Eşimin ailesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar acelem var. birazdan çocuğumu yolcu edeceğiz. eşim arabayla gelip bizi alacak. efendim eniştesi de gelecekmiş çocuğu yolcu etmeye. birlikte iş yapıyorlar falan ama artık bıktım galiba. vicik vicik hep biraradayiz. şimdi uzun uzun cvp veremem ama kısaca yorum almak istedim. hakkınızı helâl edin. Bu arada 40 yaşındayım 15 senelik evliyiz.

E birlikte calisiyorlarmis. Ve su anda is saati,gecenin bir yarisi degil. Belki cocugu ugurladiktan sonra isleri vardir nereden biliyorsunuz?

Kızlar acelem var. birazdan çocuğumu yolcu edeceğiz. eşim arabayla gelip bizi alacak. efendim eniştesi de gelecekmiş çocuğu yolcu etmeye. birlikte iş yapıyorlar falan ama artık bıktım galiba. vicik vicik hep biraradayiz. şimdi uzun uzun cvp veremem ama kısaca yorum almak istedim. hakkınızı helâl edin. Bu arada 40 yaşındayım 15 senelik evliyiz.
Belki onlarda sizden bikmistir....

anlaşılan siz eşiniz ve çocuğunuzla yanlız olmak istiyosunuz ama olmuyo boşverin takmayın bu küçük bi sorun adam heves etmiş gelmiş öyle düşünün sinirnizi bozmanıza gerek yok çocuğunuzu düşünün onla ilgilen siz lütfen .

Kimi nereye ne için yolcu ediyorsunuz???:KK51:

kalsik Türk erkeği...klasik Türk aile yapısı...sadece onların ailesi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X