- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Abisi.memlekette bi suru.borc yapip gitti.butun borclarini biz temizledik kp kv ayri ama bz bide abisini.bakamayiz sorumsuzun teki cnkuAilesinin erzağını siz almışsınız, kendi ağızınızla söylüyorsunuz paraları yok diye.
Normal değil mi zor günlerinde yardımcı olması, niye kuduruyorsunuz sinirden
Eşinle konuşacaksın şeytanı fikir çıkar mı buradan bilmemEsimin abisi bizden uzak bir il de oturuyor onceleri biz dha esimle tanismadan once esimin dukkanini abisi calistiriyormus sonra sevgilisinin pesine gitmis dukkani da bir suru borca sokup oyle gitmis biz evlenince de abisinin borclarini esim odedi abisi hic sahip cikmadi biz evlendikten bir sene sonra abiside evlenip esi memlekette oturmak istemedigi icin baska bir il e tasindilar simdi memlekete gelme karari almislar hep esyalarini falan toplamislar hafta sonu omurluk burdalarms kv birlikte duracaklarms gecinemiyorlarmis orda simdi arkadaslar esimn babasinin durumu cok iyi degil burda esimn abisine is bakicaklarmis ama is bulana kadar napicaklar gecen hafta kv evinin erzagini benim esim aldi bu gelecek olan abisi her geldiginde benim esimden borc istiyor ve vermiyor zaten dukkanin borclarini hep biz odedik simdi kp durumu yok ceplerinde de paralari yokmus bir de bebekleri var bizim durumumuzda cok iyi degil ben su an sinirden kuduruyorum esim cnku borc isteyince veremem diyemiyor oyle bir huyu var ben napim Allah askina soyleyin onlar gelecek benim evimin huzuru gidecek cok iyi biliyorum
Ahlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyimEğer o ailenin maddi imkanı kötüyse, abisi ne kadar sorumsuz olursa olsun, eşiniz yardım edecektir. Etmeden duramaz. Ahlaken ben de ederdim.
Ne yardimi gorusulmez bile esin abisine tepki gostermedimi yaAhlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyim
Onlari cagiran adam.bakmasini da bilir diyor peki ne ile bakacaklar diyorum sesini cikarmiyor senden isteyecekler dedim bnde de yok ki diyor ama biliyorum her geldiginde buraya borc aliyor esimden kac kere kavga ettik bide smdi temelli geldklerini duyunca sinirden kopurdumeşin ne diyor bu duruma? Oda seninle aynı fikirde mi yoksa sen kendi kendine mi sinirlenip bakamayız diyorsun?
Çünkü o bebe eşinin yeğeni.Ahlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyim
Gosterdi ama bu olay yasandi yasanali adami gorunce midem kalkiyor simdi sz soyleyin boyle bir adama bn neden yardim edeyimNe yardimi gorusulmez bile esin abisine tepki gostermedimi ya
etme benceAhlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyim
Ben evime bile almam acik ve net ne yardimi kizmakta haklisiniz tabikiGosterdi ama bu olay yasandi yasanali adami gorunce midem kalkiyor simdi sz soyleyin boyle bir adama bn neden yardim edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?