta cikacagi validesine bagli. Evvela validesi kudretli olan kazanir" derdim ve kahkahayi patlatirdim. Sacmalikta sınır tanimayanlarla dalga gecmek serbest bana göre. Dügününüze gelince: Evet istediginiz gibi olmus olmayabilir, ama belli ki baska bir aciginizi bulamiyorlar ki hep ayni konuyu aciyorlar. Orasini hic ciddiye almayin. "Cok merakliysan baba sana ve anneye böyle sanli bir dügün yapalim tekrar, icinde kalmasin" deyin gecin. Yapistirin cevaplari. Hep susarak bir yere varamazsiniz. Esinizin "karsinda tansiyon/hastalikli biri var" demesine gelince. Madem hasta o zaman kösesine cekilsin. Laf sokacak enerjisi varsa, cevap kaldiracak enerjisi de vardir. Ve inanin pat pat diye milletin cevabini vermeye baslasaniz bir zaman sonra bulasmayi birakiyorlar. Görümcenizin sidik yarisina cevirdigi seylere bir bakin. Gercek basarisi ve ic huzuru olan biri buna gerek bile duymaz. Acimak lazim biraz
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Gerçekten o kadar kötüyüm ki uzun süredir bu konulardan. Ne evliliğiimizi yaşadık ne mutluluğumuzu burda yazmadığım bir sürü lafları var. Ben de hazır cevap bi insan olamadm hiç bi zaman. O yüzden bunları yaşıyorum. İnsan üzülüyor en güzel en mutlu olmamız gereken zamanlar geçti gitti. Çoğu zaman eşimin gözünde kendi değerimi sorgular oldm. Yanımda hissetmiyorm çnkü. Benm düğünüm onun da düğünü. Nişanımıza laf söylendi. Ev tuttuk ona laf söylendi. Hergün aramamam bile kabahat. O kadar bunaldım ki. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için çok yardımcı oldunuz 🙏🏻

lutfen sakince esinizi sevip sevmediginizi ondan ayrilsaniz ne hissedecginizi dusunun. bu bahsettikleriniz bircok kisinin yasadigi seyler sevgiyke herseyi asabilirsiniz . esinizle konusun onu sevdiginizi ve boyle durumlarda size destem olmasini isteyin ama sizde ona anlayis gosterin esinizle kavga etmeden hissettiklerinizi anlatin guzel bi uslupla ailesini elestirmeden kirildiginizi anlatin uzuldugunuzu anlatin . sonucta haklida haksizda olsa ailesi atamaz tamam ezdrme konusunda haklisiniz herkes boyle duusnur ancak o ezildiginizi dusunmez arada kaldim diye dusunur. bu tarz kucuk seyler icin sevginizi sayginizi yitirmeyin ne olur konusarak hersey hallolur inanin oda sizi seviyorsa eger adımlarinizi gorecektir yuva kolay kurulmuyor. bosverin dugununuz icinizdemi kalmis bosverin geldi gecti ben dugunumde neler neler yasadm umursamiyorm bile bazen bende esime diyorum guzel.olsaydi keske diye ama olmayinca olmuyor duzeltmekde elde degil onunuze bakin ne problemler ne dertler var hayatta kaybetmek var ölüm var lutfen bunlari dusunun sevgiyle..
Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Gözlerim doldu okurken gerçekten o kadar bunaldım ki. Eşimi severek evlendm seviyorum ama onu karşımda hissediyorum yanımda değil. Konuştum tabi konuşmam mı neler hissettiğimi de anlattm ama yine aynı devam etti. Eşim yanımda olduğunu hissettirse zaten dağları karşısına alır insan. Ama eşim onlara sessiz bana gelnce ben ağzımı açsam karşnda hasta insan var oluyo. Ben bişey diyecek olsam karşı taraf ağlıyo manipüle ediyo. Bi de benden normal olmam bekleniyor. Laflarını istedikleri gibi soksunlar ben bir gün aramayın kötü oluyorm sitem ediyorlar. Diyorm neden hergün konuşuyoruz ya. Eşime de diyorm. Ailesine de. Tabi araym ama neden hergün. Kmse yine umursamıyo bu durumu. Sinir bozucu gerçekten. Eşim uyarıyo da ailesini ama anlamyorlar. İnanın çocuk gibi azarlanıyoruz hergün aramayınca. Oğlu arasın ben ne konuşabilirim hergün mesela.

Back
X