Yok bence konu sahibi haklı arkadaşımbu ara ne kadar çok böyle konu görüyorum. bi insanın anne babası ölümcül olabilecek bi hastalığa yakalanmış.
aklınız hala işin dedikodu kısmında. baba ya baba. bir kan bağınız olmasada, ilişkiniz kötü olsada eşinizi doğuran büyüten insanlar. sokakta bir hayvan öldüğünü görsek üzülüyoruz. nasıl bu kadar kalpsiz oluyorsunuz?
Oldu bosanalim o zaman ben fazlalık etmeyim deseydiniz la havle yaBuradan işten gelsin babasına baksın yine sabah işe gitsin istiyor
Onu gececeksiniz diyeceksiniz.Buradan işten gelsin babasına baksın yine sabah işe gitsin istiyor
Sen haklısın yavrum kimse kusura bakmasınEvet zaten kötü durumdayım bizim başka sorunlarimizda var saglik olarak ben esim bakmasin demiyorum ama herkes ilgilensin bi bardak su bile vermek istemiyor
Yapılacak şey belli herkesin olduğu bir aile ortamında ben cok üzülüyorum babamı çok seviyorum bir orta yol bulalım nasıl yapalım şeklinde konuşacaksınız aglamayana meme yok bu düzen böyle gitmezCok teşekkür ederim beni anladığınız icin zaten ben kötü biri olsaydım çirkeflik yapar buraya yazma gereği bile duymadım buraya daraldığım ne yapacağımı bilmediğim icin yazdim
Zavallı adam Allah ona yardım etsinBide kv diğer oğlunun çocuğuna bakiyor düşünün ama düzeni bozulan benim
Bide oyle bi manipülasyon yapiyorlarki lafta oyle ilgililer yemin ederim ama icraate gelince ortada yoklar lafta cok ilgili duruyorlar ama evet sizin dediğinizi yapicam herkes varkenYapılacak şey belli herkesin olduğu bir aile ortamında ben cok üzülüyorum babamı çok seviyorum bir orta yol bulalım nasıl yapalım şeklinde konuşacaksınız aglamayana meme yok bu düzen böyle gitmez
Ben sizi çok iyi anladım Allah yardımcınız olsun ama sizin pek yapacağınız bişey yok gibi. Eşinizle konuşun babasına tabiki bakaca ama kendini kullandırır şekilde değil. Kardeşleri ile konuşsun her gün orda öyle olmaz ki annesi bi su bile vermiyor demişsiniz yani eşiniz bunları görmüyor mu ? Benim eşim olsa o da sizin eşiniz gibi olur o kadar eminim ki. Burda sorun eşte bitiyor maalesef.Merhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.
OnDiğer üç kardeşte tuhaf babalarını sevmiyorlar mı nedir,kv ne derse desin böyle bir durumda annemi dinleyip kenara çekilmem ben.
Eşiniz annesi ile değil kardeşleriyle konuşsun diyeceğim ama, ilgilenmek isteyen her türlü yapardı zaten eşinizin yaptığı gibi.
Onlarda ilgilenmek istemiyor ki diyorum ya annelerini dinlediklerinden degil rahatlarini bozmak istemiyorlar ben böyle birsey görmedim inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?