• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Eşim bazen susturabiliyor annesini ama usandı o da, sürekli beni savunmaktan artık ezildi ters tepti şimdi benim ailemin ufak tefek şeylerini dert ediyor.
Usanmak gibi bir lüksleri de yok aslında eşlerin, maden usanıyorlar evlenmeyip analarının dizinin dibinde oturmaları gerekiyor.
Siz savunun ezdirmeyin kendinizi onların dilinin kemiği yoksa sizinkinin de yok sonuçta, eşiniz kendinizi savunmanıza ses ederse oturup düşünülebilir sorun eş mi ailesi mi diye ama şu bahsettiğiniz şekilde ömür geçmez ya, ben de benzer şeylerden sorun yaşadım evliliğin ilk bir yılı baktım eşimi de takmıyorlar kendim devraldım bayrağı içimdeki deccali ortaya çıkarınca ağızlarını açamamaya başladılar, arada es kaza açma cesareti gösterdiklerinde hatırlatma dozu uyguluyorum çiçek gibi oluyorlar :KK53:

Usanmak gibi bir lüksleri de yok aslında eşlerin, maden usanıyorlar evlenmeyip analarının dizinin dibinde oturmaları gerekiyor.
Siz savunun ezdirmeyin kendinizi onların dilinin kemiği yoksa sizinkinin de yok sonuçta, eşiniz kendinizi savunmanıza ses ederse oturup düşünülebilir sorun eş mi ailesi mi diye ama şu bahsettiğiniz şekilde ömür geçmez ya, ben de benzer şeylerden sorun yaşadım evliliğin ilk bir yılı baktım eşimi de takmıyorlar kendim devraldım bayrağı içimdeki deccali ortaya çıkarınca ağızlarını açamamaya başladılar, arada es kaza açma cesareti gösterdiklerinde hatırlatma dozu uyguluyorum çiçek gibi oluyorlar :KK53:
İnşallah bu özellik bana da yüklenir 😁

Biz bunlarla baş edemeyiz bacım rezil insanlar, oturmasını kalkmasını nerde ne yapılması gerektiğini bilmezler.
Biliyorum seviyelerine düşmek istemiyorsun olay büyüsün istemiyorsun ama sen kıymetlisin gerisi boş bu şekilde yaşamak lazım

benim anlamadığım ve takıldığım sizin kuzenlerinizi arkalarından konuşacak ya da size övecek kadar nereden tanıyorlar. pek cok yorumu da okudum cevap yazdıysanız göremedim kusura bakmayın.

kvdeniz ve çetesi kötü hadsiz ve görgüsüzler. herkese karşı böylelerdir ve bu insanlar laf sokmakla ve kavgayla beslenir. her yerde gerginlikten huzur bulurlar. bu insanlar hakkında eşinizle bile konuşmayın. biraz robot gibi yaşayın, hayalet olun onlarla görüşmek zorunda olduğunuzda. inanın laflarını etmedikçe daha huzurlu olursunuz.

Kısaca şunu söylemek istiyorum, babam yakın zamanda vefat etti yasin okuttuk evde eşimin ailesini de çağırdık. Orda konuşulmaması gereken şeyler konuşuldu, örneğin kayınvalidemin anneme "benim oğlum sana bakar da senin kızın bana bakmaz, ameliyat olduğumda da sen göndermedin dimi?" demesi. (halbuki beni gitmem için zorlayan annemdi ben bana yaptıkları için gitmek istemiyordum)

Her neyse konu kapandı daha sonra kuzenlerimi övüp durması, ki bunu isteme günümden tutunda çeyizimde yasinde yapması, ha kuzenlerimin övülmesi benim hoşuma gidiyor ama özellikle bastıra bastıra gözüme baka baka demesi beni sinir ediyor.

Tabi bu da yetmezmiş gibi eşimin ninesinin "annen yasinde niye yanımıza gelmedi, annen çok konuşuyor diyip durması benim zoruma gitti (annem düğünde yanlarına gittiğinde anneme saygısızlık yaptı ve kavga çıkardı kayınvalidem, aynısı yaşanmasın diye gitmedi varsayıyorum.)
Buna karşılık ben de kendimi tutamadım kulağına kötü bir laf gelmiş ondan gelmemiş dedim ısrarla söylettirdiler.

kavga tartışma çıkmasın diye alttan almaktan sıkıldım, sürekli kuzenlerimi bana karalayıp yüzlerine gelince keşke gelinim olsan diyorlar yani ben bunla nasıl baş edebilirim, ki zamanında çok iftira atmışlığı da var kayınvalidemin, ve asla sevdiğine inanmıyorum.
Ne yaparsam hem huzurumu hem sınırımı koruyabilirim çok yoruldum eşim de aynı şekilde.
Her lafı duymamakla başlayabilirsiniz.Ölüm bile ders olmuyor bazılarına maalesef.Böyle gelmiş böyle gider bazı insanlar ve sadece sizin tepkinizle beslenirler.Onları evin duvarı olarak görün.Herşey bakış açınızla ilgili.

benim anlamadığım ve takıldığım sizin kuzenlerinizi arkalarından konuşacak ya da size övecek kadar nereden tanıyorlar. pek cok yorumu da okudum cevap yazdıysanız göremedim kusura bakmayın.

kvdeniz ve çetesi kötü hadsiz ve görgüsüzler. herkese karşı böylelerdir ve bu insanlar laf sokmakla ve kavgayla beslenir. her yerde gerginlikten huzur bulurlar. bu insanlar hakkında eşinizle bile konuşmayın. biraz robot gibi yaşayın, hayalet olun onlarla görüşmek zorunda olduğunuzda. inanın laflarını etmedikçe daha huzurlu olursunuz.
Kuzen konusu sadece bir örnek aynısı arkadaşlarıma da yapıldı amaç benim çevremi kısıtlamak sadece onlara muhtaç olmam.

Hiç görüşmeme kararı aldım böylesi daha iyi 💙

Valla canım baştan nasıl davranırsan öyle gider ben çok sustum salak gibi, alışverişte sözde neler yaptı kayınvalidem sırf hırsından, o yüzden eşini iyi ölç tart onun davranışı çok önemli mümkünse evini de ailelerden uzak tut.
Ben susmadım açık konuşayım tepkimi koydum bana yansıtma kendin hallet dedim. Zaten bi evlilik yaklaşsın evi uzaklarda tutucam gelmesinler mümkünse

Back
X