Eşimin ailesi

guly91

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
43
16
8
34
Merhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.

Merhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.
Yükten kastınız nedir?

Ben olsam karışmam açıkçası. Allah korusun babam kanser olsa kardeşim ne kadar ilgileniyor diye hesap yapmam, elimden geldiği kadar babama bakmaya çalışırım. Tabi herkes üzerine düşeni yapsa daha güzel ve daha kolay olur herşey.

Ama gece gündüz hizmet etsin istiyor annesi bi bardak su bile vermiyor esim gece gündüz onlarda kalsın babasına baksın istiyor

Herkesin evlatlığı kendini ilgilendirir diye düşünüyorum.Onlar yapmıyor diye eşiniz de yapmasın olarak düşünmek hiç bana göre değil.Yarın bir gün babasına hastalığından dolayı bir şey olsa vicdanı rahat olan eşiniz olur.evlatlık yapmayan da kendi bilir

Yapmasın demiyorum herkes ilgilensin neden bizim aile hayatımız yok mu?
Sizin de ailenizin başına böyle bir şey gelebilir Allah korusun.Önce sağlık diye boşuna denmiyor.elbette sizin de aile hayatınız var ama hayat da bir ömür böyle devam edecek değil anlayışlı olmak gerek

Peki esim gece gündüz orada mi kalmalı yani bilmiyorum gerçekten ben mi anlayışsızim

Yapmasın demiyorum herkes ilgilensin neden bizim aile hayatımız yok mu?
İlgilenmek istemeyenleri zorlayamazsınız. Annemi kanserden kaybettim. Sadece ben ilgilendim. Gece gündüz hastaneye taşıdım. Benim içim şimdi rahat ama diğerlerinin uykuları kaçıyor vicdan azabından.

O zaman yanınızda olmayanlar sizce vicdan azabı çeker mi? Ama konuşmak iyi geldi teşekkür ederim

Baba ya , yuh !

Teşekkür ederim iyi geldi konuşmak haklısınız benim hirslandigim konu hersey güzelken esim dış kapının mandaliydi esim hic bi konuda soz hakkı yoktu simdi annesi herseyi esime yükledi çünkü diğer çocuklarının rahatının bozulmasını istemiyor

İnanın ben merhametsiz değilim bende zaten hep ilgileniyorum sadece yapılanlar zoruma gidiyor guzel günlerde dışlanip simdi de tüm görevi esime vermeleri bence eşit davranılmali tabi hassas konu ama inanın yerimde olsanız sinir olurdunuz

Back
X