Anlayanlar çatır çatır cevap veriyor valla. Biz kaçalım eniyisi dostum. Rezil olcaz yoksa
KÜÇÜK ELTİM DOĞUM YAPTI KAYNANAM BAKIYO. AMA HERKESİN ÇOCUĞUNA O BAKMIŞ.. BENDE YENİ KÜRTAŞ OLMUŞTUM KONUŞUYODUK BANA SENİNKİNE BAKILIRSA SENİN EVİNDE. BEN KIYAMETİ KOPARIRIM . BEN COCUĞUMA BAKILSIN DİYE KAYNANADA KALIYOM DEDİ. EVE GELDİK EŞİM SORDU NE OLDU DEDİ BENDE BÖLE BÖLE DEDİM.Hiç bişey anlamadım. Kim kime çocuğuma bak demiş? Bedavaya kim bakmış? Laf taşıyan kim? Biri bana anlatsın.
bende eşimin görüşmesini istiyom zaten.. ben normaldede çok resmiyim. ayda 2 defa giderim kaynanama.Siz laf taşımışsınız resmen yani. Bırakın eşiniz görüşsün kardeşiyle bunun onunla alakası yok ki. Ayrıca eltiniz herkes görüşüyor evine çağırıyor diye de bir kıskançlık olmuş eşinizin üzülmesiyle eltinizin evine çağırdığı kişilerin ne alakası var çağırınca mı üzüldü eşiniz normalde üzülmüyor mu üzülüyordur bence içlerinde olup siz de kendinizi göstermek istiyorunuz merak ediyorsunuz ne yapıyor ne ediyor diye siz görüşmeyin olmaz bu saatten sonra ama eşiniz kardeşiyle görüşsün.
ya neden herkes kendi çocuğuna kendi bakmıyor. neden birbirinizde kalmaca var. bu kadar samimi olunursa bu olur.KÜÇÜK ELTİM DOĞUM YAPTI KAYNANAM BAKIYO. AMA HERKESİN ÇOCUĞUNA O BAKMIŞ.. BENDE YENİ KÜRTAŞ OLMUŞTUM KONUŞUYODUK BANA SENİNKİNE BAKILIRSA SENİN EVİNDE. BEN KIYAMETİ KOPARIRIM . BEN COCUĞUMA BAKILSIN DİYE KAYNANADA KALIYOM DEDİ. EVE GELDİK EŞİM SORDU NE OLDU DEDİ BENDE BÖLE BÖLE DEDİM.
EŞİM BANA ÇİÇEKLE ARKADAŞ OLMA O BİRAZ KISKANÇTIR DEMEDİMMİ DEDİ. HEM BİZİM ÇOCUUĞUMUZ OLURSA TABİKİ ANNEM SAĞLIKLI OLURSA BAKAR. O ŞİMDİ ORDA KALIYO DİYE EVDEKİ HERŞEYİ TAPULADIĞINIMI DÜŞÜNÜYO DEDİ.
HERKES HAKKINDA KONUŞTUKLARI ŞEYLERİ SÖYLEDİM VE HATTA MESAJLARINI OKUTTUM EŞİM KÖPÜRDÜ. BANA KIZDI NEDEN ARKADAŞ OLDUĞUM İÇİN.. BİDE YENİ BEBEK KAYBETMİŞİK.DUYGUSALIZ.
ANNESİNİ ARAYIP SÖLEMİŞ. HEMEN ODA KAYNIMA SÖLEMİŞ.. ERTESİ GÜN KIYAMET KOPTU. küstüler 1 aydır görüşmüyolar. ama eşim gidip kaldı orda. eltimde kaynananın hemen altındaki eve taşındı .. çocuğu sabah bırakıp aksam alıyolar ama herkes hakkında konuşuyodu.geçen hafta bizde kaynanda kaldık. simdi her aksam komşulurda yada komşularda onlarda...
ya neden herkes kendi çocuğuna kendi bakmıyor. neden birbirinizde kalmaca var. bu kadar samimi olunursa bu olur.
konu sahibi zamanla düelir. siz de çiçekle samimi olmayın. geri durun.
herkes birine bişi söylemiş.
görüşmeyin bence, görüşünce yine ortada bir dolu laf taşınacak.
herkes hatalı, laf taşımayan yok ki.
ben artık hatamı telafi edemem dimi
tamamhiç üstünde durmayın, zamana bırakın. siz toparlamaya çalıştıkça ters teper. sadece nazik olun ve kimseye laf getirip götürmeyin, hatta eşinize bile söylemeyin.
zamanın halletmediği hiçbirşey yoktur.
Ben de anlamadımbende utancımdan yazamadım.. herkes normal ben mi anlamıyorum demiştim. iyi sizde anlamamışsınız...
karışık yazdım sanırımBen de anlamadım
karışık yazdım sanırımbende utancımdan yazamadım.. herkes normal ben mi anlamıyorum demiştim. iyi sizde anlamamışsınız...
karışık yazdım sanırımBen de anlamadım
Canım sende pişman olmuşsun belli keşke hiç söylemeseydin. Ama iş işten geçmiş artık. Barışmanız için onları akşam yemeğe çağır. Eşin kardeşini arayıp çağırsın sizde eltinizi. Büyüklük sizde kalsın. Onların amacı zaten sizi kıskandırmak. Kardeşlerin küsmesi çok üzücü ve çok günah dinen 2 müslümanın 3 günden fazla küs kalması... En azından onların barışması için ilk adımı atmalısınız.
ama eşimde inat gitmezde çağırmazda.
E sizde çağırın eşinizin arkadaşlarını, hanımlarını. Görüşmediğiniz eşinizin abisi ve hanımı, mahalle arkadaşları değil ya.. Sizde yükleyin facebook'a fotoğrafları.. Maksatları sizi çatlatmaktır zaten, sizde onları çatlatın ne olacak.. Bana kalırsa barışmalar güzeldir arayı düzeltin eşiniz akrabaları ile küs kalmasın. Ama ne yaşadığınızı bilemem size ve evliliğinize zararlı insanlarsa uzak durmanızda fayda var.selam kızlar.
şubat ayından beri evliyiz ama küçük eltimle bişiler yaşadık ve zaten eşimin ailesiyle sorunlarım vardı. şimdi eşim ne küçük abisiyle görüşüyo nede ben eltimle ama eltim kayınvalidemin hemen altındaki evi tuttu. ve devamlı evine eşimin mahalle arkadaşlarını , hanımlarını çağırıyo. haftasonuda çağırmış herkesi.
faceden ortak arkadaşlardan gördük resimleri eşim biraz üzüldü sanki. bende istersen görüşürüz. istersen bende gelirim benim için sıkıntı yok dedim ama gerçekten nasıl arayı düzelticem. of eşim beni çok seviyo.. o üzülmesin diyorum.
BEN HEP ŞÖYLE DUA EDERİM .. KÖTÜLERE EŞ ETME DİYE .. BAZEN İYİ OLDU DİYORUM AMA AKŞAM EŞİMİ FOTOLARA BAKTIĞINI GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM. İSTERSEN GÖRÜŞEBİLİRSİN. BENDE GÖRÜŞÜRÜM DEDİM. YOK YA DEDİ. AMA GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM.E sizde çağırın eşinizin arkadaşlarını, hanımlarını. Görüşmediğiniz eşinizin abisi ve hanımı, mahalle arkadaşları değil ya.. Sizde yükleyin facebook'a fotoğrafları.. Maksatları sizi çatlatmaktır zaten, sizde onları çatlatın ne olacak.. Bana kalırsa barışmalar güzeldir arayı düzeltin eşiniz akrabaları ile küs kalmasın. Ama ne yaşadığınızı bilemem size ve evliliğinize zararlı insanlarsa uzak durmanızda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?