Esimin ailesi

Scarlet Ohara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
251
585
103
Konya
Arkadaslar araniza yeni katildim.Benim sorunum soyle ki,esimin ailesi eltim ve kaynima her konuda yardim ederler.Ev alacaklarinda kayinpederim kendi arabasini satip yardim edecegini soylemisti.Satmadi ama bankadan ev almalari icin yuklu bi kredi cekti.Simdi biz ev alacagiz esim dun aradi baba ev alacagiz diye.Duydugumuz cevap ise"iyi olur".Yani yardim falan yok.Esim demisti zaten onlarin tek evladi abim diye.Kisin bize gelip en az bir ay kalirlar.Simdi yuzlerinin olacagini sanmıyorum. Yine de gelirlerse ne tavir takinayim.Lafimi da soylemek istiyorum. Edit:Biliyorum kimsenin kazancina ortak değilim

Evet yapmak zorunda değiller ama ortada evlat ayrımı varsa eğer siz de gün geldiğinde rahatlıkla tavrınızı takinabilirsiniz.
Yani vicdan yapmaya da gerek yok.
Böylesine ben açık açık git hep destek olduğun evladın yapsın ondan bekle de derim.. İSter alınsın ister darılsın valla..

Ne kadar ekmek o kadar köfte..

Malesef evlat ayrimi yapan anne babalar var benim kv kbabamda varsa yoksa kizlari parayi onlara yediri bizede hic paramiz yok diye aglarlar. Ben ve esim kimsesen para istemedik bugune kadar kimse kimse para vermek zorunda degil.
Ama ona görede davraniyorum ister istemez saygisizkikmi yapiyorum hayir ama samimi sicakta davranmiyorum.

Aslinda cok canim sıkkın. Eltimin de cok hosuna gidecek bu durum eminim.Evi kendimizde aliriz.ama mesele baska iste.Esime bundan sonra kendin git ailene dedim.Cok kirildi

Eşinizin abisinde ben pek suç bulamadım,suç bulduğum eşinizin babası...
Ama ne yazık ki bazı anne-babalar evlatları arasında davranış bakımından epey ayrımcılar..
Eşinizde bu durumun farkında ve ister istemez zoruna gitmiştir.
Biraz yapıcı ama mesafeli davranmak gerek diye düşünüyorum.

Aslinda cok canim sıkkın. Eltimin de cok hosuna gidecek bu durum eminim.Evi kendimizde aliriz.ama mesele baska iste.Esime bundan sonra kendin git ailene dedim.Cok kirildi
Eltine hic birsey deme yok yardim etmiOrlar felan diye. Ben herzaman kimseden yardim istemem derim.bosversene.etmezse.etmesinlar.yalvarcak halin yok ya.

Eşinin suçu yok ki .çok yanlış evlat ayrımı yapmalari.sizde alın kendiniz alabiliyormusunuz belki böylesi daha hayırlı sizin için.esin koysun tavrını sen kötü olma bence .

Bir de aile yeni kredi çekmişse bir krediyi daha nasil çekecek? Sizin zamanlama yanliş olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…