bendee 11 yıllık evliyim kayınvalide kayınpeder rahmetli oldu,tek çocuk eşiniz,bence haftada bir gönderin oğlunuzu alışverişmi yapacaklar yemeğemi götürecekler götürsünler,benimde oğlum tek yarın gelin birlikte istemezse üzülürdüm ama onlarda tutunacak birşeyler arıyorlar..
Sorun zaten oglumu almalari vakit gecirmeleri degil ki bunu bende isteyerek yapiyorum ben kendim buyuk bir ailede dedem olmasada annane babaenne hep beraber buyudum ve oglumunda bu duyguyu tatmasini isterim.Oglumu nerdeyse her cumartesi aliyolar oglum icinde bizim icinde iyi oluyo benim rahatsizlik duydugum bizim yetistirme tarzimiza saygi duymamalari mesela simdi o Saat almayi kafaya koydu bende gerek yok deyince bin tane bahane uyduruyo yok dr dedi ,yok kendisi istedi.....Bazi seyleri cocuga birakirsaniz istekleri bitmiyo siz dur demedikce onlar durmazlar ve benim oglumda oldukca hareketli aktif bi cocuk onlarin yaninda remen zinavadan cikiyonene dedeler anliyorum kiyamiyolar ama bazi yerlerde hayir demek sart bana gore onlar ogluma hic sinir koymuyo onlarin yaninda esim ogluma bazen kizim hayir dese biz seni oyle buyutmedik ,sevgiyle buyuttuk diyolar bide sanki biz cocuga skence ediyoruz gibi
İlgisiz olsalardı inan ki bu seni daha çok üzerlerdi.
Tabi ki sizin de bir yetiştirme tarzınız var ona saygı duyulması lazım buna kesinlikle katılıyorum ama torun sevgisi bambaşka bişeymiş.
Bir de şöyle düşünün oğlunuz onları hatırlasın bilsin, güzel hatırlasın. Kaç sene sizinle olabilirler ki.
Tek çocukmuş eşiniz, ailesinin de sizle vakit geçirmek istemesi aslında güzel.
Keşke gönülleri hemen kırılmasa hemen herşeye alınmasalar ama yaşları gereği bu tavırları vardır.
Belki görmezden gelerek sıkıntılarınızı azaltabilirsiniz
arkadaşın dediği gibi görmezden gelin onlar hayatımızın bir parçası eşinizi dünyaya getiren anne baba,eltim saat aldı oğluma 3 buçuk yaşında 2 kere taktı attı köşeye,çocuklar başkalarının yanında hemen şımarır zaten,sizinle yaşamak zorunda olsalar daha kötü olurdu..
Istedigim hic ilgilenmesinler degil tabiki torun sevgisi baskaymis onada saygi duyuyorum benim babam vefat etti maalesef istiyorum ki oglum o eklikliginide esimin babasiyla gidersin guzel vakit gecirsinler buna saygi duyuyorum ama sorun bizim hayir dedigimiz yerde onlarin mutlaka ama diye baslayan bi cumleleri var.Benim annemde cok simartir torunlarini ama annemi rahatca uyarabiliyorum bunlar sadece bana karsi degil esime karsida acyip alinganlar bide hemen kizip kusuyolar ve asla baska gorusu Kabul etmiyolar kendi yaptikalrinin Dogru oldugna o Kadar eminler ki bizede Kabul ettirmeye calisiyolar.Yani az onec Saat almanin daha erken oldugunu soyledigim icin telefonu yuzume kapadi resmen
sizi çok iyi anlıyorum. Bunu yapan görümceniz olsaydı mesela haksızlar derdim.
İnanın sizle alakası yoktur. Yaşlı insanlar maalesef böyleler.
Çevremdeki yaşlılar kendi çocuklarından komşularından gelinlerinden herşeyden alınıyor.
Sorun sizle alakalı değildir inanın, insanlar yaşlanınca çocuk gibi oluyor dedikleri doğru.
İnanın bunu hiç bir zaman anlatamazsınız.zaten benimle sorunlari oldugunu dusunmuyorum belkide bilincsizce yapiyolar bunalri ama oglum oldukaca ktif bi cocuk ,yani sinir koymazsaniz abartabiliyorsuanda 17 haftalik amileyim ayni zamanda ,iki hafta once bademcik amilyati gecirdi hastanelerde mahfolduk arkadan kanamasi oldu tekrar hastaneye yattik ,kendim hamileyim bulantilar agri,sizi migren derken oglumun uzuntusu inanin hem bedenim hem psikolijim cok yoruldu bende insanim sonucta ve bazi seyler var kesinlikle olmamasi lazim hastaneden cikarken Doktor tembihledi cok hareket etmemesi lazim yoksa kanama yine olabilir diye ve ben bir anne olarak oglumun kankustuguna sahit olmusum onlar hastaneden ciktigimiz ilk gunu daha bisiklet surelimmi parka gidelimmi diyolar ben Doktor izin vermedi dedikce onlar oglumu aglatana Kadar ugrasiyolar aslinda ona daha cok zarar veriyolar ama bir turlu anlatamiyorum.
hiç bir şey olmamış gibi davran,her hangi bir konuda tepkisel davranırsan yaşlılar iyice inada bindirir çocuk gibi..kızsan bile belli etme..
7 sene bir arada nasıl yaşadınız... ayrı olduğunuz halde şimdi tahammül edemiyorsunuz...
7 senenin dolmuslugu desek belki yanlis olmaz7 senem kabus gibiydi son uc senemde acili
gerçekten zor bir durum yaşadığınız....
peki eşiniz ne düşünüyor bu durumla ilgili...
erkekler haksız olsalar bile genelde pek laf söyletmezlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?