Eşimin ailesi

İnanın ben merhametsiz değilim bende zaten hep ilgileniyorum sadece yapılanlar zoruma gidiyor guzel günlerde dışlanip simdi de tüm görevi esime vermeleri bence eşit davranılmali tabi hassas konu ama inanın yerimde olsanız sinir olurdunuz
Babasının iyi biri olduğunu söylediniz dışlayanlar annesiyle kardeşleri sanırım. Keşke herkes vicdanlı olabilse ve yükler paylaşılsa ama her zaman böyle olmuyor. Eşiniz diğerleri için değil, babası için ilgilenecek.

Babasının iyi biri olduğunu söylediniz dışlayanlar annesiyle kardeşleri sanırım. Keşke herkes vicdanlı olabilse ve yükler paylaşılsa ama her zaman böyle olmuyor. Eşiniz diğerleri için değil, babası için ilgilenecek.
Babası cok iyi zaten haklısınız cok teşekkür ederim yorumlarinjz için

Teşekkür ederim iyi geldi konuşmak haklısınız benim hirslandigim konu hersey güzelken esim dış kapının mandaliydi esim hic bi konuda soz hakkı yoktu simdi annesi herseyi esime yükledi çünkü diğer çocuklarının rahatının bozulmasını istemiyor
Sizin icinizde bir nebze de olsun hirs mi oldu acaba? Bu vakte kadar kimse sizi takmaz iken simdi butun sorumlulugu size atmalari sizi biraz kizdirmis olabilir. Bu sebeple de bu vakte kadar bizi yok saydiniz simdi de kendi basinizin caresine bakin diye dusunuyor olabilir misiniz?
Bu cok normal ve insani bir dusunce ama oteki tarafta hasta bir adam var. Bu noktada biraz vicdan hesabi yapmalisiniz. Bir diger nokta da eger ki esinizin babasi olurse ve esiniz o vakte kadar hic birseyiyle ilgilenmemisse, bu durum onda omur boyu vicdan azabi olarak kalir.
Siz bence iyi ve vicdanli insanlar olarak uzerinize dusen gorevi yapin.
Esiniz surekli orada kalsin demiyorum o cok sacma olur, esinizin o konuya sinir koymasi gerekiyor. Annesi bakamiyorsa, toplasilip eve yardimci biri bulunabilir gun icerisinde ve bunun parasini da ortaklasa odeyebilirsiniz.

Eşimin annesi genc ve sağlıklı bakabiliyor ama bakmıyor evet kendi kendimede kızıyorum düşünme böyle diye ama yaşadıklarımı görseniz herkes cikar sadece esimin bakmasini kendiler kar yaptığını dusunuyor

Peki esim gece gündüz orada mi kalmalı yani bilmiyorum gerçekten ben mi anlayışsızim
Evet anlayişsizsiniz
Merhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.
Adam ne yapsın?

Kanser hastaliginin nasıl bir hastalik olduğunu?
Kemoterapi aliyorsa, sonrasinda neler yaşadığını,
hastanin nasıl ağrıları olduğunu?
yakinindaki insanlarin her türlü maddi imkana sahipken o agrilari dindiremiyor olmasinin çaresizliğini biliyor musunuz

Kimse ilgilenmiyor diyorsunuz,
Kayinvalide bir bardak su vermiyor diyorsunuz

Eşiniz de mi babasını bıraksın?

Eşimin annesi genc ve sağlıklı bakabiliyor ama bakmıyor evet kendi kendimede kızıyorum düşünme böyle diye ama yaşadıklarımı görseniz herkes cikar sadece esimin bakmasini kendiler kar yaptığını dusunuyor
Bak bu işin önünü almazsan olacak olan şu : kayınbaba ölünce kayınvalide size gelip yerleşir. O yüzden biraz dış göster diğerlerine de söyle hep benim kocam ilgileniyor aile huzurumuz bozuldu eve gelmiyor de.
Benim annem anneanneme bakiyordu 2 tane daha kardeşi var ben söyledim teyze ve dayima annem hasta oluyor aile huzuru kalmadı dedim sonra sıraya soktular

Haklısınız ben esime ya da babasına birsey demiyorum ama öfkem digerlerine
Kayınvalidene neden bisey demiyorsun. Asıl suçlu o ve kocan neden genç karisi varken esin sürekli gidiyor hadi gider her gün bir saat gelir ama böyle olmaz ki

İnanın ben merhametsiz değilim bende zaten hep ilgileniyorum sadece yapılanlar zoruma gidiyor guzel günlerde dışlanip simdi de tüm görevi esime vermeleri bence eşit davranılmali tabi hassas konu ama inanın yerimde olsanız sinir olurdunuz
Sinir olmakta haklısınız ama eşiniz bunu kabulleniyorsa yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Çünkü Allah korusun adama bir şey olursa eşiniz sizi beni engelledin diye suçlayabilir. Bırakın içibe sindiği gibi davransın

bu ara ne kadar çok böyle konu görüyorum. bi insanın anne babası ölümcül olabilecek bi hastalığa yakalanmış.
aklınız hala işin dedikodu kısmında. baba ya baba. bir kan bağınız olmasada, ilişkiniz kötü olsada eşinizi doğuran büyüten insanlar. sokakta bir hayvan öldüğünü görsek üzülüyoruz. nasıl bu kadar kalpsiz oluyorsunuz?

Esim gece hastanede kalıyor gündüz ose gidiyor ise giderken annesine gel kal dedi hecen gün onda bile beddua ederek gitti
bu ara ne kadar çok böyle konu görüyorum. bi insanın anne babası ölümcül olabilecek bi hastalığa yakalanmış.
aklınız hala işin dedikodu kısmında. baba ya baba. bir kan bağınız olmasada, ilişkiniz kötü olsada eşinizi doğuran büyüten insanlar. sokakta bir hayvan öldüğünü görsek üzülüyoruz. nasıl bu kadar kalpsiz oluyorsunuz?
Ben kalpsiz degilim benim yerimde olsanız siz de bu sekilde düşünürsünüz emin olun

Back
X