Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükten kastınız nedir?Merhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.
Peki siz niye buna bu kadar takıldınız? Evladı olarak görevini yapıyor. Diğerleri yapmıyor diye eşinizde mi yapmasın?Herseyiyle o ilgileniyor hastane bakim yani aklınıza ne gelirse
Herkesin evlatlığı kendini ilgilendirir diye düşünüyorum.Onlar yapmıyor diye eşiniz de yapmasın olarak düşünmek hiç bana göre değil.Yarın bir gün babasına hastalığından dolayı bir şey olsa vicdanı rahat olan eşiniz olur.evlatlık yapmayan da kendi bilirMerhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.
Sizin de ailenizin başına böyle bir şey gelebilir Allah korusun.Önce sağlık diye boşuna denmiyor.elbette sizin de aile hayatınız var ama hayat da bir ömür böyle devam edecek değil anlayışlı olmak gerekYapmasın demiyorum herkes ilgilensin neden bizim aile hayatımız yok mu?
İlgilenmek istemeyenleri zorlayamazsınız. Annemi kanserden kaybettim. Sadece ben ilgilendim. Gece gündüz hastaneye taşıdım. Benim içim şimdi rahat ama diğerlerinin uykuları kaçıyor vicdan azabından.Yapmasın demiyorum herkes ilgilensin neden bizim aile hayatımız yok mu?
merhametli ve vefalı bir eşiniz olduğu için bence mutlu olmalısınızPeki esim gece gündüz orada mi kalmalı yani bilmiyorum gerçekten ben mi anlayışsızim
Baba ya , yuh !Merhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.
Gece gündüz kendi baban olsaydı benimde aile hayatım var mı diyeceksin kendine bunu sor.Kac kardeş olduğunun zerre önemi yok bırak eşin bu dönemde istediği gibi yardımcı olsui
Vicdan azaplarını birebir görüyorum ama üzülmüyorum.O zaman yanınızda olmayanlar sizce vicdan azabı çeker mi? Ama konuşmak iyi geldi teşekkür ederim