- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
Iyi aksamlar arkadaslar..esimin ailesi yuzunden 2senem aglamakla gecti...bizim ayrilmamiz icin elinden geleni yaptilar..beni hep disladilar kucuk gorduler..bir aksam bundan bir yil once hic gormedigim amcasi ve esi evime geldiler...ben yurt disina gelin geldim.hos bes neyse amcasi bana dedi:nasil sikiliyosun hapiste gibisin degil mi? Burayi begendin mi para icin mi geldin??o gun gidene kadar sesim cikmadi..sadece dedim icimden; Sizdemi aynisiniz?? Neyse esimin ailesinden kimseyle gecen nisandan beri gorusmuyoruz.bugun esime amcasinin yabanci olan karisi mail stmis.. cok uzun ve mantikli bizde sucluyuz yeterince ilgilenemedik falan filan..neyse esim onunla gorusmeyi kabul etti..yazdiklarindan etkilenerek bende kabul ettim..ama icim icimi yedi esime sordum! Dedim neden herzaman ailenle bizimle yada benimle ilgili seyleri ozel konusuyosun falan bayagi sinirlendi..dedi bana:senden korktugumdan kontakt kuramiyorum..bende anlatmaya calistim.herkes herseyi hep sana dedi kimse yuzume demedi..korkuyorum guvenmiyorum..bana dedi psikopatsin falan..siz olsaniz ne yapardiniz??artik ailesinden de biktimmmm esim ayri anne baba ile buyumus..hic siki bir aile olamamislsr ben geldim ve esimi hep destekledim ve ailesiyle ilgili onlarinda sebepleri var diye hep yakinlasmasini sagladim..babasi ile arasini dizelttim sanki bilmiyor benim yaptiklarimida bana soyluyor korktugumdan diye..herseyi boka götürmusuz de daha fazla gitmesinmis..bir iyi msj bekler gibi hemen bana kizdi..
ben bilmiyorum artik mutlu olacagima inancim yok..bu insanlar beni rahat birakmaz..ben onlara naptim ya!!

Son düzenleme: