- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
hiz bu tarz seyler soyleyemem ama ben bile ne yapiyorunuz diyen kv ye ozel isler der bugun bizi beklemeyin diyip kapiyi kapatirdim suratina.
bence siz bu bulusmalari esinin yasadigi yerde yapin, o gelmesin siz gidin.
1.5 ay annesini gormeyince icine dertmi olmus. 3 gun zmn gecirememissiniz. gercekten cok buyuk terbiyesizlik.
ustelik aile boyu, ablaya ev bakilacak esinizde gidiyor oylemi. inanilmaz sinir bozucu.