eşinizin ailesi neden szinledeğilde eşinizin amcasında kaldılar?
daha önce bir konu acmistim..yurtdisinda yasiyoruz ayni sehirde amcasida yasiyor.esimin kardeside geldi bu sene burada calismaya basladi oda amcasiyla calisiyor amcasinda kaliyor., esimin babasi annesi türkiyede.. esimin babasi yurtdisina bir ay geldi bu sene geldiginde bii bir kere ugradi ugramadi amcasinda kaldi..bizi dogru dürüst arayip sormadi yeni evliyiz bir ihtiyaciniz varmi bile demedi annesi geldi 10 gün bir gün kaldilar geri kalaninda amcasi amcasinin karisi ve kücük cocuklariyla gezdiler..simdi bir haftdir ailem burada bizde kaliyor bütün ihtiyaclarimizi karsiladilar ama ne amcasi nede kardesi ailemi ariyip hosgeldiniz dediler ne biryere davet ettiler..esim saygida kusur etmedi ama ailesinin bu tutumu artik beni cileden cikarmaya basladi..ben onlara ne yaptimda bana busekilde davraniyorlar?
Peki gelip sizde kalsaydılar şikayetçi olmayacak mıydınız ?
İhtiyaç karşılama zorunlulukları mı var sizin fikrinizde, bunu merak ettim.
tabiki de yok ama en azindan yabanci gibi degil de bir anne baba gibi davranabilirlerdi..zaten karsilamak isteselerdi bile ben öderdim ben davranislarindan dolayi rahatsiz oldum.ihtiyac karsilamak önemli degil ama insan ogluyla geliniyle vakitdemi gecirmek istemez bu tutumlari bizi yalniz birakmalari beni üzdü?zaten kirk yilda bir ya görüyoruz ya görmüyoruz..
size gelmemelerinden mi,yardım etmemelerinden mi şikayetçisiniz anlamadım:26:
Bize gelmemelerinden.. Arada bir kavga olmamasina ragmen bizden uzak durmaya calismalarindan..Yabanci gibi durmalarindan dolayi cok rahatsizim..
gelip para yardımı yapmasalar daha çok üzülürdün gibi geldi bana.demişsin ya annemler geldi her masrafımızı karşılıyor diye.
gelip para yardımı yapmasalar daha çok üzülürdün gibi geldi bana.demişsin ya annemler geldi her masrafımızı karşılıyor diye.
daha önce bir konu acmistim..yurtdisinda yasiyoruz ayni sehirde amcasida yasiyor.esimin kardeside geldi bu sene burada calismaya basladi oda amcasiyla calisiyor amcasinda kaliyor., esimin babasi annesi türkiyede.. esimin babasi yurtdisina bir ay geldi bu sene geldiginde bii bir kere ugradi ugramadi amcasinda kaldi..bizi dogru dürüst arayip sormadi yeni evliyiz bizi dogru düzgün ariyip sormadilar.. annesi geldi 10 gün bir gün kaldilar geri kalaninda amcasi amcasinin karisi ve kücük cocuklariyla gezdiler. sanki bizi disliyor gibiydiler.simdi bir haftdir ailem burada bizde kaliyorlar ama ne amcasi nede kardesi ailemi ariyip hosgeldiniz dediler ne biryere davet ettiler..esim saygida kusur etmedi ama ailesinin bu tutumu artik beni cileden cikarmaya basladi..ben onlara ne yaptimda bana busekilde davraniyorlar?
mesagimi düzenledim umarim su an daha anlasilir olmustur ama derdim gercekten te para degil..calisiyorum muhtac degilim kimseye ama bir aile kurmak istiyorum tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?