- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Eşinle paylaşmalısın sonra sorun olduğunu duyarsa kötü sen olursunÇok cahiller şiddet gören kadınlara haketmiştir diyorlar ve bunu diyenler kadın ben savunurken düşüncemi herkes bastırıyor konuşturmuyorlar bende küsüp tavır yapıp odayı terkediyorum çok fazla cahiller anlatamıyorum bede çocuk yapmadığımızı açıklıyorum Olmaz allah vermez istemezsen diyolar çıldırcam! Eşimede söylemiyorum üzülmesin diye yüzlerine söylüyorum ama anlamıyorlar
Çok cahiller şiddet gören kadınlara haketmiştir diyorlar ve bunu diyenler kadın ben savunurken düşüncemi herkes bastırıyor konuşturmuyorlar bende küsüp tavır yapıp odayı terkediyorum çok fazla cahiller anlatamıyorum bede çocuk yapmadığımızı açıklıyorum Olmaz allah vermez istemezsen diyolar çıldırcam! Eşimede söylemiyorum üzülmesin diye yüzlerine söylüyorum ama anlamıyorlar
Allah sabir versin.ugrasmasi en zor kesim.Çok cahiller şiddet gören kadınlara haketmiştir diyorlar ve bunu diyenler kadın ben savunurken düşüncemi herkes bastırıyor konuşturmuyorlar bende küsüp tavır yapıp odayı terkediyorum çok fazla cahiller anlatamıyorum bede çocuk yapmadığımızı açıklıyorum Olmaz allah vermez istemezsen diyolar çıldırcam! Eşimede söylemiyorum üzülmesin diye yüzlerine söylüyorum ama anlamıyorlar
Sen alınganlık yapıyorsun diyor o yüzden anlatmak istemiyorumeşinden saklaman çok gereksiz.böyle şeyler saklanmamalı
Israrla soruyorlar istemiyoruz şuan gezcez tozcaz diyorum mesela boş boş yorum yapıyolar ben veriyorum cevabı diye mutfakta arkamdan konuşurken yakaladım sonra gelip bana sarılıyolar iki yüzlüler şok yaşadım yani nereye düştüm diyeCahil insanla tartışmayı bırakalı çok uzun zaman oldu. Diyelim konuştunuz tartıştınız bir anda aydınlanma yaşayarak hak mı verecekler size veya siz onların dediğini mantıklı bulabilir misiniz var mı öyle bir ihtimal? Harcadığınız enerjinize yazık. Çocuk yapmadığınızı neden açıklıyorsunuz orasını da anlamadım. Sizi ilgilendirmez demek çok mu zor?
Israrla soruyorlar istemiyoruz şuan gezcez tozcaz diyorum mesela boş boş yorum yapıyolar ben veriyorum cevabı diye mutfakta arkamdan konuşurken yakaladım sonra gelip bana sarılıyolar iki yüzlüler şok yaşadım yani nereye düştüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?