- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Abiye yardım edip size etmemeleri gerçekten sinir bozucu ama tavır yapacak biri varsa o siz değil eşiniz. Haksızlığa uğrayan o çünkü. Eskiden nasil davraniyorsaniz yine geldiklerinde ayni davranmaniz lazim.
Eşinizin abisinde ben pek suç bulamadım,suç bulduğum eşinizin babası...Arkadaslar araniza yeni katildim.Benim sorunum soyle ki,esimin ailesi eltim ve kaynima her konuda yardim ederler.Ev alacaklarinda kayinpederim kendi arabasini satip yardim edecegini soylemisti.Satmadi ama bankadan ev almalari icin yuklu bi kredi cekti.Simdi biz ev alacagiz esim dun aradi baba ev alacagiz diye.Duydugumuz cevap ise"iyi olur".Yani yardim falan yok.Esim demisti zaten onlarin tek evladi abim diye.Kisin bize gelip en az bir ay kalirlar.Simdi yuzlerinin olacagini sanmıyorum. Yine de gelirlerse ne tavir takinayim.Lafimi da soylemek istiyorum. Edit:Biliyorum kimsenin kazancina ortak değilim
Eltine hic birsey deme yok yardim etmiOrlar felan diye. Ben herzaman kimseden yardim istemem derim.bosversene.etmezse.etmesinlar.yalvarcak halin yok ya.Aslinda cok canim sıkkın. Eltimin de cok hosuna gidecek bu durum eminim.Evi kendimizde aliriz.ama mesele baska iste.Esime bundan sonra kendin git ailene dedim.Cok kirildi
Evet rose rose oyle durum aslinda.Ama tum kredi haklarini onlar icin kullanmislarsa bu ayip degil miabisi için kredi çektikleri için bir kredi daha çekecek durumda değillerdir belki
Eşinin suçu yok ki .çok yanlış evlat ayrımı yapmalari.sizde alın kendiniz alabiliyormusunuz belki böylesi daha hayırlı sizin için.esin koysun tavrını sen kötü olma bence .Aslinda cok canim sıkkın. Eltimin de cok hosuna gidecek bu durum eminim.Evi kendimizde aliriz.ama mesele baska iste.Esime bundan sonra kendin git ailene dedim.Cok kirildi
Bende ters bisey soylemek istemiyorum. Ama duramayabilirimValla boyle bi durumda lafimi esirgeyemem ben ztn cabk sinirlenirim
sizin de ev alma durumunuz olduğunu biliyorlar mıydıEvet rose rose oyle durum aslinda.Ama tum kredi haklarini onlar icin kullanmislarsa bu ayip degil mi
Yok maddi durumlar ayni.iki tarafta krediyle ev alip odeyebilecek gucteİki kardeşin maddi durumlari arasinda fark var mi? Siz çalişiyor musunuz? Eltiniz çalişiyor mu?
Biz onlardan once alma plani yapiyoduk ve bunu biliyolardisizin de ev alma durumunuz olduğunu biliyorlar mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?